Gratis reklam för er kära arrangörer och dansband

5 jun

Jag fick ett mail från en arrangör som frågade vad det kostade att vara med i min blogg. Svaret är enkelt. Även om det kostar lite att driva en blogg med domänadress och webbhotell så kostar det absolut ingenting att figurera i min blogg med sitt dansprogram /annons. Det har alltid varit gratis och kommer fortsatt vara gratis så länge bloggen finns. Så vill du få gratis reklam för ditt dansställe är det fritt fram att maila in ditt program. Det är bara kul att hjälpa till att sprida folk till landets dansbanor. Så fortsätt tipsa mig om trevliga dansevenemang. Glöm inte att även skicka in era program till andra sidor som dansaktuellt och danslogen.se

Degerfrors Folkets Park
Publicerad: 2014-06-05 20:24:39

Alla dessa publiksiffror?

5 jun
Danspublik
Danspublik

Jag har ofta funderat på en sak angående detta med publiksiffror. Varför är alla dansare så nyfikna på exakt hur många som var och dansade på ett visst ställe till en viss orkester?

Publiksiffror är väl bara intresse för publiken och orkestern. Ofta när jag varit på dans till vissa orkestrar får jag mail från nyfikna personer som vill veta hur många som var där. Brukar svara dem att hade du varit där hade du sett och kunnat uppskatta hur många som var där.

Har även hört dansare som drar sig för att åka till vissa ställen just för att dom hört att det sist var lite folk där. Men hallå?? Det kan finnas tusen orsaker till att det var lite folk just den kvällen. Många faktorer som spelar in.

Jag har i min blogg börjat undanhålla publiksiffrorna jag får reda på. Jag skriver om det blivit publikrekord men försöker att inte uppge några siffror. Är folk så nyfikna på hur många som dansar och hur mycket publik ett band drar får dom väl åka ut och dansa till den orkestern, eller på ett visst dansställe.


Publicerad:

Filipstad firar 6 juni stort

5 jun
Mats Bergmans
Mats Bergmans

I Filipstad firar man alltid 6 juni stort. Alltsammans börjar klockan 08.00 Högtidlig flagghissning på Monitorholmen. Lottakåren bjuder på gott morgonkaffe på holmen.

Ett axplock ur programmet

10.00 avgår den traditionsenliga Nationaldagsparaden med fanbärare, mängder av blå och gula ballonger, flaggor, nationalsången, ballonguppsläpp, somrig musik, glass till barnen.

11.00 kommer Filipstads 24:e Ambassadör installeras.

På eftermiddagen 15.00 blir det Värmlands största kafferep på Stora Torget. Lottakåren och Filipstads kommunpolitiker bjuder på kaffe och kaka. Alltsammans till tonerna av folkmusikens okrönta drottning Åsa Jinder med musiker.

Hela dagen avslutas kl 21.00 med dans på torget till populära Mats Bergmans orkester. Kom och dansa och ha det kul på torget. Naturligtvis är det Fri entré. Serveringstält med mat och dryck finns vid dansbanan.


Publicerad: