Julkorten klara

18 dec

Jaha, då sitter man här igen med pennan eller datorn som det egentligen är. Rätt ska vara rätt. I dag söndag den 18 december så har jag precis lite sent om sider fått klart med julkorten som skall postas imorgon. Det är samma visa varje år att man är ute i sist stund med dem.

Jag har som vanligt gjort ett elektroniskt julkort till alla er som jag inte har adressen till. För ni är ju väldigt många som besöker min sida som jag inte vet vilka ni är, en del vet jag ju, men inte alla så till er finns mitt elektroniska julkort på min hemsida.

Det är spännande och se vilka man får julkort tillbaka ifrån som man skickar till. I år har det tillkommit några nya på min lista över vilka som ska få julkort, och det är lika kul varje år när nya vänner tillkommer på listan. Skulle det nu vara så att man glömt någon får man ju ta och skicka nyårskort, och det är ju bra att de finns. Och skulle man nu även glömma det, tja då får man väl vänta tills nästa år och eventuellt skicka ett påskkort för att vara ute i god tid.

Men nu är korten färdigskrivna och ligger ganska snart på postlådan i väntan på utdelning. Lika skönt varje år när man postat dem. Annars har det inte skett så mycket mer idag, mer än att man slagit in några julklappar och fixat klart lite andra småsaker.


Publicerad: 2005-12-18 13:40:07