Sanna bäst i melodifestivalen

22 feb

Hejsan!
Nu så var det melodifestival denna lördag och det kan man ju inte missa. Ja tycker det är fel att alla artister har fått för sig att det går bättre att sjunga på engelska. Nu var det ju så att vinnande bidraget var på engelska. Men…

Jag tyckte i alla fall att det vinnande bidraget var bra men att Sanna var bäst. Hon hade en bra schlagerlåt och sen så sjöng hon på SVENSKA. Nu återstår det bara att se hur går det för FAME i ”den stora finalen”.


Publicerad: 2003-02-22 13:40:07

Zlips på Zebra i Värmländska Kil

21 feb

Hejsan!
Zlips är ett band som jag skrivit om tidigare i dagboken. Detta jämtländska kraftpaket. Denna fredag skulle dom spela på ett för mig nytt ställe. Zebra i Kil som ligger några mil väster om Karlstad.

Innan vi åkte dit så kontaktade jag via mail turistbyrån i Kils Kommun för att ta redan på vart Zebra ligger, och fick svar efter bara 10 minuter. Snacka om snabbt svar.

Vi kom fram till Zebra cirka kvart över kvart över åtta och gick in direkt. Dansen började klockan 22.00 så vi gick och snacka med kvällens band Zlips. Zebra liknade mer en rockklubb, än ett dansställe.

Det var mycket ungdomar där. Det verkade vara det enda utestället i Kil. Det blev lite mer party än dans. Det var jäkligt kul. Sen att Zlips är ett trevlig band gör inte saken sämre.


Publicerad: 2003-02-21 13:40:07

Expanders på Folkan i Kristinehamn

15 feb

Hejsan!
Det har varit många spekulationer om det skulle bli någon dans på Kristinehamns Folkets Hus, och så plötsligt så annonserades en dans med Expanders ut i lokaltidningen ”Nya Kristinehamns Posten”.

Givetvis var jag där. Och blev positivt överraskad av detta band, trots att publiken svek. Men man förstår ju det eftersom det samma dag var melodifestivalen på tv, stora buggtävlingar i Karlstad. Så utgångsläget för att dra publik kanske inte var det bästa.

Men vi som var där kan lova att dom bjöd på bra dansmusik. Jag fick även en pratstund med Jan-Åke Lahti som var mycket trevlig. Jag hoppas jag får uppleva detta band igen.


Publicerad: 2003-02-15 13:40:07

Målgången på Svenska Rallyt

9 feb

Hejsan!
Denna söndagseftermiddag var det final och målgång på svensk rallyt. Målgången var på Stora Torget i Karlstad där arrangörerna gjort det lite festligt. Det var många som var där för att ta emot rallyhjältarna.

Jag tyckte det var lite väl kallt, så efter ett tag gick vi för att värma oss med lite hamburgare m,m på en hamburgerbar som ligger vid stora torget. Jag nämner inget namn, men dom slår ett slag i all fall för att ”grillast är godast”.


Publicerad: 2003-02-09 13:40:07