Håkan ersätter Håkan i Holidays

25 maj
Holidays Orkester
Holidays Orkester

Håkan Olsson som under två år varit medlem i Holidays orkester har slutat i bandet. I takt med att bandets spelningar har ökat har det blivit allt svårare att kombinera spelandet med det civila arbetet. Därför har Olsson nu valt att lämna bandet. För att göra det så smidigt som möjligt har man nu tagit in en ny ”trumHåkan” i bandet.

Håkan men med efternamnet Wikström har tagit plats bakom trummorna. En rutinerad trummis som tidigare spelat med bla. Cliptons. Premiärspelningen med ”nya” Håkan var i härliga Skåne, närmare bestämt Åstorp och dansstället Tingvalla 18 Maj.


Publicerad: 2013-05-25 15:53:05

Lyckad premiär på Dahls Gård

25 maj
Jontez spelar upp
Jontez spelar upp

Det blev en perfekt premiär på Dahls gård i Strängstorp utanför Katrineholm när Kjell Andersson (f.d sångare i Jontez) arrangerade sin första logdanskväll.

Kvällens orkester var så klart Jontez. 450 dansglada gäster var på plats på detta nya och fina dansställe för att ta sig en svängom.

Följande band besöker Dahls Loge under sommaren 2013.
77/6 Jenny Saléns
14/6 Glenn-Endys
28/6 Matz Bladhs
5/7 Fernandoz
12/7 Donnez
19/7 Mats Bergmans
26/7 Per-Håkans
2/8 Stensons
9/8 Bengt Hennings
16/8 Claes Lövgrens
23/8 Streaplers
30/8 Micke Ahlgrens


Publicerad:

Danser på Laduholmen Forsbacka 2013

25 maj
Danser på Laduholmen Forsbacka 2013
Danser på Laduholmen Forsbacka 2013

Forsbacka IF anordnar även i år populära torsdagsdanser. Man har ett brett utbud som passar både ung och gammal. Premiären sker den 13/6 då Voize kommer på besök. Jag tycker man fått till ett bra program här där man växlar moget och modernt varannan gång.


Publicerad:

Maria Montazami dansar ut från Let´s Dance

25 maj
Maria Montazami och hennes danspartner och Kristjan Lotus. Bild lånad från Marias blogg
Maria Montazami och hennes danspartner och Kristjan Lotus. Bild lånad från Marias blogg

I kväll har jag skadat riktigt bra dans på tv4 i form av Let´s Dance. Maria Montazami fick tyvärr dansa ut ur rutan ikväll. Jag har innan Let´s Dance aldrig sett henne på tv utan bara läst om henne. Och jösses vad fel man kan ta. Bilden över henne efter allt som dessa jäkla skvallerblaskor gett stämde inte alls överens med det hon förmedlar i tv:n Så humla sympatisk och varm människa. Målar allti i så vackra ord. Lite trist var det att hon dansat klart. Men å andra sidan får man ju se hennes medverkan även nästa gång, även om det blir utan tävlan.

Oscar Zia och Marko Lehtosalo i finalen. Ja vad säger man. Oscar dansar ju fantastiskt bra liksom Marko Men seriöst så trodde jag inte att Marko skulle ta sig så här långt som han har gjort. Starkt jobbat . Jag tror att det blir Oscar som drar det längsta strået.

Sen saknade jag lite Lars-Åke “Babsan” Wilhelmsson som under två program fått hoppat in istället för Ann Wilson som legat hemma i sjuksängen. Hade önskat man varit fyra stycken u juryn så att Lars-Åke kunnat vara med som ordinarie domare. Under de två program han var med gillade jag hans kommentarer och sätt att bedöma på.

Lars-Åke Willhelmssson i Let´s Dance
Lars-Åke Willhelmssson i Let´s Dance

Publicerad: