Bad Romance

11 aug

Som alla vet så är jag en stor älskare av schlager och dansband och ”sån där musik”. Är lite motståndare mot dgens rix-fm musik. Deras J*vla playlister med 10 låtar som dom nöter ut så man spyr. Men man kan ju inte lyssna, och det är det jag försöker. Men på jobbet nöter tjejerna Rix-FM så lite skadad har man ju blivit.

En låt som fastnat och som jag inte förstått varför inget dansband tagit och ”dansbandat” till är Lady Gagas ”Bad Romance”. Med rätt stuk skulle det kunna bli en slowbugg eller en liten dirtyfox låt. Då jag är allergisk mot Lady Gaga så fann jag en fin akustisk version på tuben med en tjej jag inte alls vet vem hon är eller vad dom heter. Men tycker hon gör låten bra. Så håll till godo.


Publicerad: 2012-08-11 22:53:55

Christer Sjögren gästar Bingolotto

11 aug
Christer Sjögren gästar Bingolotto
Christer Sjögren gästar Bingolotto

På söndag är det säsongspremiär för Bingolotto med Janne Bylund. Det blir en hel del nya spel och andra överraskningar. Nytt inför hösten är att man flyttat programmet från sjuan till tv4. På scen står ingen mindre än Christer Sjögren och Sonja Alldén. Alltsammans i en hel timma utan avbrott från klockan. Start klockan 20:00


Publicerad: