Mellandagsrea

26 dec

Mellandagsrea. Smaka på det ordet. Vist låter det underbart. Mellandags rea. För vissa låter det som ett svärord och för vissa som ljuv musik.

Som tidigare år så blev det shopping i stora staden Karlstad som har lite mer att välja på vad det gäller butiksutbudet. Det började med ett besök på Rusta där det var lång kö. Tänk att folk orkar köa så. En som verkade ha tid var Bengt Alsterlind som var där och köpte bland annat en innebandyklubba. Sen blev det Jysk bäddlager där vi hämtade en försenad julklapp.

Efter det bar det av in till stadens centrum. Där blev det besök på bland annat; JC, Kapp Ahl, Jack & Jones, Megahertz, Åhléns, Cubus med flera. Och visst blev det några kassar med hem. Bland anat lite tröjor, ett par häftiga jeans från Kapp Ahl, en mössa och halsduk från Jack & Jones bland annat.

Vi åt en underbar pastaluch på Kebab House som ligger på Västra Torggatan. Jättebra och prisvärt alternativ som rekommenderas varmt. Väl hemma igen i värmen blev det provning av plaggen som passade perfekt.


Publicerad: 2005-12-26 13:40:07