Melodifestivalens site en flopp?

31 jan

http://svt.se/melodifestivalen är tydligen årets officiella melodifestivalsida. Jag vet inte vad jag skall tycka om den. På en skala 1-5 får den en svag 3:a. Ser ut som någon gratis template som dom använt sig utav. Lite allmänt tråkig men håller väl.

Man verkar ju vara ganska snabba på ny information. Men det räcker inte. Kikar man på artistpresentationerna så är man ytterst fåordiga. Detta hade man kunnat gjort bättre.

Om man vill frossa melodifestivalminnen är det inte SVT:s site man skall besöka. Här satsar man bara på årets tävling, och det kan man ju förstå på ett sätt. Inte ens en bild på förra årets vinnare Erik Saade har man kostat på sig. På SVT lever man tydligen bara i nuet.

Tycker många av föregående års site varit lite mer fylliga och därmed innehållsrika då det varit med en del historik om föregående år, tävlingar, bilder, gamla klipp m,m m,m

Tänkte som avslutning ge er ett ”gammalt klipp” med Christer Björkman. Hans stora genombrott ”I morgon är en annan dag” som han vann Melodifestivalen med 1992. Han fick därmed representera Sverige i Eurovision Song Contest som arrangerades i Malmö efter att Carola Häggkvist vunnit för Sverige i Rom året innan med Fångad av en stormvind. I finalen i Malmö slutade Björkman näst sist (22:a) med blott 9 poäng. Trots detta fiasko så tycker jag om låten ändå.


Publicerad: 2012-01-31 19:20:20

Dansgala på Medis i Säffle

30 jan
Dansgala i Säffle
Dansgala i Säffle

Dansgala på ”Medis” i Säffle låter intressant. En perfekt mix på orkestrarna. Dessutom en ganska okay entréavgift. Glädjande att man ”bara” tar 200 kr i entré när ett av Norges största dansband kommer på besök. Det gillar vi. Då kan det komma mycket folk till Säffle som kanske bjuder på mer än en kopp kaffe denna kvällen.


Publicerad: 2012-01-30 19:54:07

Hindersmässa i Örebro

29 jan

I lördags var det Hinersmässa i Örebro. En slags marknad med diverse försäljare. Hindersmässan är Örebros mest långlivade tradition och det största återkommande evenemanget i staden. Den hölls för första gången på 1300-talet som en marknad där bergsmännen från Bergslagen sålde sitt järn vidare. Det var även en stor marknad för försäljning av skinn av allehanda slag. Den arrangeras sista hela veckan i januari och har ett besökarantal på cirka 80 000 personer.

Här kan man åka skridskor
Här kan man åka skridskor

Kom till Örebro med buss runt efter 10-tiden på lördagsförmiddagen. Med raska steg tog jag mig till Järntorget där marknadskommersen var i full gång. Säljare från hela landet hade kommit för att sälja allehanda ting. Godis, pälsmössor, skivor, prydnadssaker, gardiner och tyger, tavlor, leksaker och mycket mycket annat.

Trångt på gatorna i Örebro
Trångt på gatorna i Örebro

Det var stundtals trångt i leden på marknaden. Underart att se. Vädret var lite halvgrått utan sol. ovan en bild tagen på Stortorget på väg upp mot Sankt Nikolai kyrka eller Nikolaikyrkan som den kallas i folkmun.

VildHasse var så klart på plats
VildHasse var så klart på plats

Han sålde i vanlig ordning sina korvar. Han är ju en institution på marknader i Sverige. Ingen riktig marknad utan Hasse säger en del.

Skivor i långa rader
Skivor i långa rader

Då jag är storsamlare av skivor kunde jag ju inte låta bli att inhandla mig några till samlingen. Denna gången blev det två skivor. En med norska dansbandet Torino och en skiva med Zenits orkester. Lite kul att handla på sig lite mer udda dansband som inte finns överallt.

Dagens Lunch: Pasta Carbonara
Dagens Lunch: Pasta Carbonara

Dagens lunch intogs på Restaurang & Pizzeria Kungen som ligger på Kungsgatan 29 i Örebro. Ett mycket litet ställe tyckte jag till en börjam tills jag förstod att det fanns fler sittplatser en trappa upp. Denna dagen var det tydligen bandy i stan. Många kom dit för att ta sig en öl och en pizza för att ladda upp inför matchen. Efter lite efterforskningar visade sig att ÖSK Bandy hade hemmamatch mot Falu BS som man vann med 5-4. Grattis får man väl säga.

Krämaren Köpgalleri i Örebro
Krämaren Köpgalleri i Örebro

Det blev även en tur i diverse andra butiker. Alltid kul med affärer som vi inte har här i vår lilla by. Besökte ”New Yorker” som är en butik som har galet billiga kläder. Köpte här en cool kepa och ett fräckt bälte. Allt sammans för 70 pix. Inte alls dyrt om du frågar mig. Butiken ligger föresten i köpcentrat Oscar C.

Mycket folk på gatorna
Mycket folk på gatorna

Det blev en sista sväng bland marknadsstånden för att se om man missat något. Sen blev det lite godis innan bussen åkte hemåt.


Publicerad: 2012-01-29 19:33:23

Streaplersafton x 2

29 jan
Hotell Gustaf  Frdling i Karlstad
Hotell Gustaf Frdling i Karlstad

Fredagskväll i Karlstad betyder för många danssugna Hotell Gustaf Fröding. Ett ställe som verkligen fått fart på dansen. Från att förr bara haft dans med ytterst lokala dansband/duos har man sen några år tillbaka satsat på kända riksband. I fredags var kungarna från Kungälv där. Streaplers. Gissa om det var mycket folk och go stämning?

Det blev en toppenkväll med mycket härlig musik.
Jag citerar vad den kände radioprofilen i SR Jönköping Bosse Dalén sa i ett program en gång.
”Streaplers misslyckas aldrig. Köper man en skiva med Streaplers så vet man vad man får, och är alltid nöjd från första till sista låt”
Och visst kan jag hålla med om det.

Streaplers i full gång med dansen
Streaplers i full gång med dansen

Streaplers är inte bara ett dansband. Dom är ett unikum, en institution i svenskt musikliv. Att ha en sådan enorm låtkista att ösa ur är det inte många band som har. Mixen på en danskväll med nytt och gammalt, eget och covers är perfekt. Liksom kvällen i Forshaga (som jag skrivit om tidigare) bjöd man denna kvällen på lite låtar från kommande plattan. Och ju mer man hör dom ju mer älskar man dom. Och jag verkade inte ensam om att gilla deras musik. Bilden nedan talar sitt tydliga språk tycker jag.

Fullt på dansgolvet när Streaplers spelar
Fullt på dansgolvet när Streaplers spelar

Danskvällar med Streaplers är sådana kvällar man lever på länge och som man aldrig vill ska ta slut. Fredagen var inget undantag heller.
Som jag nämnt tidigare var det en perfekt kväll. Trevlig personal, bra musik i glada vänners lag. Kan man begära så mycket mera? Jag tycker det är jättekul att man fått fart på danserna på ”Fröding” nu när inte anrika Sandgrund finns längre. Claes Lövgrens antydde när dom spelade där i November att det var lite ”baldakinenkänsla”.

Jag och brorsan med Streaplers (dock saknas Kjetil)
Jag och brorsan med Streaplers (dock saknas Kjetil)

Efter dansens slut blev det lite fotografering tillsammans med Streaplers. Även Erik Lihm dök upp och förgyllde kvällen. Man kunde även skymta Håkan Olsson som är trummis i Holidays orkester. Bilder på detta kommer framöver på Streaplers hemsida och danslogen.se
Håll kollen där så får ni se.

Nu kanske ni undrar vad jag menar med Streaplers X2. Inte är det väl så att jag och brorsan for till Drammen på dansgalan med Streaplers och PK & Dansefolket. Nej så ”galna” var vi inte även om det hade varit skoj att överaska bandet där. Nej vi bullrade upp hemma i tv-soffan med en massa godsaker och bänkade oss för 150 minuter härlig Streaplersmusik i form av deras DVD.

Streaplers 50 år på  2 DVD
Streaplers 50 år på 2 DVD

Helt underbart att uppleva Streaplers ännu en gång hemma i tv-soffan. En DVD som jag starkt rekommenderar. Ett stycke svenskt musikhistoria när det är som bäst.


Publicerad:

Canyons med Tina Svensson

28 jan
Canyons med Tina Svensson 2012
Canyons med Tina Svensson 2012

Skånebandet Canyons byter sångerska.

Canyons var mycket populära på 70-talet. Man gav upp spelandet 1981 för att några år senare sälja bandnamnet. Bandet var senare aktivt fram tills 1991.

Nu 2011 startade man upp igen med Lena Lantz på sång.
Men redan nu gör man ett medlemsbyte och tar in Tina Svensson på sång. En riktigt go tjej som bland annat givit ut flera singlar med Riivaz orkester en egen full-cd under namnet Tina Riivaz. För något år sedan sjöng hon in en duett med Claes Lövgren på deras platta ”Dansvänliga låtar 2”. Tina är även uppskattad allsångsledare under ”Kul i dalen” som går av stapeln varje år.

Så här lät Tina tillsammans med Riivaz.


Publicerad:

Dansbandsveckan i Malung 2012

26 jan
Dansbandsveckan i Malung
Dansbandsveckan i Malung

Efter en del turer med band som lagt ner så har man sen några veckor kunnat spika programmet för Malungs Dansbandsveckan 2012.
Riktigt kul att se man satsar på nya unga fräscha band som t,ex Excess, Deléns, Callinaz och Voize. Andra orkestrar som är nya för i år är bland andra Rent Drag som bjuder på härliga gammeldanmusik, Junix, Voyage och Chapelle.

Som tidigare har man även en rad dansband från våra nordiska grännländer. Från Norge kommer bland andra, Anne Nørdsti, Ingemars, Jhohans, Vagabond och Contrazt. Danmark representeras i år av tre starka band, Kandis, Kim & Hallo och Blue Hawaii. Från Finland kommer San Marino & Linda samt Tommys med Hans Martin.

Utöver detta kommer det bli massor av artistframträdanden och andra jippon i Grönlandsparken. Där det som altid bjuds på fri entré dagtid.

Söndag 15/7: 21.00-02.00
Bana 1 Hedins – Jenny Saléns
Bana 2 GULDKLAVEN
Bana 3 Casanovas – Date
Bana 4 Vagabond (Norge) – Face 84
Bana 5 Rent Drag – Gammeldans
Bana 6 Deléns – Willez

Måndag 16/7: 20.00-01.00
Bana 1 Flamingokvintetten – Streaplers
Bana 2 Thorleifs – Grönwalls
Bana 3 Arvingarna – Kindbergs
Bana 4 Svänzons – Zlips
Bana 5 Bälgtröken (Norge) – Gammeldans
Bana 6 Sounders – Junix

Tisdag 17/7: 20.00-01.00
Bana 1 Micke Ahlgrens – Chiquita
Bana 2 Sten & Stanley – Matz Bladhs
Bana 3 Jannez – Perikles
Bana 4 Contrazt (Norge) – Elisas
Bana 5 Starkens – Gammeldans
Bana 6 Jhohans (Norge) – Glennartz

Onsdag 18/7: 20.00-01.00
Bana 1 Jontez – Kandis (DanmarK)
Bana 2 Lasse Stefanz – Anne Nørdsti (Norge)
Bana 3 Titanix – Scotts
Bana 4 San Marino m Linda (Finland) – Martinez
Bana 5 Odd Arne Halaas (Norge) – Gammeldans
Bana 6 Hülphers – Sandins

Torsdag 19/7: 20.00-01.00
Bana 1 Mats Bergmans – Donnez
Bana 2 Drifters – Larz-Kristerz
Bana 3 Barbados – Voyage
Bana 4 Dreams – Voize
Bana 5 Bröderna Lindqvist – Gammeldans
Bana 6 Kim & Hallo (Danmark) – Chapelle

Fredag 20/7: 20.00-02.00
Bana 1 Bengt Hennings – Stensons
Bana 2 Fernandoz – Black Jack
Bana 3 Shake – Highlights
Bana 4 Pure Divine – Exess
Bana 5 Malungs Dragspelsklubb – Gammeldans
Bana 6 Zekes – Framed

Lördag 21/7 20.00-02.00
Bana 1 Clas Lövgrens – Tommys m Hans-Martin (Finland)
Bana 2 Sannex – Wizez
Bana 3 Blender – Expanders
Bana 4 Ingemars (Norge) – Playtones
Bana 5 Granbogänget – Gammeldans
Bana 6 Blue Hawaii (Danmark) – Callinaz

Några av banden i Malung 2012
Några av banden i Malung 2012

Publicerad: 2012-01-26 01:11:47

Tålamod löser allt?

26 jan
Corel Draw
Corel Draw

Har man gett sig sjutton på att klara en grej så gör man det. Tänker på ett uppgift jag hade på jobbet idag som gällde numrerade utskrifter i Corel Draw utan att behövalägga upp 300 lika dana saker och numrera dem själva. Men hjälpsamma personer på Grafiskt Forum och lite tålamod från mig så löste det sig till slut.

Kopplad utskrift var ordet. Tänk, det kommer jag nog aldrig att glömma.


Publicerad:

Skivrelease med Pure Divine

25 jan
Pure Divine med skivrelease
Pure Divine med skivrelease

Som ni kan se ovan så kommer Pure Divine från Örebro att ha release för sina nya skiva på Parken Gävle nu på söndag. Är du i krokarna så åk gärna dit och ta dig en sväng om och hör låtar från deras platta.

Självklart kommer skivan finnas till försäljning, och det kan även bli några överaskningar för er som åker dit.

Kalaset går av stapeln söndagen den 29:e januari – entrén öppnar klockan 16:30 och mellan klockan 17 och 18 bjuder bandet på tilltugg, bubbel och mingel – dansen pågår som vanligt mellan klockan 1800 och 22.00

Källa: Pure Divine


Publicerad: 2012-01-25 00:35:06

Hülpers blir Stefan & Company

22 jan
Stefan & Company från Hagfors
Stefan & Company från Hagfors

Hülphers orkester, som funnits sedan 1981, kommer under 2012 att byta namn till Stefan & Company. Man har många spänannde spelningar inbokade framöver. Bland annat: Nonstop spelning i Forshaga med Sadnins, Upperudslogen och Torskedslogen i Värmland samt dansbandsveckan i Malung.

Följande medlemmar ingår i bandet:
Stefan Möllberg, bas och sång, kapellmästare
Tony Eriksson, klaviatur och sång
Peter Sundén, trummor och sång

Bjuder er på en liten snutt av låten ”Kärlekens vindar bär minnen” som man spelat in under namnet Hülphers.


Publicerad: 2012-01-22 08:47:59

Håkan Juholt avgår

21 jan
Håkan Juholt avgår Foto: Tv4
Håkan Juholt avgår Foto: Tv4

Vaknar idag och känner på mig att något skall hända. Jo och visst är det så. Slår på text-tv och ser att käre Håkan Juholt skall hålla en presskonferens idag kl 15.00 Jag anar lite vad som kommer ske.
Men vill inte i min vildaste fantasi tro att det är sant. Nej inget kommer ske. Eller? Han fick ju fortsatt förtroende så allt är frid och fröjd.

Men varför kallar man då till presskonferens om man inte har något viktigt att berätta? Mina aningar blev tyvärr sanna.
Det är med vemod jag hör att han avgår.
I och för sig var det kanske väntat med hans avgång när man tänker på de klavertramp senaste tiden.

Men jag tycker han varit otroligt stark som kämpat på trots hyenorna (medias) hetsjakt på honom. Han har aldrig fått en lugn stund och har granskats in på bara skinnet. Och minsta antydan till fjäderdun man hittat har man blåst upp till en höna. Det är nästan så man tror att det är ett beställningsjobb att jaga slut på honom.

När Håkan kom in tyckte jag han var en frisk fläkt som kom och rörde runt lite i den röda grytan. Det kändes som om det kom in något nytt som Socialdemokraterna så väl behövde. Mona i all ära men det kändes lite som man kört fast.

Tyvärr blev det som det blev. Återstår att se vad som sker framöver.


Publicerad: 2012-01-21 15:26:38

Releaseparty för Elisas

19 jan

Elisas har releasparty i brunnsparken 24/1
På tisdag den 24/1 har Elias releaseparty för sin nya platta ”Det sa klick” Det hela kommer gå av stapeln i Örebro på Brunnsparken. Dansen startar kl 19.00 Denna kvällen bjuder brunnsparken samtliga besökare på fri entré. Inte illa!

Plattan innehåller följande 12 spår.
1. Jag säger som det är
2. When You Walk In The Room
3. Ikväll tar vi chansen
4. Jag tror på kärleken
5. Ingen kan älska mig som du
6. Är det på riktigt eller drömmer jag
7. Det sa klick
8. Breaking Up Is Hard To Do
9. Rosegarden
10. I min ensamhet
11. Linjen i min hand
12. När dina läppar möter mina

Nedan finns smakprov från den.


Publicerad: 2012-01-19 17:49:00

Streaplers gjorde fullt hus i Forshaga

8 jan

På 70-talet var det fullpackat på varenda Folkets Hus och folkpark. Och det dansades i varenda buske. Även om jag bara sett hur det ser ut på var det som att återuppleva det i lördags i Forshaga Folkets Hus.

Vi startade tidigt hemifrån denna kvällen eftersom vi på förhand visste att det skulle bli rejält med folk. Streaplers är ett band som drar mycket folk vart än dom drar fram. Och det kan jag gott förstå.

Strax efter klockan 20.00 rullade vi på Forshaga Folkets Hus parkeringen som redan var välfylld. Det var redan folk som köade trots att man inte skulle öppna entrén föräns en halvtimme senare.

Samtalade med en del folk i kön och alla var förväntansfulla över vad kvällen skulle ge. Hela tiden såg vi fler bilar och folk som anlände. Vi förstod att detta skulle bli en bra kväll.

Och bra vad var kvällen blev. Med råge. Klockan 21.00 när bandet drog i gång dansen var det full bana från start. Det var längesen man såg så mycket folk på dans i Forshaga. Publiksiffran uppgick denna kväll c:a 600 personer. Det var längesen det var så mycket folk där. Publikrekordet i modern tid innehas av Kellys då det var 800 pers där i början av 2000-talet.

Hur var då Streaplers då? Jo jag höll på att säga som vanligt. Dessa ”ynglingar” kan ju verkligen spela för en dansant publik. Perfekt ljudvolym, bra låtar och en mix mellan nytt och gammalt. Det är inte många band som har ett sådant driv i danskvällen som detta band har. Streaplers är något alldeles unikt.

Något som jag gillar med dom är att man nästan sätter ihop två låtar till en låt. Inget onödigt snack mellan låtarna. Kenny berättade att någon dansare räknat ut att man får ungefär fyra danser mer per kväll på detta sättet. Och det säger ju dansarna nej till.

Klockan 23.00 är det dags för kvällens paus och kön till de två fikaställena ringlade sig lång. Taccobuffé till orkestern och goda smörgåsar och diverse bakverk till publiken. Inte illa!. Här tar man verkligen hand om både band och publik.

I Mars släpper Streaplers ett nytt album. Under kvällen bjöd bandet på en hel del nya låtar plattan. Och jag kan säga att det jag hörde bådar gott. Inte en enda dålig låt. Dom ”levererade verkligen”. Riktigt fina foxar och bugglåt samt en duett. Mer än så avslöjar jag inte nu. Ni får hålla er till tåls till Mars eller åka ut och dansa till Streaplers.

När tonerna av sista dansen tagit slut ville publiken som verkligen var på G denna kväll inte sluta applådera. Grabbarna var inte sena att hänga på och det blev två extranummer. Detta var en kväll som man kommer leva på länge. Både arrangörer publik och Streaplers var nöjda. Många pratade om att det var i ”gamla dagar”.

Efter lite fotograferande tillsammans med Streaplers (se deras facebook) så styrde vi kosan hemåt. Vädret hade övergått til lite snö så vi tog det väldigt lugnt och landade hemma strax efter halv tre.

Nästa gång Streaplers besöker Värmland är 27/1 på Gustaf Frödiing hotell i Karlstad. Vill man dansa på Forshaga Folkets Hus skall man bege sig dit nu på lördag 14/1 då Fernandoz står på scenen.


Publicerad: 2012-01-08 21:56:20

Kindbergs med ny platta

7 jan
Kindbergs 2012
Kindbergs 2012

Nytt år och Kindbergs tuffar på. Dock med en man mindre då gitarristen Peter Hansson valt att att låta livet ta lite andra vägar som man uttrycker det på bandets hemsida.

Samtidigt meddelar bandet glädjande att man har nytt releasedatum på nya kommande plattan. Skivbolaget Atenzia har tidigarelagt releasen och den kommer i butik redan 8 februari.

Jag hoppas och tror att det kommer bli en kanonplatta. Om innehåller lovar lika bra som det otroligt snygga omslaget kan det inte bli fel.
Kindbergs har alltid varit ett band jag hållit högt och som aldrig gjort mig besviken. Så det är bara att hålla ögon och öron öppna på när material från nya plattan släpps för provlyssning


Publicerad: 2012-01-07 00:58:38

Roger Lindbloms på banan igen

6 jan

Roger Lindbloms

Roger Lindbloms gör comeback på dansbanorna igen. På trettondagsafton hade man nypremiär i Göteneparken. Bandet består av rutinerat folk som tidigare spelat i dansband som; Leijons, Rios, Göran Lindbergs och anrika Cool Candys.

Bandet lades ner 2010 med ett 45-tal jobb inbokade. Nu väljer alltså bandet att starta upp igen med följande sättning: Roger Sandberg: Klaviatur & Sång, Jens Nathansson; Saxofon, Gitarr & Sång, Jonas Forsell: Gitarr & Sång och Arne Hallin på trummor.

Roger Lindbloms spelstil är klassisk mogen dansmusik med saxofon.
Det mesta man kör är andra låtar som folk känner igen. Men det blir även en och annan egen låt.

Källa: NLT


Publicerad: 2012-01-06 19:49:14

Motionsdansen i Storfors Folkets Hus

6 jan
Dans i Storfors Folkets Hus
Dans i Storfors Folkets Hus

Korpen Karlskoga tuffar på med sina trevliga motionsdanser i Storfors Folkets Hus. Dansar gör man som vanligt mellan 17.00 – 20.30
Glöm inte att ta med fikakorgen.

PROGRAM 2012
2012-01-08 Gideons
2012-01-15 Stickan & Stefans
2012-01-22 Baijers orkester
2012-01-29 Jonnys
2012-02-05 Nordbergs
2012-02-12 Junix
2012-02-19 Samzons
2012-02-26 Cavalkad
2012-03-04 Hiltons
2012-03-11 Jontez
2012-03-18 Robins
2012-03-25 Leif Hermanssons
2012-04-01 Hedins
2012-04-09 Leijons (annandag påsk)
2012-04-15 Thorbjörns
2012-04-22 Holéns


Publicerad:

Forshaga Folkets Hus 2012

5 jan
Forshaga Folkets Hus
Forshaga Folkets Hus

Nedan följer vårens program för Forshaga Folkets Hus.
Många spännande nyheter och gobitar i vårens program.
Danstiden är 21.00 – 01.00 alla fredagar och lördagar.
På danser märkta med Fredagsdansen är det lite mer modernare dansband som spelar.

07/1 Streaplers (Säsongspremiär)
14/1 Fernandoz
28/1 Stensons
03/2 Date (Fredagsdans)
11/2 Junix & Jive
25/2 Chiquita
02/3 Zlips (Fredagsdans)
10/3 Sandins & Stefan & Company (fd. Hülphers)
24/3 Wizex
30/3 Casanovas (Fredagsdans)
06/4 Claes Lövgrens (Långfredag)
14/4 Elisa´s
21/4 Donnez
05/5 Thorleifs (Säsongsavslutning)


Publicerad: 2012-01-05 23:44:03

Streaplers startar upp danserna i Forshaga FH

5 jan

Streaplers i Forshaga 7/1

Den 7/1 drar Streaplers i gång danserna i Forshaga Folkets Hus.
Du kommer väl? Arrangören räknar med mycket folk så kom i tid.
Dansen startar kl 21.00

Observera att det i det förtryckta programmet står Hülphers. Dom kommer i stället 10 Mars och spelar nonstop med Sandins


Publicerad:

Brunnsparken Örebro – Våren 2012

5 jan
Brunnsparken Örebro
Brunnsparken Örebro

Januari
Torsdag 05 Jontez
Lördag 07 Donnez
Lördag 14 Wahlströms
Tisdag 17 Ej fastställt (Eftermiddagsdans)
Tisdag 17 Cavalkad *
Lördag 21 Streaplers
Tisdag 24 Edwings (Eftermiddagsdans)
Tisdag 24 Elisas *
Lördag 28 Titanix
Tisdag 31 Tång & Co (Eftermiddagsdans)
Tisdag 31 Martinez *

Februari
Lördag 04 Lasse Stefanz
Tisdag 07 Leif Hermanssons (Eftermiddagsdans)
Tisdag 07 Date *
Lördag 11 Casanovas
Tisdag 14 Cedrix (Eftermiddagsdans)
Tisdag 14 Drifters *
Lördag 18 Mats Bergmans
Tisdag 21 Holens (Eftermiddagsdans)
Tisdag 21 Kindbergs *
Lördag 25 Claes Lövgrens
Tisdag 28 Junix (Eftermiddagsdans)
Tisdag 28 Blender *

Mars
Lördag 03 Sannex
Tisdag 06 Lars Erikssons (Eftermiddagsdans)
Tisdag 06 Expanders *
Lördag 10 Donnez
Tisdag 13 Erik & Sölve (Eftermiddagsdans)
Tisdag 13 Titanix *
Lördag 17 Hedins
Tisdag 20 Janssons Orkester (Eftermiddagsdans)
Tisdag 20 Martinez *
Lördag 24 Bhonus
Tisdag 27 Löpsjötorparns (Eftermiddagsdans)
Tisdag 27 Voyage & Pure Divine 19-24
Lördag 31 Drifters

April
Tisdag 03 Edwings (Eftermiddagsdans)
Torsdag 05 Jontez
Lördag 07 Streaplers
Söndag 08 Blender & Date 19-24
Tisdag 10 Leif Hermanssons (Eftermiddagsdans)
Lördag 14 Zlips
Tisdag 17 Claes Lövgrens *
Tisdag 17 Johnnys (Eftermiddagsdans)
Lördag 21 Bengt Hennings
Tisdag 24 Highlights *
Tisdag 24 Tång & Co
Lördag 28 Cavalkad
Måndag 30 Matz Bladhs

Maj
Tisdag 01 (Eftermiddagsdans)
Tisdag 01 Tisdagsdansen *
Lördag 05 Kindbergs
Tisdag 08 Junix (Eftermiddagsdans)
Tisdag 08 Tisdagsdansen *
Lördag 12 Bengt Hennings & Stenssons
Tisdag 15 Holens (Eftermiddagsdans)
Tisdag 15 Tisdagsdansen *
Lördag 19 Lördagsdansen
Tisdag 22 (Eftermiddagsdans)
Tisdag 22 Tisdagsdansen *
Lördag 26 Lördagsdanen
Tisdag 29 (Eftermiddagsdans)
Tisdag 29 Chiquita *

Danser märkta med * = Tisdagsdanser 19.00 – 23.00
Eftermiddagsdans = Tisdagar 13.30 – 17.00
Danser där ej annat anges = 21.00 – 01.00

Publicerat med reservation för eventuella ändringar.


Publicerad:

Hotell Gustaf Fröding i Karlstad

3 jan
Hotell Gustaf Fröding i Karlstad
Hotell Gustaf Fröding i Karlstad

Önskar man att äta en god bit mat och en glas vin eller något annat i Värmland så finns det ett trevligt alternativ. Hotell Gustaf Fröding i Karlstad har verkligen fått fart på danserna. På fredagarna dansar man till landets populäraste dansband.

Man erbjuder en trerättersmiddagsbuffé som serveras mellan kl 18:00 – 21:00. Dansbanden börjar spela kl 21:00. Man kan komma dit enbartför att dansa. Men man har många fina erbjudanden både med och utan övernattningar. Kika in på Hotellets hemsida för aktuella erbjudanden.

Dansprogram 2012

06/1 Ole Ivars – UTGÅR!!!
20/1 Scotts
27/1 Streaplers
03/2 Fernandoz
10/2 Mats Bergmans
24/2 Drifters
02/3 Lars Kristerz
16/3 Jannez
30/3 Mats Bladhz
06/4 Jive
13/4 Elisas
27/4 Martinez
04/5 Playtones
11/5 Black Jack
18/5 Final Donnez


Publicerad: 2012-01-03 01:27:23