Skivmässa i Björneborg

3 okt

Skivmässan i Björneborg
Skivmässan i Björneborg

Skivmässa i Björneborg första helgen i Oktober är en tradition som varat i ungefär 20 års tid. Nu har man två mässor per år. En på våren och en på hösten. Hit kommer det utställare från hela mellansverige för att säljas skivor. Det är Hans Hilding, chef för Folkets hus i Björneborg, och hans pappa Karl-Erik Hilding som ligger bakom skivmässan.

Tusentalsskivor från nya ägare just denna dagen.
Själv blev det en del cd-skivor och LP skivor med lite udda och mindre kända band. Radiosinglar med Helene & Gänget, Leif Bloms kom med hem från mässan som i år var lite mindre i år p,g,a av att det arrangerades en stor skivmässa i solnahallen denna helgen. Lite dumt att det krockade, men ingenting att göra åt.

Vi får hoppas det blir bättre nästa år och att det då inte krockar med andra skivmässor.


Publicerad: 2009-10-03 17:20:01

Mackan med Slips

3 okt

Slipsar i butiken
Slipsar i butiken

Jag är inte killen som använder slips allt för ofta. Till vardags har jag ett jobb där det vore ohållbart för att inte säga livsfarligt att ha slips på sig. Det kan ju fastna. Sen så när jag kikade i min garderob fann jag bara en slips så jag tänkte ändra på det.

När jag var på Mariebergs Köpcentrum för några veckor sedan fann jag bitiken Zarcillo som specialiserat sig på att sälja slipsar, halsdukar och scarfs. Inte illa. Som ni ser på bilden ovan var hela väggen fyld med slipar i olika färger och mönster. Oavsett vad man är intresserad utav så tror jag att man kan hitta en motivslips som matchar sin hobby eller sitt intresseområde.

Mina slipsar
Mina slipsar

Så här ser dom två slipsarna ut som jag köpte. En mer snygg rosa slips och sen en lite mer skojfriskare med klavatuer på. Den rosa kan bli grymt snygg till min svarta skjorta och dom nya trashiga jeansen kanske. Vi får väl se hur det blir.


Publicerad: