Bhonus på Folkets Hus livade upp i höstmörkret

12 okt

Hejsan!
Den 12 oktober skulle jag för tredje gången se Bhonus på Folkets Hus i Kristinehamn.

Tidigare på dagen var jag hemma hos min bror tillsammans med en tjejkompis till honom och åt lunch. Vi skulle gemensamt senare gå ner till Folkets Hus på dansen. Tiden blev lite knapp så vi fick ta en taxi ner till Folkan. Skönt på ett sätt att slippa gå när det är så kallt.

Väl på Folkets Hus var det jättekul. Vilken stämning. Både orkestern och publiken var på topp. Då känns det extra kul att vara där. BHonus bjöd verkligen på sig själva denna kväll. Helt underbart. Sikka Goa gubbar


Publicerad: 2002-10-12 13:40:07

Höstmarknad i Kristinehamn

9 okt

Hejsan!
Andra onsdagen i Oktober är det tradition för höstmarkanden här i stan. Då fylls gator och torg med säljsugna knallar. Jag tror att vi i Kristinehamn är lite ensamma om att ha markand så här mitt i veckan. Oftast så brukar det ju vara marknader på lördagar eller söndagar.

Jag köpte inget speciellt förutom lite godis och två cd-skivor. På senare år har jag köpt cd-skivor av en tjej som står och säljer billiga skivor för ungefär 70 kr styck. Ett pris som jag tycker är alldeles lagom.

Denna dag var det även invigning utav nya Konsum stormarknad. En helt nybyggd stor Konsumhall som erbjuder allt möjligt


Publicerad: 2002-10-09 13:40:07

Skivmässa i Björneborgs Folkets Hus

5 okt

Hejsan!
Skivmässa i Björneborgs Folkets Hus 5/10
Traditioner är till för att hållas. Första lördagen i oktober är synonymt med skivmässa i Björneborgs Folkets Hus.

Det är viktigt att vara där från start för att inte missa något. Ni som känner mig vet lite att jag var ute för att ”jaga” dansbandsskivor. Jag fann faktiskt en hel del roliga skivor och även två kassettband köpte jag av bara farten.

Det är väldigt kul med skivmässor eftersom det är så mycket olika musikstilar och personligheter som samsas på ett och samma ställe. Det finns något för att hämta på en skivmässa.


Publicerad: 2002-10-05 13:40:07