Omröstningar och melodifestivalen

27 jan

Hejsan!
Ni som är stammisar på min hemsida kanske har lagt märkt till dom olika omröstningarna som jag har. När man har sådana omröstningar kan man få fram mycket roligt. Som till exempel vad folk tycker om min sida. Där ser man till exempel att de flesta tycker den är jättebra. Alltså har dom gett sidan 5 i betyg.

På lördag är det dags för ännu en melodifestivaluttagning. denna gång tävlar en del dansband; Date och Arvingarna Skall bli kul att se. Som ni redan märkt så håller jag fortfarande på Brandsta City Släckers. Såg ni föresten i lördags. Molle och Elisabeth Andreasson. Häftigt kul men kanske inte så mycket schlager. Hur som helst så får vi se hur det går i globen. Det är ju där som allt avgörs.

För att tala om något annat… Jag har fått en del mail från folk som vill låna bilder. Jag vill bara säga en sak. Gå ut och fotografera själva. Det är jättekul. Om ni nu inte har något kamera eller kan fotografera så kan ni alltid maila mig så kanske vi kan komma överens om några bilder.


Publicerad: 2002-01-27 13:40:07

Melodifestivaldags

20 jan

Hejsan!
Melodifestivaldags.
Nu var det ett tag sedan som jag uppdaterade min dagbok. Sen vi hördes av sen sist har den hänt en del. Jag har börjat på Enter Data. Sen så har det varit den första uttagningsomgången till melodifestivalen. Kanske mer rättvist när svenska folket röstar. Då kanske det inte blir ”fel låt vann”. Som du kanske redan sett så kanske du vet vilka jag håller på så här långt. Brandsta City Släckers.

Innan festivalen hade jag inte hört så mycket av grabbarna. Med det var ovanligt bra. En låt som fastnade direkt. Hejade även på Camilla i Grönwalls. Men tyvärr räckte det inte ända fram.

Nästa år tror jag att jag skall försöka få en plats i expertjuryn, jag tror det blir bäst så. Kan inte komma på något bättre just nu. Nej, så får det bli. Bert Karlsson ja, undrar vad han tyckte om att Brandsta City Släckers var en av vinnarna. Barbados fick ju en motgång. Men dom har tydligen en chans till. Nej nu återstår det och se hur hett det blir i Norrköping. Hej då.


Publicerad: 2002-01-20 22:10:44

Dans på Skogenpalatset

2 jan

Hejsan! Välkommen till min blogg där jag kommer skriva lite om vad jag pysslar med. Kommer handla en hel del om dansband med.

I lördags 15/12 var jag på länsdans i Karlstad. Skogenpalatset hette stället där dansen var. Skogenpalatset är före detta ”Holken” som fåt uppfräschning. Och hela stället var helt ok. Orkestern som stod på scenen var Cliptons Orkester som kommer ifrån Karlstad. och små samhällena runt ikring. Denna kväll hade bandet inte med sig in kvinnliga vokalissa Karlolike. Vid frontmikrofonen stod nämligen Martin som tidigare spelat med Berth Idoffs bland annat. Repertoaren var helt i min smak. Moget och modernt i en bra mix. Under kvällen kom även ett luciatåg på besök. I övrigt en helt lyckad kväll med bra musik och gott fika.

Julen 2001
Sen vi hördes av sist har den hänt en hel del. Julafton med allt vad det innebar har passerat förbi. Det är nästan så att man önskar att det skulle gå lite mer långsamt än vad det gör. Men andra ord så tycker jag att julen går för fort förbi. Man han ju knappt se Kalle Anka och få julklapparna förrän det var kväll.

Såg ni föresten julkonserten med Sten Nilsson, Sanna Nielsen, Charlotte Nilsson, Christer Sjögren och Eddie Olivia med Ragnar Dahlberg som konfrensier. Jag kan ju säga att jag var en av de lyckliga att se detta live. Nämligen i Färjestad Löfbergs Lila Arena i Karlstad. Mycket sevärt (5+). Alltsammans i en snygg förpackning.

Annandagen bjöd på sedvanlig rea. I år i Karlstad. Trångt och trivsamt. Det hör liksom till på något sätt. Reahysteri? Nej inte alls. Jag besökte många trevliga butiker


Publicerad: 2002-01-02 13:40:07