Svenska rallyt och dans till Casanovas och melodifestivalen

20 feb

Hejsan!
Som ni kanske läst om på första sidan så råkade jag ut för ett missöde. Jag höll på att ladda upp nya filer till Wahlströms fansida. Kruxet var bara att jag ladda upp dem i fel katalog vilket medförde att jag pajade hemsida. Sen förra dagboken har det hänt en del.

Jag har varit i Karlstad och sett Svenska rallyt. Kul. Passade på att slinka in på JC och gjorde fynd. Ett par coola svarta byxor för bara 50:- Inte illa.

Under lördagen den 9/2 så var sidan nere i cirka 3 timmar. Som tur var hittade jag lite backupfiler hemma på den diskett.

På kvällen var jag på dans till Casanovas på Folkan i Kristinehamn. Oj oj oj vilken kväll. Se bilder från kvällen under dansbilder. Det kunde ha varit mer folk, men det var nog os som gjorde att en del stannade hemma. Hur som helst en toppenkväll blev det. Stannade kvar på Folkan och pratade lite med Casanovas. Mycket trevliga boys.

Nej då, jag har inte glömt den obligatoriska melodifestivalrapporten. Jag glömde visst rapportera från Sundsvall, så jag tar det nu. Kul att Östen med resten vann. Jag hejade faktiskt på dem + Date som hade bra låtar. Tyvärr tyckte jag inte att Arvingarnas låt var speciellt stark. Man kanske måste lyssna lite mer. Jag håller med Aftonbladets läsare om att Falun var en av de bättre finalerna. Hejjade bland annat på Carina Jaarnek. Oj förlåt mig. Kina Jaarnek heter hon ju nu, Solo och sen Kikki, Bettan och Lotta. Deras låt påminde om 100%. Äkta schlager. Nu återstår tittarnas val. Skall bli kul att se vad det blir. Ha det bra till dess.


Publicerad: 2002-02-20 13:40:07