Dan före doppardan

23 dec

Dan före doppardan. I morgon är det så julafton. 24:e december. I dag har jag hunnit med det mesta som jag planerat. Inte alla dagar som blir så. Men idag hade man lite flyt.

Dagen började med lite jobb. I dag blev det lite utlämnade av diverse saker med största sannolikhet kommer ligga under julgranarna i Kristinehamn. Han även med att göra en hel del förslag till diverse kunder.

Karlstad julpyntat
Karlstad julpyntat

På eftermiddagen var det dags att ge sig ut och fixa lite julklappar som fanns kvar. Fick då infallet att åka till solstan Karlstad och inhandla dessa. Sagt och gjort. Pep i väg till järnvägsstationen och tog bussen till storstan. Där var det full fart på julhandeln. Överallt var det folk som sprang som yra höns. Det likande ett organiserat kaos. Jag vill inte i bloggen avslöja direkt vilka butiker jag besökte. Men kan säga att min underbara mamma kommer få en ******* och brorsan ska få en ******** och åt pappa har jag köpt ett ********. Ja nu vet dom lite vad dom kommer att få.

15-Huset i Karlstad besöktes
15-Huset i Karlstad besöktes

Sen så köpte jag lite åt mig själv med. Såg i plånboken att det finnas kvar pengar på presentkorten från födelsedagen så det blev en skjorta på JC. En gråblå slimmad modell. Efter det köpet blev det ett varm till och till slut hade jag fixat klappar till alla. Skönt att få det klart.

Kvarten innan hemfärd med dom gula bussarna satt och jag roade mig med att bara kika på allt folk vid resecentrum i Karlstad som sprang härs och tvärs till bussar, bilar och andra ställen. Herregud! Kan inte folk lugna ner sig lite Vad ska det vara bra för att halvt stressa ihjäl sig? När man kan ta det lite lugnt och planera lite.

Väl hemma blev det lite uppesittarkväll med vår allas klämkäcka Lotta Engberg. Bingolotto började lika klämkäckt som jag trodde med en sprudlande glad Lotta. Jag har haft nöjet att se Lotta vid ett antal gånger live och hon är otroligt proffsig om du frågar mig.

Jag och Lotta Engberg på allsång
Jag och Lotta Engberg på allsång

Mellan reklampauserna blev det inte paketinslagning. Jag önskade jag var bättre på detta så att det blev lite stiliga paket. Men vad sjutton. Pappret ska ju ändå slits av så det får bli som det blir. Huvudsaken man inte på en gång ser vad det är i det. Det är ju som bekant tanken som räknas. Det är ju insidan som räknas även när det gäller paket =)

Eilerts julskiva
Eilerts julskiva

Så nu sitter jag här och bloggar med en Bacardi breezer som enda sällskap med vår allas Eilert Pilarm i lurarna. EILERT PILARMS JULSKIVA. Han sjunger så man får gåshud :) Ännu en person som nog tycker tonarter är överskattat eller har förstått hur man använder dom eller kan använda dem. Men det är ju tanken som räknas. Ha Ha
Sen vet jag inte om jag gjort det bättre.

På tal om att sjunga och uppträda så skrev jag ju att jag spelat gitarr med ett av sveriges största och bästa dansband; Claes Lövgrens. Och man kan ju säga att jag spelar gitarr lika bra som Eilert sjunger.

Så med denna video avslutar jag bloggandet för i kväll.


Publicerad: 2009-12-23 23:00:16