Excess på Sandgrund

29 mar

Hejsan!
I Sunne i somras fastnade jag för ett kanonband från Nyköping vid namn Excess. I vintras träffade jag bandet vid en privatspelning på Presteruds Herrgård i Kristinehamn.

När jag spanat in deras spelplan på www.excess.se och såg där att bandet skulle uppträda på Sandgrund var inget snack om att jag/vi skulle åka dit och uppleva dem en hel danskväll.

Vi åkte lite tidigare denna kväll till Sandgrund för att hinna ”snacka” lite innan dansen med grabbarna i Excess. Detta är ett kanonband som jag verkligen rekommenderar att ni bör uppleva live.

Jättebra repertoar med bra låtar, egna låtar, bra ljud och bra sångare. Vad mer kan man begära? Det var mycket folk också. Bland annat hade restaurangen bokningar från Norge. 150 st var dom.

Det blev en bra kväll. Jag hoppas att vi ses snart igen Excess.


Publicerad: 2003-03-29 13:40:07

Vårmässa hos Granngården i Alster

29 mar

Hejsan!
Granngården (Lantmännen) har alltid i slutet av Mars vårsalong eller vårmässa, där dom visar upp produkter för hem, trädgård och lantbruk. Det finns massor av olika försäljare och andra inom branschen där för att visa upp sina varor och tjänster.

Bland annat så fick man se alla dessa traktorer och grävskopor som finns i dag. Tänk vad utvecklingen går framåt, även på detta område. Under dagen var det även uppvisning i Linedance, och modellflyg m,m.


Publicerad: