Laxbollarna

7 okt

Laxbollar, Foto: www.abba.se
Foto: www.abba.se

Nu vill jag tipsa er om något nytt som kommit ut på marknaden för inte så längesedan. Laxbollar. Jag provsmakade detta hos Coop Forum i Karlskoga och föll pladask för det.

Det är iofs kanske riktat till barn men ändå. På sin hemsida skriver dom:
Många barn och ungdomar har lite svårt för fisk. Samtidigt vill många föräldrar att deras barn ska äta just fisk lite oftare, eftersom det är så nyttigt. Därför har vi tagit till både uppfinningsrikedom och extra goda såser när vi tagit fram våra nya små bollar med lax. De är lite mindre än vanliga fiskbullar, de krämiga såserna har smak av ost, tomat eller thai och allihop passar perfekt ihop med vilken pasta som helst.

Så detta har jag ju fixat tillsammans med lite kokt fjärilsmakaroner. Jag köpte den med ostsås. Så får vi väl se om det smakar lika gott som det gjorde i affären. Men mina gastronomiska kockkunskaper kan jag ju inte misslyckas. Men att alla kanske inte besitter kunskapen att koka pasta och öppna en konservburk. Återkommer med en utförligare recension om dessa laxbullar


Publicerad: 2009-10-07 22:35:47

Mackan på Fäjsbokk.

7 okt

Facebook
Facebook

Jag har senaste tiden fått små trevliga mail från folk som undrar om Markuz finns på facebook och om han har msn. På A svarar jag JA och B Lämnar inte ut den till okända personer.

Skämt å sido så hade jag inställningen i våras att INTE registera mig på facebook då jag var insyltad i en massa communitys och allt bara var snurrigt. Men sen så efter några månader och livet rätade ut sig så sa en dansbandskompis från Arvika att du måste regsitrera dig på facebook. Alla dina vänner är där. Och vad rätt hon hade. Där fanns massor med mina vänner plus sissodär 511 till.

Hittade en del ”gamla” klasskamrater som jag börjar snacka lite löst med. Och att hålla kontakter och knyta kontakter är facebook perfekt.

Sen får man ju en del musiktips ibland från folk som länkar ut youtubeklipp lite då och då. Har hittat en hel del fina musikstycken tack vare facebook. Så det är perfekt. Jag brukar själv ibland länka ut ett och annat youtubeklipp.

Så som avsalutning. Vill ni hitta mig på facebook så sök :)
Alternativt så kan ni ju skicka ett mail med en förhoppning om svar.


Publicerad: