Bland chokladpraliner och plankstekar

9 dec

9 december skriver vi i dag i almanackan. Tiden rusar i väg ovanligt fort. Så fort att man knappt hänger med. Vart är snön som ska ligga på backen? Det ska ju ligga 10cm snö eller möjligen 20cm ute nu. Det ska inte vara 7 grader varmt utan -5 grader. Ingenting stämmer ju vädermässigt. Vad är det är egentligen? Ja Ja, man ska väl inte klaga utan vara gla för att vi har ett väder.

La Suissa - Italiensk lyxchoklad
La Suissa - Italiensk lyxchoklad

I dag har jag jobbat som vanligt. Det blev plåtning idag igen. I går var det i en mataffär och idag var det italiensk lyxchoklad som skulle plåtas. Det var lite bökigt med alla glittrande påsar och karameller. Men jag tror jag fick till det till slut i den hemsnickare fotostudion i godisaffären. Bilderna ska ju ”bara” finnas på en hemsida men jag vill lik väl ha bra kvalité på dem. Resultatet kommer inom kort på en hemsida jag kommer pressentera för er. På eftermiddagen blev det lite logotyper och lite annat fix.

Plankstek
Kvällen vigdes åt restaurangbesök med trevliga vänner. The Pub i Kristinehamn fick sig besök i dag. Mycket trevlig afton med plankstek med efterätt. Efterätten tog jag efter att jag ätit upp planksteken. Måste förtydliga för vissa bloggläsare. Hi hi. Ren vaniljglass till efteråt. Allt detta smakade underbart och sköldes ner med lite grön cider. Kan livet bli så mycket bättre?

Väl hemma igen sitter jag här vi datorn och ska sätta knorr på detta inlägg samtidigt som jag snackar med den underbaraste av underbarast. Nej det är inte min mamma även om hon är underbar. Vem det är kanske avslöjas framöver i bloggen.


Publicerad: 2009-12-09 23:30:57

Stensons och date släpper nytt

9 dec

Stensons nya cd - I den grönaste skog
Stensons nya cd - I den grönaste skog

Nu möter skånska Stensons upp fjolårets succealbum ”Om vi kunde stoppa tiden”. ”I den grönaste skog” är tieln på bandets nya fullmatade skiva som släpps den 16/12. Skivan innehåller hela 17 låtar ifrån Sveriges bästa låtskrivare. Även denna gång har de lyckats få med en duett med Helene Persson, från forna Helene & Gänget- Låter hetr nu ”Lycklig kärlek”. Med tanke på vad Stensons levererade sist tvekar vi inte på att denna kommer att bli sämre.

Date -  Här och nu
Date - Här och nu

Date som fick en revansch i år i dansbandskampen förbereder sig för skivsläpp nästa år. Den 20 januari släpper bandet skivan ”Här och nu”. Vågar vi hoppas på att någon eller några låtar från dansbandskampen finns med?


Publicerad:

Streaplers i Nyhetsmorgon

9 dec

Som en påminnelse så bör ni inte missa Streaplers i Nyhetsmorgon i morgon torsdag. De kommer framföra låtar från sitt nya ablum ”Ett år i taget”.


Publicerad: