Fredag 4 September

4 sep

Fredag 23:10 när jag börjar skriva på detta. Ska alldeles snart hoppa i säng. I morgon lördag väntar besök i Filipstad och Oxhäljamarken. Är ju tradition att åka dit. Så det får man inte missa.Vad jag ska köpa? Det blir väl kläder, skivor och kanske dansbandskort om det finns. Jag får helt enkelt se vad som finns. Har ju en förmåga att göra fynd där varje år.

I dag blev det en dag med blandat sol och regn i Kristineham, fast mer regn. Lunchen i dag bestod av falukorvstallrik på Torggrillen. Mums!
Annars har det varit lugnt.

Sitter just nu och funderar på hur man översätter valda delar av bloggen. Helt lätt är det inte men det kommer lösa sig framöver. Så ni får ha tålamod med att en del står på engelska.

Nu är det dags att bege sig till min röda fina säng. Har fått dille på rött. Har en röd fin papperskorg, röda tidskriftsställ, och sen röda förvaringsboxar för skivor. Sedan tidigare har jag även en röd fotölj och röda gardiner. Opps. Höll på att glömma att jag sitter och bloggar införd röda jeans :)


Publicerad: 2009-09-04 23:17:16

Bloggen

4 sep

Nu är min nya blogg igång och det rullar på som tåget. Dock återstår det massor av arbete. Designen ska modifieras samt att det återstår en del översättningar. Men hav förtröstan det kommer.

I dag var jag ute med kameran och plåtade en massa softa pics på mig själv. Här i stan är det uppställningsplats för diverse tåg. Både sådana som ska skrotas och andra tåg och lok som används i trafik. Så i dessa ”råa” miljöer har jag nu förevigat mig själv och mina kläder på bild.

Jag hoppas det blev något användbart i alla fall. Det är alltid svårt att få bra bilder på sig själv om man själv är fotografen. Men jag tror och hoppas som sagt att det kan bli några bra bilder. Den som lever får se.


Publicerad: