Bilder från Gideons på Djäkneberget

18 jul
Bilder från Gideons på Djäkneberget
Bilder från Gideons på Djäkneberget

Tack Gideons för all fin reklam som ni gav mig på dansen på Djäkneberget. Många var dom som kom fram och pratade om min blogg och om danslogen.se P plats fanns även två arrangörer som jag pratade med. Jag lovade så klart att ge dem gratisreklam här i bloggen för deras danser. Vi pratade om branchen i stort och om vilka band som dom hade som stora publikfavoriter och som drog mycket folk. Det är härligt när man kan hjälpas åt med att sprida reklam för varandra. . För er som undrar över bilderna jag tog på dansen så finns det en massa bilder att beskåda på Gideons hemsida www.gideons.se


Publicerad: 2014-07-18 23:54:28

Dessa bluffmail

18 jul

mejlfusk

Nu får dom väl ge sig? Nu har till och med norrmännen försökt lura mig på pengar. Men så lättlurad är jag inte. Och om ni norrmän ska lura mig på pengar så skriv på korrekt svenska. Jag vill härmed varna alla för dessa bluffmail som skickas ut så att det ska ut att komma från er bank.

INGEN bank kontaktar dig via e-post och ber dig maila tillbaka kontonummer och koder. Kom i håg detta. Dom är så ihärdiga med dessa mail så får dem från ”företag” jag inte ens är kund hos oss. Det är telia, blocket, någon norsk bank jag ej minns namnet på som vill ge mig pengar tillbaka p,g,a misstag från deras sida.

I h*lvete att jag mailar er. Helt slut i skallen är jag inte. Så än en gång påminner jag er.

INGEN bank kontaktar dig via e-post och ber dig maila tillbaka kontonummer och koder.


Publicerad: