Första gången i Sunne för mig

26 jul

Hejsan!
Nu så har jag för första gången varit uppe på Fryksdalsdansen i Sunne. det var det roligaste jag gjorde på länge i dansväg. Att få komma upp och lyssna till så många bra dansband. Det är nästan svårt att beskriva känslan av att vara där.

Upplägget av hela fryksdalsdansen var mycket bra. En mix av båda kända och okända dansband varvat med trubadurer och coverband. Hade egentligen åkt upp till Sunne för att få träffa dansbandet Sunlights som jag gör hemsida åt. Jag visste ju egentligen bara att dom skulle spela i ”busken”, men inte vilken tid. hade hört att banden som åker upp, gör sitt pass och sedan packar ihop. Men jag hade tur. Sunlights skulle spela nonstop denna kväll med Excess. Vilken bingo. detta innebar att det blev mer än bara 40 minuter.

Andra band spelade upp i Sunne var Rhodos, Black Jack, Wizex, Loffes, Lirarna, Gamblers, Hultgrens, Barbados, Frontline, Split, Tottes, Lindas, Beverliz, Friends, Lasse Stefanz, Clabbez, Nova, Avalon, Nick Borgens, Tonight, Alive, Svänzons Zlips ja listan kan göras hur lång som helst. I helhet en mycket trevlig tillställning som jag gärna återvänder till nästa år. Jag säger även grattis till Zlips som vann dansbands-sm i år. STORT


Publicerad: 2002-07-26 13:40:07