Sommareftermiddag vid Lunedet

30 jun

Hejsan!
Denna eftermiddag hade vi bestämt oss för att ta oss en tur till Lunedet och Knappfors. Detta ställe ligger mot Storforsvägen sett från Karlskoga. Här finns det små bodar att titta in i samt en museal lanthandel som säljer allehanda saker. Ett minizoo finns det också.

Det var en beundrade sommardag och allt var så där härligt det bara kan vara en sådan här dag. Vi passade även på att ta en fika ut i det vackra vädret. Eftersom det är så vackert här passade jag på att ta en del bilder. Bland annat den du ser här nedanför.


Publicerad: 2004-06-30 13:40:07

Avskedsmiddag med Tommy

19 jun

Hejsan!
Det är kanske en något sorglig dag. Idag skulle vi ha avskedsmiddag för Tommy som slutar på jobbet. Det kommer att kännas tomt på ett sätt, eftersom man använt Tommy ibland som bollplank när det gällt idéer och sånt.

Eftersom vi tidigare alltid ätit här i stan så sa vi att vi skulle åka till Karlstad och samtidigt se hur Perra har det i hans nya lägenhet. det var jag, Johan, Perra, Stefan och så Tommy som gav oss iväg.

Vi åkte först och tittade på Perras snygga lägenhet med ett helt perfekt läget.

Sen skulle vi äta. Vi hade inte bestämt oss för någon restaurang utan cirkulerade runt i Karlstads City, tills Tommy fick syn på Pråmen båten och frågade vad det var för båt. Efter att han fick veta att det var en restaurang så bestämde vi oss snabbt för att äta där. och jag kan varmt rekommendera den restaurangen. Dom hade utsökt mat och fin service. Det gick alla tiders att komma in även med rullstol, vilket jag var lite tveksam till först.

Efter detta åkte vi runt och kika lite på Karlstad på olika kvarter och sådant. Sen skjutsade vi hem Perra. På väg hem till Kristinehamn tog vi en sväng förbi Universitetet för att Helsingborgsgrabbarna Stefan och Tommy inte sett det.


Publicerad: 2004-06-19 13:40:07

Ölme besegrade Carlstad United

18 jun

Hejsan!
Nu har jag varit på Tingvalla och sett på fotboll igen. Senast jag var här såg jag kvalmatch mellan Carlstad United mot Strömtorps IK. En match som Carlstad United vann ganska lätt. Men denna gång var det Ölme som United skulle få känna på.

Starkt gjort av grabbarna att vinna och kunna ta poäng fast inte spelet fungerade till 100% Tyvärr blev Caue Benicio blev skadad då han sprang ihop med Marius Erlich.

Domaren Mikael Eriksson från Huskvarna hade väl en mindre bra dag, då han delade ut flera gula kort till Ölmespelarna vilket ledde till flera avstängningar inför kommande match. Det är tur att man inte skall motivera varje gång korten visas, för då hade det inte varit lätt. Hemresan gick snabbt och lätt eftersom vi ”bara” hade 4 mil att åka.


Publicerad: 2004-06-18 13:40:07

Fernandoz på Torget som sedvanlig tradition

6 jun

Hejsan!
Den 6 juni är det sedvanligt att jag åker upp till Filipstad och firar nationaldagen. i år var det både skidtävlingar (jo riktig skidtävling med snö), dans och andra uppträdanden.

Man har alltså fixat dit konstsnö som man lägger ut på en raksträcka i centrum, sen bjuder man in diverse kända skidåkare och bildar lag. Det är lite kul att se när dom åker skidor i shorts.

På kvällen bjuds det även det sedvanligt upp till dans till Fernandoz. Eftersom 6 juni år inföll på en söndag kortades dansen ner till kl 24.00 som normalt brukar hålla på till 24.00. I helhet en trevlig 6 juni.


Publicerad: 2004-06-06 13:40:07