Streaplers ställer in helgens spelningar

29 jan
Streaplers har chans på grammis
Streaplers har chans på grammis

Streaplers ställer in helgens spelningar p.g.a. sjukdom! Bokningsoblaget LS/Tonart meddelar att bandets sångare och trummis Kjetil Granli blivit sjuk. Han befinner sig just nu på sjukhus på Kanarieöarna med en ilsken lunginflammation, som dom nu behandlar på plats. Fredagens jobb på Galejan i Halmstad kommer att ställas in och Lördagens jobb på Parken i Trollhättan kommer att ersättas av: Flamingokvintetten

Källa: LS Tonart


Publicerad: 2013-01-29 15:36:33

Häng me’ på Party – dansa och kom loss

29 jan
Dansfest på Silja Line
Dansfest på Silja Line

Samtidigt som Viking Line sparar igång sin dansvecka arrangerar Silja Line och Nöjen & CO resan ”Häng me’ på Party – dansa och kom loss” som det är 19 års jubileum för. Om jag inte har helt fel gick resan tidigare under namnet trivselvågen.

Till skillnad från Cinderellas dansvecka blir det är ett stort brett nöjesutbud och kanske inte lika mycket koncentrerat på just dansen, även om den förekommer som en del i det stora.

Den 10-12 februari är det fest och party ombord på Silja Symfony Det blir två sköna partykvällar ombord ute till sjöss och en dag i Helsingfors. Ombord kan man dansa och festa. Ät och drick gott. Shoppa i våra butiker: drycker, godis, CD-skivor, spel och mycket annat. Och ha bara jättekul tillsammans!

Artisterna ombord på denna nöjesresa är Carina Jaarnek ✿ Mojje ✿ Nick Borgen ✿ Time Machine ✿ Höilands Orkester ✿ Thorleif Torstensson ✿ Jan Höiland SR ✿ Stora Blå ✿ Eksjö Svänggäng ✿ ”Rakt in i hjärtat” med cirkusföreställningen ”Varité Komåse” ✿ Vinnare av Musikschlaget 2012


Publicerad:

En skandalfri blogg

29 jan
Markus skandal
Markus skandal

Din blogg är ointressant Mackan då den inte innehåller några skandaler. Ja så löd ett mail jag fick av en polare. Och jag håller med delvis. Det är för lite skandaler. Men jag bloggar ju mest om dansbandsmusiken och i den genre är det rätt skötsamma personer. Men visst hade det kanske varit kul att få avslöja någon dansbandsskandal. Men som sagt så är dansbandsvärlden rätt blygsam och inte så skandalomsusad som andra musikgenrer.

Men å andra sidan behöver jag inte ”Laila Bagge publicitet” på min blogg.Hon är ju bara sååååå pinsam. Jag är inte heller någon blondinbella eller någon annan ytlig bloggare som bloggar enbart för pengar. Det finns ju många kändisar som inte direkt gör någon hemlighet av sina bloda hårlockars existens.

Eftersom jag jobbar inte på Hänt Extra, Aftonbladet eller Se & Hör så kommer nog den här bloggen fortsättningsvis vara lika tråkig och skandalfri som den är nu.

Men ett och annat scoop kanske man kan komma med framöver. Och finns det inga får man ju hitta på egna feta rubriker till bloggen. Det kan vara små observationer från nöjessverige. Som t,ex att man ertappat Junix med att käka korv med mos och räksallad på OM macken i Kungsör, eller sett Claes Lövgren på Coop i Söderköping. Man gör löp på de mest alldagliga sakerna. Ganska fantasilöst men ändå. Hänt Extra gör det så varför inte jag? Där läser man ju om kändisar som handlar på Coop åkt tunnelbana och varit ute på stan? Man hade ju kunnat dragit till med ett scoop innan jul när man såg Lennart Ekdahl i Stockholm.

Så ni som läser denna blogg kommer fortsatt att få nöja er med alldagliga dansbandsnyheter.


Publicerad: