Excess på Sandgrund

29 mar

Hejsan!
I Sunne i somras fastnade jag för ett kanonband från Nyköping vid namn Excess. I vintras träffade jag bandet vid en privatspelning på Presteruds Herrgård i Kristinehamn.

När jag spanat in deras spelplan på www.excess.se och såg där att bandet skulle uppträda på Sandgrund var inget snack om att jag/vi skulle åka dit och uppleva dem en hel danskväll.

Vi åkte lite tidigare denna kväll till Sandgrund för att hinna ”snacka” lite innan dansen med grabbarna i Excess. Detta är ett kanonband som jag verkligen rekommenderar att ni bör uppleva live.

Jättebra repertoar med bra låtar, egna låtar, bra ljud och bra sångare. Vad mer kan man begära? Det var mycket folk också. Bland annat hade restaurangen bokningar från Norge. 150 st var dom.

Det blev en bra kväll. Jag hoppas att vi ses snart igen Excess.


Publicerad: 2003-03-29 13:40:07

Vårmässa hos Granngården i Alster

29 mar

Hejsan!
Granngården (Lantmännen) har alltid i slutet av Mars vårsalong eller vårmässa, där dom visar upp produkter för hem, trädgård och lantbruk. Det finns massor av olika försäljare och andra inom branschen där för att visa upp sina varor och tjänster.

Bland annat så fick man se alla dessa traktorer och grävskopor som finns i dag. Tänk vad utvecklingen går framåt, även på detta område. Under dagen var det även uppvisning i Linedance, och modellflyg m,m.


Publicerad:

FUB:s länsårsmöte

22 mar

Hejsan!
Jag sitter med i styrelsen för FUB Kristinehamn. Denna lördag skulle jag och några till åka på länsårsmötet som hålls varje år. Denna gång hölls det på Scandic Hotell Borgmästarholmen i Karlstad.

När vi anlände till hotellet serverades det en mycket god lunch. Kasslerskivor med champinjonsås och potatis. Sen hade vi årsmötesförhandlingar som höll på ända fram tills 17.45 ungefär, då fick vi kaffe.

Som tur var blev det felbokat så vi hamnade i ”den offentliga restaurangen”. Det hade inte jag något emot eftersom dom visade hockeymatchen Djurgården- Färjestad på tv. Färjestad Vann!!!. JAAAA!! Ännu en lila-gul seger.


Publicerad: 2003-03-22 13:40:07

En helt okej låt vann melodifestivalen

16 mar

Hejsan!
Så blev det då den ”stora” finalen av svenska melodifestivalen. FAME stod som vinnare med låten ”Give me your love”.

Jag står fast vid mitt beslut att jag tycker att Sanna Nielsen borde ha vunnit. Men men, man kan ju inte alltid få som man vill. Nu återstår det som sagt bara att lyckönska FAME i den stora finalen. Vi får hålla all tummar och tår.


Publicerad: 2003-03-16 13:40:07

Björnes på Skogenpalatset i Karlstad

15 mar

Hejsan!
Björnes på Skogenpalatset i Karlstad. Björnes är ett sådant band som jag fått rekommendationer om att uppleva live när jag får tillfälle. Sagt och gjort.

När Björnes nu skulle spela i Värmland så styrde jag och några vänner kosan mot Karlstad och Skogenpalatset. Björnes lät ganska bar i början, och jag tyckte att det var väl inget speciellt med det bandet, ljudet var sisådär.

Men efter paus nummer ett så fick dom ordning på ljudet och det började låta rätt bra. Millan har en bra röst och dom spelade många fina och bra låtar, bland annat från deras full-cd ”Numer one” som belönades med en 5:a (eller 4:a) i dansaktuellt.


Publicerad: 2003-03-15 13:40:07