03:11 föddes ett gossebarn

3 dec

När just dessa rader skrivs är de snart är det 30 år sedan som ett litet gossebarn föddes på Karlstad BB. Tisdagen den 4 december 1979 kl 03.11 kom jag till världen. Jag vägde då 4kg och var 51,5 cm lång. I dag är jag något längre och något tyngre. När man ser tillbaka med distans på sina 30 första år så är det så otroligt mycket som man minns. Både glädje och sorg. Tänk vad mycket skoj som har hänt. Skulle jag berätta allt skulle det bli en roman. Så det lämnar jag för ett tag.

Egentligen skulle jag lagt in en mycket gammal bild på mig här men det skippar jag. Orkar inte rota fram och scanna in korten. Skulle ju kunna låna en bild på brorsan för vi är ju otroligt lika som små sägs det ju.

Annars kommer jag ta den stora dagen med ro. Ska jobba som vanligt. Jag tror jag ska överaska dem med en tårta på jobbet. Det känns som det vore läge för det liksom. Vad det blir återstår att se. Beror på vad Ejes konditori har hemma på lager.

På kvällen blir det ett enkelt kalas i goda vänners lag. Inte alls märkvärdigt. Så jag kommer ta dagen som den kommer. Gör liksom ingen stor grej av det. Jag har slänt alla lappar från tidningarna som vill att man ska skicka in bli firad, så det är nog lugnt. Det som jag inte har koll på är Kristinehamns Lokal-tv om nu någon skickat in dit. Men det hoppas jag inte. Är ingen person som har behovet av att synas och höras.

Så just idag 30 år senare så trivs jag alldeles utmärkt med att vara den jag är och att leva som jag gör. I bland undrar jag om man kan ha det så mycket bättre? Jag tror inte det. Puss på alla jag älskar. Och dig som jag träffade på mun. Grattis på dej med.


Publicerad: 2009-12-03 22:29:06

Donnez släpper nytt

3 dec

Perstorps stolthet Donnez släpper den 15 December sitt fjärde album. Som vanligt blandar man nyskrivet med kända hits. Fyra låtar av dom fjorton på skivan är skrivna av bandets frontfigur Donald Laitila. Alltsammans framförs tryggt och säkert i Donnez mogna stil.

Donnez nya cd "De é du"

Följande låtar finns med på albumet.
1. Så säg mig
2. Judy
3. Vart tog alla drömmar vägen
4. Ge mig mera
5. De é du
6. There goes my heart
7. Den tid vi behöver
8. Det är dig jag tänker på (She’s not you)
9. Tårar från himlen
10. Vi har en lång lång väg att vandra
11. Skall du någonsin bli min
12. Håll om mig nu
13. Du har allt
14. Ticket to heaven


Publicerad:

Viva la Vida

3 dec
Torgny Melins i Dansbandskampen Foto: svt.se
Torgny Melins i Dansbandskampen Foto: svt.se

Torgny Melins har bytt andra låt i lördagens dansbandskampen. Det blir INTE låten ”Just Dance” utan svängiga ”Viva la Vida”. Ring och rösta på grabbarna från Säffle.


Publicerad:

30 – Sakta ner farten

3 dec
30 - Sakta ner farten
30 - Sakta ner farten

Frågan jag ställer till er som bloggar är. Hur ofta bloggar du? Hur många inlägg i veckan är lagomt? På A svarar jag nästan varje dag och B vet inte. Man bloggar väl när man har något intressant att berätta. Och just i dag har jag inte det. Det blir ju tröttsamt att skriva samma saker. Som att man jobbade, käkade korv och potatis till lunch och sen tog bussen hem för att städa inför kommande kalas. Huvaligen vad tråkigt det låter.

Kalas? Vart det någon som nämnde ordet kalas? Jo tydligen. Någon som fyller år eller? Nej inte vad jag vet. (spelar oskyldig). Okej, så det är ingen som väldigt väldigt snart blir 30 bast? Nääe inte vad jag kan komma på. Skulle det vara det? Jo det ryktas om att en dansband och schlagertokig grabb från Kristinehamn som kan de flesta tonartshöjningarna i melodifestivalen 1986 utantill fyller 30 på fredag. Men herregud. 30 år. Så gammal. Ja det bör tydligen stämma. 2009-1979=30. Kanske dags att redan nu ansöka om medlemskap i PRO?

Som avslutning bjuder jag er på min facebookstatus från i går:
Har beställt smörgåstårta idag. Sitter just nu i mina dyra replay jeans och lyssnar på Kandis samtidigt som jag funderar på hur Torgny Melins version av ”Gummiboll” kommer låta på lördag.


Publicerad: