Nya glasögon

4 jan

Förändringens vindar blåser just nu över mitt lilla liv. Vad är det då som har hänt. Jo den stora förändringen och kanske då den enda just nu är att jag skaffat mig ett par nya glasögon. Detta skedde i Karlstad på glasögonmagasinet. En mycket bra optik om jag får säga det själv. Nu har jag haft glasögonen några dagar och är fortsatt jättenöjd med dem, och tycker att dom är bra.

Sen har jag förändrat entrésidan till min personliga hemsida också. Fick ett tips om en vinterlayout. Men varför måste man påtala ännu mera hur kallt det där. Så därför så gjorde jag tvärs om. En sommarlayout som värmer så här i vintermörkret. Bilderna är ifrån en underbar sommardag i Hjo 2005.

Jag kan ännu minnas hur det var den där fina dagen när vi satt där på restaurangen och blickar ut över Vättern och äter den där underbara köttbiten med klyftpotatis och det är ungefär 25 grader varmt ute. Tänk er den känslan. Sen när man nu tittar ut på det gråmulna snöovädret så väcks man till liv igen. Trist.

Nu när det är grått så vill man ju ha sommar så man kan göra allt det är fina, gå på logdans, käka mjukglass, grilla i trädgården. Men det kommer väl varmare väder om man bara väntar tillräckligt länge.


Publicerad: 2006-01-04 13:40:07