Midsommargott och dans

21 jun
Midsommar 2013
Midsommar 2013

Lite härlig midsommarmat innan det är dags att göra sig fin för Brunnsparken i kväll. Man måste ju vara fin när man ska träffa Sandra Estberg och resten av medlemmarna i Martinez. Blir 1 års kalas i dag. Det är ju 1 år sedan Sandra började i Martinez. Grattis Grattis!!! NU kör vi mot Örebro, Regnbågen och Brunnsparken.


Publicerad: 2013-06-21 19:32:45

Ann-Cathrine Wiklander med ny cd

21 jun
Ann-Cathrine Wiklander med ny cd
Ann-Cathrine Wiklander med ny cd

Alla minns väl hennes tora hitlåtar som ”Kärleken”, ”Vänd inte ryggen åt en vän” och ”alla stunder”. Nu efter många års frånvaro på skivdiskarna har en ny skiva spelats in med Ann-Cathrine Wiklander.

Den första skivan innehåller 4 låtar som är lite av en försmak av den full CD som kommer senare i år. Det har varit så enormt kul att jobba med detta för Ann-Cathrine sjunger minst lika bra idag som när hon hade sina stora framgångar på 90 talet med med flera låtar på svensktoppen och medverkan i flera av de populäraste TV programmet skriver Erik Lihm på sin blogg.

Jag kan inte göra annat än att glädja mig åt detta.

Bjuder er nedan på ett smakprov från skivan i form av”Äntligen är vi tillsammans” skriven av Erik Lihm och Monica Forsberg


Publicerad:

Glommens Kräftfestival 2013

21 jun
Glommens Kräftfestival
Glommens Kräftfestival

Kräftfestivalen 2013 pågår mellan 10-14 Juli. I år är det dags för den 18:e Kräftfestivalen i Glommen utanför Falkenberg. Sedan starten 1996 har festivalen ökat med besökare för varje år och 2012 hade vi hela 30.000 besökare. Det som vanligt ett fullspäckat program som givetvis innehåller en hel del dans.

Jag har själv besökt festivalen och vet hur trevligt där är. Så ett besök kan verkligen rekommenderas.

Läser mer på www.kräftfestivalen.se


Publicerad: