Kindbergs med ny platta 2013

31 Okt
Kindbergs - Den dagen vi möttes

Kindbergs – Den dagen vi möttes

Grabbarna från Lidköping som dom senaste åren gått från klarhet till klarhet med sin stil är på gång med ett nytt album som kommer släppas under januari 2013. Den dagen vi möttes är titeln på skivan.

Precis som på förra skivan så produceras den av Marcus Persson och i vanlig ordning har Kindbergsgrabbarna fått kanonlåtar levererade av bland andra Thomas G:son, Henrik Sethsson och Chris Antblad (som producerat och skrivit många Larz Kristerz hit-låtar bland annat).

Källa: Ginza.se

Drifters skapade stämning i Forshaga

29 Okt
Drifters

Drifters

I lördags den 27/10 var det Drifters som stod för musiken i Forshaga Folkets Hus. Detta är alltid ett vinnande kort och det visade sig att det var även i går. Härlig stämning hela kvällen rakt igenom.

Det var ovanligt mycket bilar på plats när vi kom till Forshaga. Tänkte att detta kan ju bli en riktigt mycket folk vilket det också en bit över 460 personer var det som denna kväll löst in sig för att dansa. Det märktes att golvet var extra välfyllt denna afton.

Erika Sjöström

Erika Sjöström

Extra kul att se så mycket folk från start. Under första danserna blir det som alltid en massa hälsande på folk som är där och dansar. Många man känner igen som alltid brukar vara och dansa i Forshaga.

Drifters levererade i vanlig ordning. Det märktes att man gillar att ha kul på scenen. Blev en hel del bus och annat smått och gott. Härligt när en orkester bjuder så på sig själva. Utan att överdriva är
nog Erica en av våra mest sympatiska dansbandssångerskor som vi har. Lättsam och ödmjuk tjej och som dessutom tar sig tid för alla både före och efter dansen.

Ronny och Tim

Ronny och Tim

Drifters har en lång karriär som dansband då man startade det hela 1962. En otal skivor, singlar med mera har man spelat in genom åren. Många listplaceringar och utmärkelser såsom guldklavar, guldskivor har man fått mottagit. Från och med hösten 2012 består bandet av Erica Sjöström på sång, saxofon och dragspel. Tim Nilsson håller liksom farsa (Gunnar Nilsson i Lasse Stefanz) takten bakom trummorna. Nytillskottet i bandet är Anton Johansson som står för basspelandet. Sen har vi mannen som varit med längst i bandet, Stellan Hedevik som sedan 1983 sköter klaviaturerna. Sist men absolut inte minst har vi Ronny Eriksson på gitarr och sång. Där har ni Drifters laguppställning anno 2012.

Stellan och Simon

Stellan och Simon

åter till Forshaga Folkets Hus där det snart är dags för paus. Kön börjar ringla sig lång ner till ”Grottan”. För egen del blev det som vanligt en mycket smarrig köttbullemacka med en mer päron. För Drifters del blev det som vanligt en taccobuffé.

Danspublik

Danspublik

Efter pausen blir det hålligång fram till 01.00 då det är dags för orkestern att tacka för sig. Men som vanligt i Forshaga får orkestern spelade en extra låt. Det är nästan mer en regel än ett undantag. Efter dansen blev det lite gruppfotografering och samtal med grabbarna i bandet och så klart Erica.

Erika och Simon

Erika och Simon

Jag vill härmed tacka bandet Drifters för en riktigt trevlig kväll. Det var längesen man hade så kul. Nästa dans dansäventyr blir på dom blå vågorna.

Jag och Erika

Jag och Erika

Drifters i Forshaga Folkets Hus

Drifters i Forshaga Folkets Hus

Veckans dansband 44: Trond Aages

28 Okt
Trond Aages

Trond Aages

Trond Ages är en nystartad norsk mångsidig duo, med glad musik för alla. Duon passar för de flesta evenemang. Medlemmarna har tillsammans över 40 års erfarenhet. På repertoaren finns spår från norska och svenska dansband, Ichoslåtar, evergreens, folkmusik, ringdans och vissa 50 och 60-talslåtar.

Bandet består av:
Trond Aarstad – Dragspel , keyboard och sång.
Aage Fløitmoen – Gitatr ,saxofon och sång.

Kort sagt är detta duon för årliga fester, dansklubbar kalas, företag, julbord, m,m m,
Bokar di duon får du glad musik från två killar som vet hur man tillfredsställer danspublikens önskemål.

Läs mer på bandets hemsida: www.danseorkester.no/trondaages/

Voyage släpper debut-cd

28 Okt
Voyage

Voyage

Dansbandet Voyage släpper sin debut platta out there i November.Bandet har fått möjligheten att få göra en skiva med bara nytt material, och dessutom tillsammans med en av våra mest rutinerade och välkända producenter/låtskrivare Chris Antblad. Materialet på skivan har man valt att göra helt på engelska.

Voyages första releasespelning kommer att vara på parken i Gävle den 4 november där man kommer dela ut 150 stycken skivor till dom 150 första inlösta. Har man inte chans att komma på releasen i Gävle kommer så finns det samma chans i Sundsvall på parken den 16 november och i skelleftehamn den 24 november.

Danny och Gina leder melodifestivalen 2013

26 Okt
Danny och Gina

Danny och Gina

Det blir Danny Saucedo och Gina Dirawi som kommer leda nästa års melodifestival i tv. Ett helt okay val även om jag kanske sett Danny tävla. Men jag tror detta kommer bli kanonbra. Gina gjorde ju ”premiär” förra året och skötte sig ganska bra. Så det kan ju bara bli bättre. Den 2 februari drar schlagerkalaset i gång i Karlsskrona.

Martinez med skivkontrakt

26 Okt
Martinez och Sandra Estberg

Martinez och Sandra Estberg

Det rör på sig för Martinez och Sandra Estberg. Bandet har en spelplan som sträcker sig över hela Sverige. Bandet håller som bäst på med att spela in sitt kommande album. Martinez har yligen skrivit kontrakt med Atenzia Records. Skivsläpp är planerat till månadsskiftet februari/mars 2013.

En vanlig torsdag…

25 Okt
På väg till jobbet

På väg till jobbet

En helt vanlig torsdag i Kristinehamn. Idag tog jag bussen som vanligt till jobbet. Ovan ser ni hur fint det kan se ut vid stadsbondgården dit bussen åker varje dag. Riktigt fin utsikt över Mariebergsviken får man dit och på tillbakavägen in mot resecentrum. Speciellt nu med alla höstfärger så är det gudomligt vackert. Strax innan nio svänger bussen in vid Kristinehamns Resecentrum. Går med raska steg mot jobbet efter att jag hämtat dagens metro. Metro är perfekt läsning att ha på bussen eller på frukosten. Lagom långa artiklar.

Mackan i verkstan´

Mackan i verkstan´

Framme vid jobbet passerar jag Wafab Bils verkstad där jag idag passade ta en photoshot. Börjar dagen med lite frukost innan dagens arbete tog fart. Jag har många spännande projekt som känns stimulerande att arbeta med. Vad och vilka det är kan jag så klart inte avslöja här.
På lunchen i dag kikade vi på ”Playa Del Sol” medan vi åt våra lunchlådor som i mitt fall bestod av en pytt i panna från Lidl.

Avslöjande

Avslöjande


Kvällen spenderades med goda vänner och hockey på tv. Vi såg Färjestad tvåla dit Brynäs med 3-0. Det hela blev en trevlig afton. Lite gott käk blev det också. Bilden ovan visar vad vi åt. Lite smått avslöjande. Men gôtt var det. Nu återstår det att sova och ta nya tag inför morgondagens uppgifter. Äntligen fredag!

Callinaz söker ny medlem

25 Okt
Callinaz

Callinaz

Klaviaturspelaren Derry Davey i Callinaz som började i år har redan valt att sluta i bandet och därför söker man nu en ny person som man axla klaviaturerna. Till Fåår Jag lov säger Carolina ”Att turnera på heltid innebär mycket jobb och det är mycket mer än att bara att spela. Detta är en livsstil och ett jobb för den som har musiken som drömyrke inte för dig som bara söker en inkomst.” Känner man sig vara ”rätt man”

Källa: FJL

Drifters på välgörenhetsgala

25 Okt
Drifters

Drifters

Nu på söndag spelar Färjestads BK mot Jokerit (fin), en välgörenhetsmatch i Löfbergs Lila Arena Karlstad.
Innan matchen kommer Drifters vara på plats för att signera lite skivor.
Biljetter kan du köpa via Ticnet & det kostar 50:- till 100:-
http://www.ticnet.se/event/farjestad-bk-jokerit-biljetter/218393

Matchen arrangeras i samarbete med stiftelsen ”Stort hjärta” ocgh Färejstads BK

Playa Del Sol och färjan

23 Okt
Playa Del Sol

Playa Del Sol

Skulle idag kika på Playa Del Sol och fick till min förtvivlan se att det inte var något program. Dom hade sänt alla avsnitt. Snyft! Hur skall man nu göra på tisdagarna när man inte kan digga Eklöfs och King Edvards? Npja livet får väl gå vidare. Vissa profiler kommer leva kvar länge på tuben och internet ärjag övertygad om. Härliga underbara 55+:aseren Sylvia, Bissan och Kenneth, danskungen Rune från Eslöv, Lola och Marianne och Börje, Lola och alla dom andra. Hoppas det blir en uppföljning eller att alla avsnitt släppas på en fullmatad dvd med extramaterial.

Färjan

Färjan

En serie till som haft sin sista åktur var Färjan. Även den kommer man sakna. Tänk vilket folk som åker med båtarna. Lite trist att dom riktat in sig mest på partyfolket på helgerna. Hade varit kul om dom i något program riktat in sig på de dansband som spelar ombord och kanske intervjuat dom om varför det är så trevligt att spela på just Viking Cinderella. Årets säsong har väl inte innehållit så många nyheter. Men något som varit kul är att ha stiftat bekantskap med ”Nova” från Värmland. Tänk vad lättsamma vi värmlänningar är. Hoppas så klart på en fortsättning även här.

Minns ni Kändiz?

22 Okt

Minns ni det Skånska bandet Kändiz? Jasså inte? Om jag säger en kvartett från dansbandskampen 2010?
Ja då kanske ni minns dom. Det gick ju inte helt lysnande för dem och dom fick en hel del svidande kritik från juryn. Sagan blev inte så lång för detta bandet. Men dom han med att göra en hyfsat bra låt. ”Bara vara med dig” heter den. Bjuder er på ett smakprov nedan.

Veckans dansband 43: Lassez

21 Okt
Lassez orkester

Lassez orkester

Lassez Dansband startades 2011 av några gamla musikrävar som i hela sitt liv ägnat sig åt musiken i dess olika former. Vissa medlemmar har spelat hela tiden en del har haft ”kompledigt” av och till. Bandets repertoar består av 50-80 tals låtar men man har även lite nyare material som de flesta känner igen låtarn. Bandet framför dessutom allt helt live utan bakgrunder. Lassez har också ett samarbete med Cobilias ett coverband för den yngre publiken så arrangörerna kah få en paketlösning som passar alla.

Bandet utgår från Vimmerby Astrid Lindgrens stad. Bandets medlemmar kar kuskat land och rike runt. Man har nog spelat på dem flesta dansstä
llen som finns (fanns) i Småland, Östergötland,Sörmland m fl.

Bandet består av:
Niklas Jaldefeldt: Keyborad/Piano och sång
Lasse Åhlander: Gitarr och Sång
Thomas Davidsson: Bas och Sång
Håkan Strömberg: Trummor
Lars-Åke Andersson: Gitarr och Sång

Läs mer om bandet på deras hemsida. www.lassez.com

Pure Divine till Kristinehamn

21 Okt

Pure Divine

I kväll med start 18.00 är det säsongspremiär för danserna på Kristinehamn Conference Centre (f.d Folkets Hus) På scen står Örebrobandet Pure Divine. Varmt välkommen hit och slå en sula på den nya parketten.

Kommande skivsläpp

19 Okt
Flamingokvintetten med ny cd

Flamingokvintetten med ny cd

Flamingokvintetten som verkligen är Still going strong är just nu inne i skivstudion för att färdigställa sitt nya album ”Den här sången”. Skivan släpps den 14 November
Följande låtar finns med på kommande plattan:

1. Den här sången är det enda jag har kvar
2. Tänk på mig nån gång ibland
3. Flickorna i Göteborg
4. Nånting händer
5. Äventyr
6. Min sång till dig
7. Vilken härlig dag
8. Alla minnen
9. Ma ma Marie
10. En våg av längtan
11. Följer varje steg du tar
12. En dag

Thorleifs Tack & farväl 2012

Thorleifs
Tack & farväl 2012

Den 8 september 2012 spelade Thorleifs för allra sista gången upp till dans. Folkets Park i Växjö var sedan länge utsålt och publiken bjöds på låtar som de burit med sig och älskat i över 40 år. Avskedet blev både varmt och känslosamt med mycket tårar och många rosor, ingredienser som haft stor betydelse i Thorleifs musik genom åren.

På ”Tack och farväl” har Thorleifs samlat sina mest älskade låtar från början av karriären fram till idag. Det finns en helt nyskriven låt på plattan, ”Déjà vu”, som den mycket välmeriterade låtskrivaren Thomas G:son fick i uppdrag att skriva. Resultatet blev en klassisk Thorleifs-hit med saxar, körer och tornartshöjning. ”Déjà vu” är en låt som sätter en värdig punkt för en fantastiskt karriär och som varje äkta Thorleifs-fan med ett leende kan bära med sig i många år till.
Plattan släpps 28 November

Sten & Stanley 50 jubileum 1962-2012

Sten & Stanley
50 jubileum 1962-2012

Sten & Stanley och deras karriär med tv-program, radioprogram, turnéer och över 800 låtar inspelade på skiva är ett stycke svensk underhållningshistoria som inte är slutskriven än.

Under 2012 gjorde Sten & Stanley en konserthusturné med idel utsålda hus, där bland annat låten ”Hallelujah” gjorde stor succé. Låten spelades också in för denna CD under sommaren. Sten och Ebbe fick också utmärkelsen Guldklaven.

Deras nya fullcd släpps den 22 oktober på egna bolaget Scranta.”

OLE IVARS GUTTETUR - GLEDESHUS

OLE IVARS – GUTTETUR & GLEDESHUS

Förra året Ole Ivars med albumet ”34”. Vi kan alltså dra slutsatsen att Helger & Gledeshus är Ole Ivars 35:e album. Öppningsspåret ”Summer gitarr” är redan känt av många genom den video som var
producerad för DansFestivalen på Sel. Det finns flera av de 15 låtar som har stor hitpotensial. I vanlig ordning så har William Kristoffersson gjort både text och musik till alla låtar på albumet. Albumet släpps 26 oktober

Källa: Ginza Musik AB / Tylden Records

Lasse Sigfridsson och Wizex

18 Okt
Lasse Sigfridsson och Wizex

Lasse Sigfridsson och Wizex

Lasse Sigfridsson inleder ett samarbete med Wizex orkester där Lasse kommer vara gästartist. Nedan ser de platser dom kommer spela på tillsammans.

Följande platser är inbokade:
2012-10-21: Bingolotto Sjuan
2012-11-07: Viking Cinderella
2012-12-15: Björksäter Hässleholm

Filatelistföreningens oktobermöte

17 Okt
Bild från vårat föreningsmöte

Bild från vårat föreningsmöte

Dansbandsnörd. ja kanske förvisso. Men det är inte enbart dansband som hägrar i mitt liv. En hobby jag även har är att samla på frimärken. Det är en rolig och avkopplande hobby.För er som inte vet vad filateli är för något kan jag berätta följande.

Filateli är samlandet och studiet av frimärken och helsaker såsom vykort och brev.
Frimärkssamlande har förekommit i stort sett lika länge som det har funnits frimärken, det vill säga sedan mitten av 1800-talet. Till att börja med samlades bara stämplade frimärken. Målet var att samla ihop alla märken som över huvud taget givits ut.

Allteftersom värdet på de äldsta frimärkena steg och postverken gav ut allt fler frimärken blev det nödvändigt att specialisera samlandet. Detta skedde genom att man valde att samla endast från ett land. Denna form av filateli kallas idag klassisk filateli eller landssamlande.

Numera är det vanligt att man begränsar sig till en viss period i ett lands frimärksutgivning för att man ska kunna samla ihop alla förekommande varianter.

Filatelisttillbehör

Filatelisttillbehör

Jag är medlem i Kristinehamns Filatelistförening. En förening med ett 50-tal medlemmar. Av dessa är c:a 20-25 aktiva medlemmar som kommer och besöker våra möten som hålls i vår föreningslokal i Capellahuset å Spelmansgatan i Kristinehamn. En gång i månaden har vi möten. På våra möten förekommer föreningsärenden, byten av frimärken, cirkulationssändningar, lotter, auktion samt servering av kafe med dopp.

I tisdags var vi ett 20-tal medlemmar på plats. Denna kväll hade Roland Widén i förening anordnat en tipstävling med frågor. Jag tyckte det var riktigt svåra frågor. Historia är inte min kopp te precis, så jag chansade och kryssade bara i ett svar på i stort sett alla frågor. Riktigt bra tycker jag.

Program för Kristinehamns Filatelistförening

Program för Kristinehamns Filatelistförening

Här ovan har ni vårt program för föreningen säsongen 2012-2013. Är nyfiken på vår verksamhet är det bara att pricka in ett datum och komma mer till våra möten för att se hur trevligt vi har det.

Dansband på Frimärken

Dansband på Frimärken

Ett nytt Donnez på dansbanorna 2013

17 Okt
Donnez 2012

Donnez 2012

Då Andreas Olsson och Carl Johan Strifors går över till Claes Lövgrens slutar även Christoffer Olofsson vilket gör att Donald laddar om med en helt ny laguppställning och samtidigt gå upp på fem man.

Ny trummis i bandet blir 19 åriga Joel Andreasson som i dag spelar i Canyons. På gitarr och munspel stannar Donnez sommarvikarie Micke Strömqvist kvar. En musiker av sällan skådat slag.
Gitarren och även saxofon och sång kommer Simon Lindberg ta hand om. Rickard Allerstedt kommer att spela steelgitarr och elkomp och även sjunga en del.

”Jag har aldrig varit mer taggad och redo för att få detta band att låta ännu bättre tillsammans med mina nya bandmedlemmar” säger Donlad i en intervju med dansbandstidningen Får Jag Lov.

Källa: fjl.se

Medlemsbyten i Lövgrens

16 Okt

Claes Lövgrens

Det blir från och med 2013 medlemsbyten i anrika Claes Lövgrens orkester med Helsingborg som utgångsort.

Efter 18 år i bandet har nu bröderna Olle och Nicke Fredriksson bestämt sig för att lägga turnérandet på hyllan. Grabbarna kommer att spela kvar i bandet hela året ut. Bröderns Fredriksson har varit med i bandet sen 1995 och innan dess i Lajbans orkester som är ursprunget till dagens orkester. Deras ersättare kommer från Donnez och heter Calle Stifors och Andreas Olsson.

Premiär för ”nya” Claes Lövgrens blir den 4 januari 2013 då bandet gästar Sala Folkets Park. Bandet seglar alltså vidare mot nya mål. I kikaren har man även börjat planera för nästa skiva.

Källa: Danslogen.se

Micke Ahlgrens bjöd på mogengodis

16 Okt
Micke Ahlgrens

Micke Ahlgrens

Micke Ahlgrens Orkester[/caption] Micke Ahlgren`s orkester startade den 22:a december 1990. Genom åren har medlemmar kommit och gått.

På bandets hemsida kan man läsa att Micke Ahlgrens har ungefär 140 spelningar varje år. De bestämmer själva, gemensamt, vilka låtar de ska spela under en danskväll. Upp- och nedpackningen tar mellan 1,5-2 timmar och alla instrument och tillbehör väger omkring 1,5 ton. Ställa in en spelning pga. att någon är sjuk gör man nästan aldrig, men är någon så sjuk att han inte kommer ur sängen, ja då blir de naturligtvis tvingade att ställa in. Det har bara hänt 2 gånger sedan starten 1990 vilket får ses som ett bra facit. På skivfronten har man gett ut sex skivor och en massa singlar.

Entrén till Forshaga Folkets Hus

Entrén till Forshaga Folkets Hus

I lördags stod bandet på Forshaga Folkets Hus scen för att bjuda på mogengodis. Det var några år sedan som jag hörde Micke Ahlgrens så det var spännande att höra hur dom lät nu. Sist jag hörde dom var på Malungs dansbandsvecka nonstop med Chiquita för fyra år sedan.

Dansen i full gång

Dansen i full gång

Nu var det några veckor sen vi var i Forshaga och det märktes att man var saknad. Många kom fram och tyckte det var kul att se mig och tyckte det var kul eftersom det då skulle bli lite dansbilder på danslogen från Forshaga.

Det var lite magert med folk den första kvarten men efterhand började det fyllas på mer med folk. Vi blev till slut c:a 320 dansare som svängde våra lurviga till Ahlgrens underbara musik. Jag har följt bandet allt sedan mitten på 90-talet då jag upptäckte dom genom en låt jag hörde på radion. Lasse Berghagens fina ”Till Stockholms skärgård”. En låt dom naturligtvis framförde i lördags.

Petter coch Micke

Petter coch Micke

Bandet består av fyra härliga musiker. Låt mig presentera grabbarna. Först har vi Micke Ahlgren som spelar bas och som står för en del av sången. Det är även han som följaktligen namngivit denna kvartett. Sen har vi Petter Sand som spelar saxofon, gitarr och något som jag tror är fagott. Rätta mig om jag har fel. Sen har vi en spelevink bakom klaviaturerna som heter Jörgen ”Ohmers” Ohlsson. Han spelar även dragspel och tar sig ton lite då och då. Som siste man har vi Kent ”Kôrven” Ekman som är den taktfaste mannen i bandet. Han spelar så klart trummor och sjunger en hel del under kvällen.

Kent och Jörgen

Kent och Jörgen

Micke Ahlgrens har en härlig publikkontakt och äkta spelglädje. Inte en enda dålig låt på hela kvällen. eller jo förresten. Den där låten om Gösta kan man liksom skrota. I övrigt spelade dom så där gudomligt underbart som bara Ahlgrens kan göra. Härlga grabbar och go musik med andra ord.

Danspubliken

Danspubliken

I pausen blev det för orkestern en tacobuffé medans vi högg in på smarriga köttbullsmackor i serveringen nere i källaren. I Forshaga har man två olika serveringar vilket är perfekt. Men vill man dansa gammalt som det spelas innan paus får man nog räkna med att köa lite. Orkestern verkade trivas med den härliga publiken och gästfriheten arrangören bjuder på. Men det är ju så här det är i Värmland. Här tar vi verkligen hand om och vårdar vår fina danspublik, och de fina orkestrarna som kommer hit. Den värmländska mentaliteten som Robert Muhrer uttryckte det i Upperudslogen efter att dom fått en massa spontana applåder.

Texter och Petter på scen

Texter och Petter på scen

Spontana applåder var det något som vi i publiken öste över orkestern i lördags. Är bandet bra och det är en bra kväll kan man visa lite uppskattning till orkestern som slitit mer än dessa timmar på scenen.

Jag lärde mig en sak i lördags och det är att inte gå för tidigt och fika. Då kan man missa bra låtar. Bland annat Ahlgrens utmärkta version av ”Främling” som Jörgen kryddar så fint med sitt dragspel. Men som tur är har jag den på skiva här hemma.

Som alltid går det fort när man har roligt och denna kvällen tog allt för fort slut.
När danse var slut köpte ja en skiva tackade för kvällen och så styrde vi kosan hemåt.

Mackan och Micke Ahlgren

Mackan och Micke Ahlgren

Bjuder er som avslutning på ”Österäng” med Micke Ahlgrens

Donnez och Bergmans i Bingolotto

15 Okt
Mats Bergmans i Binglotto

Mats Bergmans i Binglotto

Denna söndagen blev lugn på förmiddagen. Vaknade frammåt lunch då jag var på dans i går till Micke Ahlgrens. Blev en del sittande framför datorn. Hade tänkt ge mig ut och ta kort men vädret gjorde att det inte var läge för det. I stället så tog jag tillfället att be min kära bror ordna med en bingolott inför kvällen. Våra favoriter i Donnez och Mats Bergmans skulle ju medverka och det kunde vi ju inte missa. Strax efter halv sju kom han och hämtade mig för vidare färd hem till hans trevliga etta med kokvrå.

Donnez i Bingolotto

Donnez i Bingolotto

Drömmarnas man framförde Mats Mergmans och Åhus Strand bjöd Donnez på. Alltid lika trevligt att se dansbands på tv. Det är på tok för lite dansband på tv. Jag minns på 90-talet då man satt klistrad på torsdagarna då Café Norrköping och Bingolotto på lördagarna hade dansband. Och då snackar vi exponering. Minst 5-6 låtar fick orkestrarna framföra då. Lite skillnad mot dagens framträdanden då man med tur får göra två låtar. Inte ett Bingolotto utan mat. Brorsan bjöd på smarrigt goda rostade mackor med ost och makrill på. Mums!!!

Linus och Donne i Bingolotto

Linus och Donne i Bingolotto

Janne Bülund intervjuade Linus och Donalad om turnelivet. Något som kom på tal var motion. Efter lite snack fram och tillbaka om motion på turne kom Ingemar Arwidsson från skidskytteförbundet på en idé att utmana grabbarna att springa Göteborgsvarvet 2013.

Så frågan är om vi kommer få se Linus Lindholm springa Göteborgsvarvet 2013 eller? Donald antog utmaningen direkt medans Linus var mer tveksam och hoppades (?) på spelning då :) Kanske detta kan sporra fler Dansbandsfolk att springa Göteborgsvarvet 2013. Datumet ni alla skall pricka för i kalendern är Lördag 18 maj 2013

Veckans dansband 42: Ingvar Fahsts

15 Okt
Ingvar Fahsts Orkester

Ingvar Fahsts Orkester

Orkestern bildades 1992 i Landskrona och består i dag av Ingvar Fahst, sång och gitarr,
Ola Oscarsson, klaviatur, samt Camilla Lindgren, sång och saxofon.

Det hela startades som ett hobbyprojekt där man tänkte sig åka ut på helgerna lite då och då för att spela. Men gensvaret från arrangör och publik blev enormt och det dröjde inte länge innan man var uppe och spelade på heltid. Bandet har varit med i en rad olika tv-program, bland annat Café Norrköping. En bedrift är att man samtidigt varit representerade på sju olika dansbandslistor. Inte illa!

På skivfronten har man givit ut fyra fullproduktioner. Mest önskade vol 1 och 2, Sången och glädjen och Direkt från Estraden

Sångerskan Camilla Lindgren kommer från Oxie, har spelat och sjungit i dansband sedan hon fyllt 16. Så fort hon slutat nian 1984 började hon spela på heltid med Ajax orkester. Sedan 1994 var det bandet med eget namn som gällde. Nämligen Camilla Lindgrens orkester som hade stor hit med Mona Gustafssons ”Kärleken går sina egna vägar” samt ”När du ler genom tårar” av B.A. Nilsson som man tävlade med i Höstens Melodier 1995.

Ingvar Fahsts spelar upp

Ingvar Fahsts spelar upp

I dag är orkestern en trio som åker runt på pro, trivsel och motionsdanser i Södra Sverige.
Spelstilen är genuin mogen dansmusik som tilltalar publiken. Många vill dansa till de gamla låtarna.

Här kommer en ”gammal” låt med bandet som passar väl in på sommarens väder som varit.

Vilket dansband? – Rätt svar

14 Okt
Sven Bertils

Sven Bertils

Så var då tävlingen avslutad. Det kom in massor med svar på vilket dansband detta kunde vara.
Gissningarna haglade på Kjell Christers, Leif Bloms, Jan Lennartz & Moncia, Ji Coos, Pär Erikx med MajBritt och en massa andra mer eller mindre kända band. Men det var några som gissade rätt på att det är Kristinehamnsbandet Sven-Bertils med Gunilla Widerströn på bild. Googlar man på hennes namn hittar man en tidningsartikel där bandets namn figurerar samt att bilden finns med på hemsidan till Young66 där hon spelar i dag.

En vinnare har dragits och Daniel Larsson från Hjo är den person som fritt får välja en skiva på Ginza genom det presentkort han nu vunnit.

Junix ersätter Jontez

12 Okt

Junix

Jontez som skulle ha spelat på Kristallen i Nybro lördagen den 13 oktober, ställer in sin spelning på grund av sjukdom. i Ställer dyker Eskilstunabandet Junix upp och bjuder på minst lika bra dansmusik.
Danstiden är kl 20.00-24.00.

Wizex – Till förmån för världens barn

10 Okt
Wizex, Foto: Markus

Wizex, Foto: Markus

Nu sätter SVT fart på insamling för Världens barn igen. I morgon fredag den 12 oktober.
Då kommer Malin Olsson presentera Sveriges största insamlingsgala i en direktsändning från Stockholm. Till sin hjälp har hon Andrea Hökerberg. Artisterna som medverkar är Peter Jöback, Panetoz, Sarah Dawn Finer, Mando Diao, Pernilla Andersson, Wizex, Nova Delai, Andreas Moe och Jill Johnson. Dessutom gästas programmet av t.ex. Elisabeth Dahlin, ordförande för Världens Barn, och Per Byman, generalsekreterare för Radiohjälpen. En stjärnspäckad galakväll där tittarna kan göra en insats för Radiohjälpens insamling för Världens Barn och tävla om exklusiva vinster.

Källa: Svt.se

Ölme firade 70 på Mastis

10 Okt
Ölme firade 70 år

Ölme firade 70 år

I lördags på Mastmagasinet i Kristinehamn firade vi i IFK Ölme vårat 70-års jubileum. Över 80 personer var med för att fira föreningens 70 åriga existens.

Det hela började med välkomstdrink och mingel. Ordförande Olle Söderlind hälsade gästerna välkomna och utbringade en skål för föreningen.

Middagen bestod av en riktigt läcker Toast Skagen till förrätt och en underbart god fläskfilé med klyftpotatis och grönpepparsås som huvudrätt.

Under middagen delades ett antal utmärkelser ut av bland andra; Värmlands fotbollsförbund, IFK Centralorganisation. Även spelare premierades för sina insatser under den gångna säsongen.

Mikael Weem representerade Värmlands Fotbollsförbund och hade med hjälp av Eje Larsson som jobbar som kanslichef fått fram imponerande fakta om IFK Ölme. Mikael har även varit spelare och aktiv i föreningen under många år. Han delade även ut en hel del förtjänstmedaljer och andra utmärkelser.

Jonas Nilsson tränare för Ölmes Div 6 lag premierade spelarprestationer för den gånga säsongen. Laget har gjort en enorm insats och var nära att få kvala upp til div 5.
Ett riktigt härligt gäng.

Ölmes sportgrupp bestående av Fredrik Nilsson, Stefan Andersson och Magnus Andersson delade ut priser för prestationer i A-laget. Som bekant var ju grabbarna på väg att få kvala till Div 2. Förutom spelare premierades även personer kring A-laget.

Bengt Wirén delade ut förtjänstmedaljer och utmärkelser till spelare i IFK Ölmes bordtennissektion. Härligt gäng det också. En gäng som i stort sett varit helt intakt sen 70-talet.

Aina Wallhagen hade sammanställt en hel pärm med urklipp, bilder, tabeller och mycket annat som överlämnades till IFK Ölme under middagen. På plats fanns så klart föreningens grundare Bengt Wirén. Begt är historisk då han tillsammans med Erik Wallhagen är dom absolut första spelarna att göra mål i seriespel på 40-talet.

Man kunde konstaera att en styrka inom föreningen är att många av dom som idag jobbar med föreningen genom styrelseuppdrag har varit spelare i IFK Ölme.

På plats fanns även så klart bröderna Magnus och Mikael Johasson tillsammans med pappa Leif betytt mycket för IFK Ölme genom åren. Magnus har ju verkligen satt Ölme och föreningen på kartan genom spel både här i Sverige och ute i Europa.

På det stora hela blev det ett lyckat jubileum som flera av oss kommer leva på länge. Och nu fortsätter arbetet för ytterligare minst lika framgångsrika 70 år.

Tack till samtliga som var med och förgyllde jubileumet. Stort tack även till Göran pch gänget på Mastis för toppenfin service. Allt fungerade perfekt.

Läs här om samtliga utmärkelser

Sandra blir ordinarie medlem i Martinez

9 Okt
Martinez orkester anno sommaren 2012

Martinez orkester anno sommaren 2012

Det är nu klart att Angelica Jonsson som blev mamma inte kommer tillbaka till Martinez orkester. Sandra Estberg kommer som under sommaren och hösten vikarierat för Angelica blir nu fast medlem i orkestern.
Jag har sett Sandra live med orkestern och tycker det är en mycket kompetent och duktig sångerska. Mycket bra val av Martinez.

Vilket dansband?

8 Okt
Ett dansband

Ett dansband

Dansbandsbilder är alltid kul att kika på. Roligare är det nog om man vet vilka det är på bilden.
Så min fråga är om ni kära läsare vet vilket band som finns på bilden ovan.
Kontakta mig i så fall. Kan tillägga att jag själv vet vilka det är men vill gärna testa era kunskaper.

En ledtråd är att bandet har ett dubbelnamn.
Bandet kommer från en värmländsk kommun där blåvitt och gulsvart är lika vanligt förekommande.
Sångerskan är i dag aktiv som sångerska i en duo.

Det har kommit in en hel del svar. om några av dom är rätt eller fel avslöjar vi så klart inte utan låter fler på chansen att få gissa på vilket band det är på bilden.

Vinnaren får ett presentkort på musik från Ginza Musik AB så att denne själv kan välja sin favorit skiva.

Vinnarna presenteras den 14 oktober kl 21.00 här på bloggen.
Skicka in till svar till info@markuz.se

Frontline med ny cd

8 Okt
Frontline

Frontline

Dansbandet Frontline har nyss kommit ut med en helt ny full-cd. ”Bara en gång till” är titeln på skivan som innehåller 14 låtar och som är en blandning mellan egna låtar och covers. Producent för skivan har varit bandets egen Mattias Wendt.

Följande låtar finns med på skivan:
Lyckliga gatan
Älskar dig nu som förr
Rock´n roll is king
Du vet var jag finns
Frostbite
Från och med du
It never rains it southern Carlifornia
Hon kommer med sommaren
Dance while the music goes on
Se på mig
I´m in love all over again
Ingen kan älska dig som jag
I would if a could
Bara en gång till

Jag återkommer med en recension om plattan framöver. Så håll koll i bloggen.

PRO-Danser. Ett stort nöje bland dom äldre

7 Okt
Dans till Holens

Dans till Holens

Att dans är motion vet vi ju alla. Motion håller oss yngre säg det så varför ens fundera tanken på att sluta motionera. Dans är lika mycket social samvaro som friskvård och motion.

I Sverige har vi tur då det arrangeras dans i stort sett varje dag någonstans i Sverige om man jämför med t,ex övriga grannländer. Detta ger arbetstillfällen för så väl arrangörer som dansband.
En riktigt stol spelmarknad för dansbanden är PRO och SPF-Danser som arrangeras över hela Sverige.

PRO står är en partipolitiskt obunden organisation som står öppen för alla pensionärer även förtids- och avtalspensionärer, och som arbetar för att ta tillvara medlemmarnas intressen och rättigheter.
SPF Sveriges Pensionärsförbund, är en likande organisation och likt PRO en politiskt och religiöst obunden organisation för seniorer.

Varje förening arrangerar danserna på sitt sätt. På vissa ställen har man servering medans man på andra ställen låter dansfolket ta med sig sin kaffekorg. Något många tycker är mysigt. Då kan man helt själv bestämma vad man vill fika på. Perfekt för alla allergiker. På vissa håll där föreningen hyr in sig på dansstället erbjuder dom servering.

PRO Dans .Överst  t.v Sandviken  Th. Ullati och nederst PRO Teg

PRO Dans .Överst t.v Sandviken Th. Ullati och nederst PRO Teg

Danstider för PRO-danser varierar stort. Många har danserna på dagtid mellan 13.30 – 17.00 Andra arrangerar dom senare på eftermiddagen t,ex 16.00 – 20.00 eller 17.00 – 21.00 En del har kvällsdanser 18.00 – 22.00 eller 19.00 – 23.00

Oftast så brukar inte dansbanden skriva ut i sin spelplan att det är en PRO-Dans som man spelar på. Hur ska man då få reda på dem? Jo man besöker den utmärkta sidan www.pro.se där de flesta föreningar har hemsidor med sitt dansprogram utlagt. Hur enkelt som helst. På föreningarnas hemsidor finner man ofta bilder på de band som spelar. Många av dessa band har inga hemsidor men är likväl fullbokade runt om i hela landet på diverse danser.

Kikar man på vilka band som spelar på dessa danser är det ungefär samma band som åker runt och spelar beroende på vart i landet man befinner sig. De finns flera band i Sverige som i stort sett bara åker runt och spelar på PRO-danser. Hasse-Peters, Samzons, Holéns, Tång & Company, Stickan & Classe, Barrabazz, Erik Arnolds, Cedrix, Ola & Ja är exempel på band som ofta spelar på PRO-danser.

En annan rolig sak är att många PRO-föreningar genom sina dansarrangemang håller liv i dansplatser som annars skulle ha stått helt öde.

Diverse dansband

Diverse dansband

Sannex ställer in

5 Okt
Sannex ställer in

Sannex ställer in

Sannex meddelar tyvärr helgens spelningar måste ställas in på grund av sjukdom. Det är sångaren Andreas som har åkt in på sjukhus med njursten.

Därför ställer man in spelningarna Växjö i kväll fredag, i Borås på lördag, och i Ljungsbro på söndag.

Men dans blir det ändå på dessa platser. Voize ersätter dem på fredag och lördag och Highlights ersätter dem på söndag.

Källa: Danslogen.se

Lunch på Mastis

5 Okt
Lunch på Mastis

Lunch på Mastis

I dag blev det en härlig lunch på Mastmagasinet i Kristinehamn. En underbar filébuffé för endast 79:- Kan det bli billigare och godare? Jag tror inte det. Gör som jag! Prova på att luncha på Mastmagasinet i Kristinehamn.

Invigning av nya Cupolen i Linköping

4 Okt
Cupolen Linköping

Cupolen Linköping. Annonsdesign: Markus

Den 6:e oktober är det stor invigning av Folkets Park Nya Cupolen i Linköping. Man slår på stora trumman och har bokat in hela fyra band som kommer spela under kvällen. Det blir dels två ”lokala” hemmafavoriter i form av Wretaz och Icaros. Sen kommer inga mindre än Streaplers och The Playtones. Snacka om att det kommer bli gôtt sväng. Annonsen ovan har jag själv snickrat ihop.

Sist men inte minst är det FRI ENTRÉ

Drängarna till Mastis

3 Okt
Drängarna

Drängarna

Missa inte att DRÄNGARNA kommer på besök till Mastmagasinet Kristinehamn nu på lördag 6/10. Självklart ska jag dit. Men anledning är inte Drängarna utan att IFK Ölme fyller 70 år som förening.

Lasse Stefanz gästar Kalle Moraeus

3 Okt
Lasse Stefanz

Lasse Stefanz , Fotomontage: Markus

Kalle Moraeus fortsätter att locka gräddan av Sveriges artistelit till Orsa och Udden vid Orsa Camping.
Som ni säkert sett i rutan är det alltid en stor spridning på artisterna musikaliskt sett. Kära återseenden och nya bekantskaper möts samtidigt osm nya musikaliska tycken uppstår.

Nu på lördag medverkar Lasse Stefanz, Mash Up International, Kajsa Grytt, Moa Lignell.
Det hela sänds kl 20.00 på SVT 1. Programmet kommer även att finnas på SVT Play.

Jenny Saléns på banan igen

3 Okt
Jenny Salens

Jenny Salens

Förra lördagen fick Jenny Saléns hastigt ställa in spelningar då bandets gitarrist, saxofonist och sångare Niklas skade ryggen i samband med ett lyft upp på scenen. Han fick åka ambulans, få morfin samt bli sövd för att kunna mobilisera kroppen. Nu har han återhämtat såg såpass att bandet kan fortsätta spelandet som planerat.

På torsdag styr man så bussen mot Skönsberg och deras folkets Hus. Lördagen stannar man till i Folkparken Ödeshög innan man gör två kryssningar med Birka Paradise den 8-9 oktober.

Höst i Kristinehamn

3 Okt

I går var jag ute en tur med cykeln och tog några fina kort i vår vackra stad.
Här följer några bilder på den cykelturen.

Vi börjar med lite fins höstträd vid järnvägsstationen och Kärleksforsen.

Höstträd i Kristinehamn

Höstträd i Kristinehamn

Höstträd i Kristinehamn

Höstträd i Kristinehamn

Höstträd i Kristinehamn

Höstträd i Kristinehamn

Höstträd i Kristinehamn

Höstträd i Kristinehamn

Höstträd i Kristinehamn

Höstträd i Kristinehamn

Vandrar sedan vidare upp mot Hembygdsgården

Höst i Kristinehamn

Höst i Kristinehamn

Vid hembygdsgården finns det ett mycket fint vattenfall att vila ögonen på.

Hembygdsgården Kristinehamn

Hembygdsgården Kristinehamn

Höstlöv

Höstlöv

Sedan blev det en tur ner till gästhamen för lite fotografering av båtar och himmel.

Gästhamnen

Gästhamnen

Gästhamnen

Gästhamnen

Gästhamnen

Gästhamnen

Gästhamnen

Gästhamnen

Jag i Gästhamnen

Jag i Gästhamnen

IFK Ölme 70 år

2 Okt

Den 6 oktober firar IFK Ölme sitt 70 års jubileum. Firandet kommer gå av stapeln på Mastmagasinet i Kristinehamn.

Det kommer bli mingel, middag m,m
Under middagen kommer ett antal utmärkelser att delas ut av bland andra; Värmlands idrottsförbund, Värmlands fotbollsförbund, IFK Centralorganisation. Det ev även delas ut andra inofficiella utmärkelser.

En utställning kommer hållas i lokalerna. Där man kommer kunna beskåda urklipp, tröjor, lagbilder m,m

Dansband sökes till inspelning

2 Okt
Dansband sökes till inspelning

Dansband sökes till inspelning

Vi är några studenter vid ljud- och musikproduktionslinjen på Högskolan Dalarna (Falun).

Vi letar efter ett dansband att spela in under kursen ”Inspelning i skilda genrer”. Vi har tillgång till en större studio. Inspelningen måste ske inom cirka två veckor!

Källa: Danslogen.se

Vi kommer att mixa er inspelning (1 låt) men ni kan vid intresse också få ut multitrack för egen mixning om så önskas.

Kontakta mig Marcus för mer information på antingen 0736-523 107 eller via mail på marcusbrannfors@hotmail.com

Junixar i Storfors

1 Okt
Junix orkester

Junix orkester

Redan klockan 15.00 denna söndagseftermiddag var vi startklara för avfärd mot kvällens dans. Kompassen var inställd mot norr och på tablån stod Storfors. I denna lilla ort med sina 4 239 invånare håller Korpen Karlskoga söndagsdanser som lockar publik från när och fjärran.

Snart i Storfors

Snart i Storfors

Junix bildades somnaren 1971 och kallade sig fram till 1986 för Juni 71. Sedan dess har man spelat upp till dans på otaliga dansbanor runt om i Sverige, gett ut diverse skivor och kassetter samt deltagit i flertalet radio och tv-program.

Juni 71

Juni 71

Bandet består idag av fyra grabbar med följande sättning. Först ut är Gunnar Renvall som var med i abndet sen det startades. Han är kapellmästaren som spelar klaviaturer, dragspel och även sjunger. Göran Johansson med sitt glada humör står för basen, gitarrspelet och en del av sången.

Junix

Junix

Gunnar ”PG” Einarsson som kryddar spelningarna med diverse trevliga anekdoter från tidigare musicerande är även han en glad saxofonist som även spelar gitarr, dragspel och sjunger. Sist men absolut inte minst har vi den taktfaste mannen i bandet. Handbollsintresserade Conny Eriksson som spelar trummor och även står för en del av sången. Här har du Junix laguppställning anno 2012. En styrka i bandet som jag tycker är att samtliga medlemmar sjunger.

Fullknökad bilparkering och kö för att komma in

Fullknökad bilparkering och kö för att komma in

Strax innan halv fyra så gjorde vi entré i Storfors. Säsongspremiär för söndagsdanserna denna afton. Grabbarna hade redan fått upp alla prylar på scenen och klarat av soundcheck när vi kom in på Folkan och satt och softade med lite kaffe i logen. Vi snackade om danser vi varit på och spelningar som Junix avverkat i sommar.

Junix spelar på

Junix spelar på

Klockan slår 17.00 och Conny räknar in till första dansen. ”Livet har varit gott mot mig” får inleda höstens söndagsdanser i Storfors Folkets Hus. Det dröjer inte många sekunder innan golvet är välfyllt. Sen jag sist hörde bandet har man lagt till några nya låtar på repan. Sådant uppskattas! Bland annat framfördes en riktigt bra låt som bandet gjort själva som heter ”Sandra”. En stark låt som satte sig direkt efter första lyssningen.

Danspublik

Danspublik

Korpens motionsdanser är omåttligt populära. Det märks. I 34 år har Korpen Karlskoga arrangerat söndagsdanser. Först höll man till i Karlskoga Folkets Hus men när Saga biografen i Karlskoga brann 2003. Man bestämde sig då för att flytta i Degerfors Folkets Hus och danslokalen Tunet. När man några år sedan restaurerade dessa lokaler blev även de för små. Då flyttade man ännu en gång till nuvarande Galejan i Storfors mer känt som Folkets Hus.

Junix på scenen

Junix på scenen

Arrangörer för danserna är som jag nämnt tidigare Korpen Karlskoga med eldsjälarna Sven och Kerstin Karlsson i spetsen som bokar orkestrar och tar emot gästerna.

Vill du ha trevligt en söndagskväll, träffa trevligt folk och dansa till bra dansmusik skall du absolut besöka Storfors Folkets Hus. Här har man dessutom en mycket trivsam entréavgift. Inte många ställen som har dans för under 100-lappen. Glöm inte att ta med eget fika då man saknar servering.

Fikapaus

Fikapaus

Klockan närmar sig halv sju och det är dags för Junix att spela upp till kaffevalsen. När den var avklarad gick vi med orkester för att fika på våra medhavda mackor med ost och leverpastej. Det blev ett trevligt samtal med Junix och arrangörer om branchen, dansband i stort, och lite sport. Fick veta bland annat att Conny är en hängiven supporter till Guif Handboll i Eskilstuna.

Gunnar och Gunnar

Gunnar och Gunnar

Efter pausen var det så dags att fortsätta spela i 1½ timma till. Mycket applåder och härlig stämning gjorde kvällen alldeles underbar. Junix lyckas alltid skapa bra publikkontakt. Vi har väl den kulturen här i värmland att visa uppskattning åt de band som kommer hit och spelat för oss.

Danspublik

Danspublik

Klickan 20.30 hade bandet spelat sista låten. Men publiken ville inte gå hem. Dom ville ha mer musik. Och så klart fick dom mer musik. NärJunix påannonserade ett extranummer visste jublet inga gränser i Storfors Folkets Hus. Tänk vad roligt det måste vara att få stå på scen och få ett sådant gensvar från publiken. Underbart!

Conny och Göran

Conny och Göran

Sen blev det sedvanlig gruppfotografering till danslogen och min blogg. Alltid lika kul. Denna gång så spexade PG till det lite med sin sax. Alltid kul att göra lite mer än bara en uppställning a´la skolfoto. Nedanstående bild och många fler bilder från kvällen finner du på danslogen.se

Gruppfotografering till bloggen / Danslogen

Gruppfotografering till bloggen / Danslogen

Sen återstod det bara för grabbarna att svida om och börja packa ner alla grejer. Mycket sladdar och lådor är det. Jag har märkt att Junix roddar efter principen Rätt sak på rätt plats. :) Verkar vara det mest effektiva sätter faktiskt.

Här roddas det för fullt.

Här roddas det för fullt.

Så var då allt inlastat i bussen och det är dags att ta farväl av bandet och arrangörerna Sven och Kerstin. Vi ses snart igen. Styrde sakta hemåt mot Kristinehamn. Det brukar vara mycket vilda djur i farten så här dags på dygnet så vi tar det väldigt lugnt.

Juinx tillsammans med arrangörerna Sven och Kerstin

Juinx tillsammans med arrangörerna Sven och Kerstin

Bjuder er nedan på två låtar med Junix från kvällen i Storfors.

Sandra:

Främling:

Veckans dansband 40: Callisto med Annelie

1 Okt
Callisto

Callisto

Får bloggen lov att presentera dansbandet Callisto från Vadstena. Detta är ett underbart dansband som spelarpigg och fräsch mogen dansmusik. Jag har haft glädjen att dansa efter detta band på Viking Line Cinderella. Men för att ta det hela från början så var det sommaren 2006 som Annelie Lundh och Stefan Andersson beslöt att starta upp ett nytt mogendansband. Båda hade vid det laget närmare 20 års erfarenhet i bagaget, både på heltid och deltid.

Bandet består idag av:
Annelie Lund på sång.
Stefan Andersson på klaviatur, dragspel och sång.
Reino Andersson på trummor och sång.
Janne Auvinen på gitarr och sång.

Bandet spelar över hela norden och gör även varje år en avstickare ner till söderns land där man spelar två veckor på dansrestaurangen Playa Del Sol som ligger på Gran Canaria i Playa De Inglés. Men i år blir det ingen resa för bandet då sångerskan Annelie inväntar en korsbandsoperation i sitt knä.

Men bandet har en massa annat spännande som jag hoppas vi kan återkomma till framöver.

Bjuder er här på ”Våga tro på kärleken”.