Ingemars med ny cd – Dætta derre derre der

8 nov
Ingemars med ny cd - Dætta derre derre der

Ingemars med ny cd – Dætta derre derre der

Ingemars kommer med ny cd den 7 December. Plattan har fått titeln ”Dætta derre derre der”. Man har ju blivit bortskämd med att bandet alltid levererar förstklassiga produktioner och denna lär nog inte bli något undantag. Skivsläppet kommer ske ombord på Color Magics söndagsdans 9. december.

Vemdalsforumet hösten 2012

8 nov
Vemdalsforumet hösten 2012

Vemdalsforumet hösten 2012

Denna helg är det Vemdalsforum som år kör med blott tre band varje kväll. Banden som spelar är; Torsdag: Expanders, King Edwards och Streaplers, Fredag: Arvingarna, Callinaz, Martinez och på lördagen: Patriks Combo, Date, Fernanodoz, Per-Håkans. Man kanske måste nu för tiden ha med några ”stora drakar” på forum för att locka till danspubliken eller?

Hans Petters lägger ner

8 nov
Hans Petters

Hans Petters

Det är inte bara i Sverige som dansband lägger ner sin verksamhet och i vissa fall byter medlemmar. Även i Norge har flera dansband dom senaste åren lagt ner och bytt medlemmar. Nu står Hans Petters på tur att lägga ner sin verksamhet. Bandets sista jobb blir på Folkets Hus i Lillestrøm den 8 december. Bandet firar i år 50 år som orkester.

Vikingline.se i ny kostym

8 nov

Viking Line i ny kostym

Viking Line i ny kostym


Viking Line har nu sjösatt sin nya hemsida www.vikingline.se Vid en första anblick känns sidan väldigt vit.

En ”snabbfunktion” finns på sidan för att boka resor vilket verkar gå snabbt och lätt. Man fyller i datum då man vill resa och får snabbt upp förslag på lediga resmål.

Är det något man skall anmärka på är att artistlistan känns något klumpig. det blir lite klickande för att tydligt få fram vilka som spelar en specifik kryssning. Kanske man borde ha en ”urskriftsvänlig version” av artistlistorna ungefär så som dom såg ut på gamla sidan.

Men i övrigt är nya Vikingline.se en stilren hemsida som det är lätt att hitta på.