Eklöfs bjuder på dans

23 jun
Eklöfs spelar på Tovastugan i Nyköping
Eklöfs spelar på Tovastugan i Nyköping

Nu blir det härlig sommardans i Nyköping. Eklöfs spelar på Tovastugan i Nyköping. Det är Roger Zetterqvist och Patrik Eklöf som utgör Eklöfs som bokat in spelning på Tovastugan! Dom tycker det är dags att bjuda Nyköpingspubliken på lite dans. Så boka in torsdagen 3 juli. Då är det dans mellan 20.00 – 23.00 med fri entré. Så ta med alla ni känner och ha en trevlig kväll! Tova stugan erbjuder bland annat Räkfrossa för 99 kronor.


Publicerad: 2014-06-23 17:51:16

Premiär för Lotta på Liseberg

23 jun

Nu är sommaren verkligen här tillsammans med Lottas Allsång på Liseberg. Kan det bli mer folkligt med en allsång tillsammans med Lotta Engberg?
Nedan följer ett pärlband av artister som gäster Lotta under sommaren.

23 juni:
Yohio, Medina, Jonas Gardell, Jasmine Kara, Arja Saijonmaa

30 juni:
Helena Paparizou, Sven-Bertil Taube & Curt-Eric Holmquist, Mats Ronander, Mikael Rickfors, Dan Hylander, Sean Banan, Per Andersson

7 juli:
Mikael Wiehemm, Niklas Strömstedt, Eric Bazilian & Harmony Montclair, Nanne Grönvall, Jessica Andersson, Lena Philipsson, Bobby Kimball (Toto)

14 juli:
Linus Svenning, Magnus Carlsson, Shirley Clamp, Oscar Zia, JTR

21 juli:
Charlotte Perrelli, Jens Hult, Viktoria Tolstoy, Eric Saade

28 juli:
Martin Stenmarck, Robin Stjernberg, Juha Mulari & Caroline af Ugglas, Molly Sandén

4 augusti:
Per Andersson, Andreas Weise & Christer Sjögren. Kim Cesarion

11 augusti:
Jill Johnson, After Shave & Anders Eriksson, Linnea Henriksson, Kevin Walker


Publicerad:

Babylycka i Sandins

23 jun
Babylycka i Sandins
Babylycka i Sandins

Sandins orkester har i dagarna den stora glädjen att meddela att världens yngsta Sandins fan är på väg till världen! Det är bandets sångerska Kessy och trummisen Simon som väntar sitt första barn tillsammans. Barnet är beräknat till september. Detta innebär att orkestern har speluppehåll mellan den 29 augusti till 11 oktober.

Kessy är dotter till Sandins grundare och basist Johnny Sandin. Simon i sin tur är son till Peter Åhs som bland annat spelat mycket tillsammans med Lotta Engberg och nu u bandet Hasse Peters. Så den efterlängtade lille eller lilla kommer med andra ord födas raka vägen in i musikens underbara värld. Vilka musikaliska underverk babyn kommer att skapa får vi vänta några år med att se.
Källa: Sandins


Publicerad: