Willez kastar in handduken

8 okt
Willez lägger ner

Willez lägger ner

Det skånska dansbandet Willez har haft en kort och tämligen intensiv karriär som nu redan har nått slitt slut. idag meddelar bandet att man lägger ner sin verksamhet.

Så här skriver grabbarna på sin hemsida.

Tyvärr måste vi meddela er att tiden för Willez som aktivt dansband är över. Vi har haft några jätteroliga år tillsammans i bandet och tillsammans med er som publik. Men allting har ett slut. Vi känner alla att det är dags att vända blad i livet, att det är dags för ett nytt kapitell. Hur det ser ut och vad vi tänker hitta på nu återstår att se.

Vi vill en sista gång tacka alla som stöttat oss och gjort hela denna resa möjlig. Så ett stort tack först och främst till våra föräldrar som har ställt upp i vått och torrt och aldrig förväntat sig något tillbaka. Ett tack även till alla sponsorer som stötta oss. Ett stort tack till alla vi på ett eller annat sätt haft ett samarbete med på vägen. Tack till LS Tonart, tack till Warner Music, Pontus Assarson, Henrik Sethsson, Gunnar Åkerlund, Jonas Rignell, Elmelid Musik. Tack till alla, står ni inte med så känn er inte bortglömda, vi kommer ihåg er och är tacksamma för allt!

Så ett sista tack nu: Tack för den här tiden!

Puss och kram,

Willezkillarna

Så här lät Willez när dom medverkade i Dansbandskampen 2010

Donnez populärast på Stommens Loge igen

8 okt
Donnez populärast på Stommen Loges igen

Donnez populärast på Stommen Loges igen

Vid säsongsavslutningen som var i söndags presenterades enligt traditionen vilket dansband som blivit framröstat av besökarna som ”Årets bästa dansband”.

Det blev för fjärde året i rad Donnez som blev publikens favoriter. Som god två kom Claes Lövgrens medans Glenn Endys knep tredjeplatsen.

Under bandets spelning i Trollhättan nu på fredag den 11:e kommer arrangörerna att dela ut ett diplom till Donnez. Det fjärde i ordningen alltså.

Källa: Danslogen.se