Tradera – En riktig fyndplats

15 dec

Tradera är en fin plats på internet. Här kan man göra enorma fynd. Med över hundratusentals aktiva auktioner året om så finns det något för alla. Jag har för någon vecka sedan prövat lyckan med att själv sälja, och det med stor framgång.

Roligast är att vara med och bjuda på auktionsobjekt. Och på tradera så finns allt man kan tänka sig. Är man samlare av någonting så finns det absolut en marknad här där man kan komplettera sin skivsamling med just den där skivan, den där koppen som fattas i servicen, något nytt klädesplagg eller något annat skojigt. En del folk tror att det bara är gammalt som säljs på tradera, men vid en titt är det mycket nytt också.

Jag har bjudit på flera objekt som visat sig vara nya saker, bland annat; bälte, cd-skivor och ett par jeans. Annars så är det mycket skivor som jag köper på tradera. Man kan hitta mycket udda skivor och sånt. Loppmarknader över lag tycker jag är kul att besöka för att söka efter skivor.

Tänk att det här med loppmarknader och andrahand marknader har blivit en sån stor grej. Jag kan bara ta som exempel när IFK Ölme arrangerade det som i folkmun kallades ”Värmlands största höstloppis”. Gensvaret från utställare var enormt och vi fick säga nej till flera som ville komma och sälja. Roligt var ju även att gensvaret från besökarna inte var sämre. Första lördagen var det flera tusen personer som besökte oss. Det vittnar om intresset.


Publicerad: 2005-12-15 13:40:07