Hedins och Matz Bladhs till Värmland

29 mar
Hedins orkester
Hedins orkester

Ja som ni ser så är det dags för dans igen för Mackan. Jag hoppas över Hotell Gustaf Fröding där Matz Bladhs spelar på fredag.

Åker på lite motionsdans till metropolen Storfors på söndag där mina vänner i Hedins spelar. Kl 17.00 börjar dansen i Storfors och håller på till 20.30

Skall bli riktigt kul och dessutom se grabbarna spela lite gammaldans också. Här dansar man nämligen 4 moderna 1 gammal.


Publicerad: 2012-03-29 22:54:49

Kändisar på jobbet

29 mar
Icaros orkester
Icaros orkester

Jag måste få berätta vad som hände på jobbet här om dagen på jobbet.

Vi får ju ofta besök av försäljare som kommer till oss. Just denna kom en kändis in. En person jag kände igen men inte kunde direkt placera i mitt huvudet. Man var övertygad om att jag träffat han tidigare. Det hela visade sig att det var trummisen Stefan i dansbandet Icaros från Linköping. Han är försäljare av just det. IKAROS bilvårdsprodukter så klart. Vad annars? Alltid lika trevligt att träffa musiker och snacka dansband.

Kan avslöja att Icaros är i färd med att spela in en ny platta som kommer senare i år. Mycket spännande. Föregående skivan ”En gång till” blev ju kritikerrosad i media och jag är övertygad om att denna inte kommer bli sämre.


Publicerad:

Härnösand Dansbandsfestival ställs in

29 mar
Härnösand Dansbandsfestival ställs in
Härnösand Dansbandsfestival ställs in

Härnösand Dansbandsfestival ställs in i år meddelar arrangören på sin hemsida.

Däremot går Härnösands Grand Prix av stapel som planerat, men med ett nytt datum som blir 30 juni i samband med Härnösands matfest och Nordiska dagarna.


Publicerad: