Lunch på Gretas idag

30 nov

Torsdag idag. Blev lunch på Gretas idag, Mamma fyller år så vi tog oss en buffé där. Det finns alltid tre smakrika rätter att välja på.

Idag var det 4 st rätter man kunde välja på; Pannkaka och ärtsoppa, Thaigryta med ris och Pastalåda med fläskfilé. För mig blev det, det sistnämnda alternativet.

Anledningen till lunchen var mammas födelsedag.

Mycket jobb just nu Har 6 olika hemsidesprojekt och det 7:e är eventuellt på väg det med. Roligt att folk väljer just mig. Nu ska jag fortsätta med en förstudie till Janne Martins Orkester, och sen ska jag kolla macrobilderna som Liselotte från Arvika mailat mig. Men först blir det nog lite tårta innan jag sätter mig vid datorn.


Publicerad: 2006-11-30 13:40:07

Supertack Gunnel

24 nov

Just nu sitter jag på bussen igen och bloggar lite. Är på våg till sjukhuset för lite sol och badbehandling för mitt eksem. Det blir bara bättre och bättre med mitt eksem och det kliar inte alls lika mkt som förut.

Men det som är lite trist som dom har sagt till mig är att jag aldrig kommer att bli fri från eksemet, det sitter i generna på något sätt.
Så man får väl stå ut med att alltid vara beroende av bad och sol. Trist men sant, Har iofs hört att det växt bort på en del men det gör det nog inte på mig.

Jag måste också berätta bårdagens händelse. Var ju som jag skrev i går till ”vårt tryckeri” som vi på jobbet anlitar. Pitney Bowes, (jäkla krångligt namn) vad är det för fel på Gunnels tryckeri eller något liknande.

Nå väl, jag tog en chansning och åkte upp för att få lite saker kopierade. Normalt får man ju lämna in jobben och hämta senare. Men vad sker. Jo denna underbara människa som tar emot där uppe avbryter en del jobb ”bara” för att ta mitt jobb som jag behövde samma dag. Iofs var ju jobbet hon höll på med också brådskande.

Jag har alltid när jag besökt detta ställe fått superbra service. Numera är det värt att åka upp till dom när dom har så bra priser. Mycket billigare än att gå på få kopierat någonstans på stan. Så behöver ju billiga kopior och superbra service ska du bege dig till Pitney Bowes i Kristinehamn.


Publicerad: 2006-11-24 13:40:07

Ny hemsida

23 nov

I går kväll så tog jag ner min hemsida för att lägga upp en ny. Arbetet med det går kalas. Så snart hoppas jag att den nya hemsidan är i bruk och att allt fungerar som jag vill att det ska fungera.

Har lite problem med vissa gästböcker som jag har gjort åt ”mina dansbandskunder” Så nu får jag försöka tänka ut någon smart idé på hur jag ska komma till rätta med problemet. Får göra som andra gör när dom får problem som dom ej kan lösa. Dom googlar som det heter. Söker efter råd och hjälp på google. Och det har ju funkat förut för mig.

Sen ser jag fram emot helgen då jag ska på bokmässa i Karlstad och träffa mina kompisar som är där för att göra reklam för sin dansbandsbok som blivit lovordad i pressen och media överhuvudtaget. Men det som slår det mesta är nog att dom live på mässan ska spela upp. Tja kanske inte till dans, men vem vet. Kanske det blir någon som tar sig en svängom. Den som besöker mässan får ju se. Jag lovar att återkomma i ämnet som jag döpt till Roger Lööfs trio spelar för kultureliten.


Publicerad: 2006-11-23 13:40:07

Dagens göromål

22 nov

Sitter här på bussen och bloggar lite. I dag är det varmt väder trots att solen inte här framme. Sitter här och försöker lägga
upp en plan för hur jag på snabbast tid ska hinna med dagens göromål.

Ska till vårt tryckeri som vi på jobbet använder oss av.
Dom har ju bara ett kontor nu så man som ligger i utkanten av stan, så det får bli en lite nätt promenad dit.

Sen ska jag till Svanströms och köpa en planerings och bokningskallender för jobbet som vi har när vi tar oss an hallbokningar. Det är tydligen bara Svanströns som
säljer dem, så man får väl bita i det dyra eller sura äpplet och gå dit och inhandla en kalender.


Publicerad: 2006-11-22 13:40:07

Matt och helt slut

13 nov

Lördag 09:25. Vaknar och känner mig matt i hela kroppen. Mår lite illa. Men det kan inte bero på dagen innan eftersom jag gick och sussade redan 21.30. Kan det vara utmattning i kombination med för lite sömn?

Förutom en liten tripp till stan, så blir det att mest till att ligga hemma och sova eller se tv. Kanske var det början till en magsjuka eller något sådant? Jag vaknade på natten av att jag mådde lite illa och behövde ”kasta opp” som det heter på norska.

Inte nog med detta så fick jag en del huvudvärk som inte ville släppa i första taget. Efter massor av sömn så började huvudvärken och illamåendet släppa lite. På söndagen blev det lite bingolottospel. Dessvärre ingen vinst.

Idag måndag känner jag bara att jag har ont i hela kroppen och matt till tusen. Orkar knappt ta mig för någonting. Jag pallrar i alla fall upp mig och tar en lite macka för att sedan dra till jobbet. Jag får se om jag arbetar till c.a 15.00 eller om jag drar hem tidigare, det känns som om det vore läge för det.

Hem i värmen och kurera mig. För hemma är det i alla fall varmare än vad det är här på jobbet. För här är det svinkallt just nu, Alla elementen är ju inte i bruk. Så nu väntar vi på att en byggfläkt ska sättas in så det blir någorlunda behaglig värme så att man kan arbeta. För nu sitter man här med ytterkläder, och det är väl ändå inte meningen.


Publicerad: 2006-11-13 13:40:07

Ny hemsida snart

7 nov

Kan lite kort meddela att det går framåt med nya layouten. Den är snart klart och information från nuvarande hemsidan läggs in allt efter som. En del ska skrotas och lite nytt ska in. Så den som väntar på något gott…


Publicerad: 2006-11-07 13:40:07