Jag ska sälja på tradera

6 sep

Om ni vill shoppa lite ungdomskläder och danbandsskivor bör ni närmsta dagarna hålla kollen på min sida på tradera. Klicka här för att se objekten

Så fort jag får tid att plåta så kommer det komma ut lite ”godis” där. Det är kläder jag inte använder och som jag växt ur samt skivor som jag har dubletter på.


Publicerad: 2009-09-06 21:55:12

Bloggtips

6 sep

I dag har jag lagt in lite länkar i bloggen som leder till andra roliga och intressanta bloggar. Bland annat Syssis Blogg. Syssis eller Annicka som hon egentligen heter är en mästare på att blogga. Vädligt underhållande.
Det MÅSTE ni läsa även om ni inte känner henne. Man får så otroligt mycket kunskap av denna bloggudinna.

Sen så finns naturligtvis brorsans blogg med. Gå in där och kika på snygga kort och en och annan video. Mycket dansband utlovas där.

Nina Fyhr är en tjej som kommer från Kristinehamn och som brinner för detta med dansband och dansandet. I hennes blogg kan man läsa om olika danskvällar hon varit ute på samt lite annat om hennes dansbandsintresse.

Michael Nystås dansbandsblogg. Kommentar överflödig. Behöver man säga mera? Den grabben har ju gjort sig ett namn och jag tycker det är beklagligt att han inte är med i dansbandskamp jury i år. Men gå in och läs hans recensioner om diverse dansband. Han vet vad han pratar om i alla fall.

Och slutligen vill jag tipsa om en av dom flitigaste dansbandsbloggarna. Nämligen Matz Bladhs. För några år sedan, eller kanske många år sedan så gjorde dom inte så stort väsen av sig på internet. Sparsmakad hemsida som verkade finnas där till nöd och tvungen. Men nu är det helt annorlunda. Kika in på deras sida och läsa deras underhållande blogg med tillhörande spelbilder.


Publicerad: