Casanovas inleder i Kristinehamn

31 dec
Casanovas inleder i Kristinehamn
Casanovas inleder i Kristinehamn

Som vanligt precis som tidigare år blir det Casanovas som inleder danssäsongen på Kristinehamns Conference center. På fredag den 2/1 spelar dom mellan 20.00 – 24.00 Varmt välkommna till dena enormt trevliga traidionsspelning. Nästa danstillfälle på KCC är planerat till Valborgsmässoafton. Vilka som spelar lär vi återkomma till.


Publicerad: 2014-12-31 17:55:22

Dansbandet Shine länkar

31 dec
Dansbandet Shine
Dansbandet Shine

På bilden ovan ser ni det trevliga dansbandet Shine. Det är ett fräschmoget dansband från Uppsala bestående av 4 medelålders män som bestämt sig för att starta ett dansband tillsammans. Eftersom man har så olika musiksmak så tror man att det kan bli en rätt bra blandning på musiken.
Det bästa av allt med Shine är dom länkar till min blogg/hemsida så det känns inte mer än rätt att pressentera dom här i bloggen med en bild.

Bandet består av: Per Lindholm: Bas och sång, Rainer Norenfalk: Gitarr och sång, Göran Ewertsson: Trummor och sång samt Anders Lindqvist: Klaviatur och sång


Publicerad:

Bjarnez från Brålanda siktar uppåt

30 dec
Bjarnez
Bjarnez

Det är alltid kul att skriva om nya band som är på gång. I dag har vi tagit oss till Dalsland och den lilla orten Brålanda. Tätorten är belägen cirka 24 kilometer norr om Vänersborg. Genom Brålanda går E45 så tyvärr är väl detta en ort som man bara lite obemärkt passerar förbi. Men vi passerar inte förbi utan stannar till och hittar ett dansband vid namn Bjarnez.

Bjarnes är ett nytt och fräscht band som blandar det gamla med nytt. Man spelar en del nya, fräscha låtar som går och gick på radion sen 2010 och framåt. Detta blandar man upp med de gamla klassikerna från sent 60-talet med ett sound som är en härlig blandning av modern och mogen dansband. Man kan bara inte sitta still, vi ses!

Bandet består av Bjarne Håkansson – Bas 20 år, Jesper Östergren – Gitarr 20 år,
Pauline Sundin – Sång 19 år, Robin Håkansson – Trummor 22 år och Jakob Nilsson – Piano, Keyboard, Sång 20 år.

Bjarnez
Bjarnez

Man har så klart både en vanlig hemsida och en facebooksida. Bandet hälsar att ni gärna får gå in och gilla och följa dem på Facebook då den mesta informationen om bokningar etc. kommer läggas ut där.

Det året som varit har varit fantastiskt för bandet. Man har knutit massor av nya kontakter och fått spelat på flera olika dansfester både privata och offentliga Till höjdpunkterna hör att man fått spelat nonstop med stora band som till exempel Date och MejDej. En nonstopspelning med Date är även inplanerad på långfredagen den 3 april. Platsen är Wärdshuset på Dal i Mellerud. Det blev en enorm succé i år så arrangören väljer att göra om det hela igen.

Bandet hoppas även under kommande år att släppa en eller flera singlar. Så har du som låtskrivare något bra material som du tror kan passa Bjarnez är du välkommen att kontakta dom.

I övrigt går tiden mest åt till att repa för att bli ännu bättre. Man ser ljust på framtiden och hoppas på att flera skall upptäcka dom och ge dem speljobb. Nästa offentliga jobb med Bjarnez sker den 29:e januari på Träffen Båberg


Publicerad: 2014-12-30 23:55:27

Express överraskar med På oppfordring

30 dec
Express - På oppfordring
Express – På oppfordring

EXPRESS – PÅ OPPFORDRING
Betyg: 4/5
Antal låtar: 12
Längd: 41:59

Dansbandet Express är en härlig trio som kommer från Norge. Det jag visste om orkestern innan var inte så mycket. Kände i stort sett till dess existens och att dom har en svenska sångerska. Orkestern startades i Kirkenær i Hedmark 1989. Bandet har varit med på många stora dansgalor och festivaler runt om i Norge och Sverige. Man har spelat på bland ”Fryksdalsdansen” i Sunne i Sverige. 1992 hade orkestern över 100 spelningar. Orkestern har varit kompband åt den kända artisten Håkon Banken. Orkestern upplöstes hösten 2005. Efter det blev man en duo och man kallade man sig då för Mini Express. Nu har man utökat till en trio. Efter att ha provat en rad olika vokaliste valde man att gå över gränsen för att hitta den rätta. Valet föll på Jessica Andersson som kommer från Karlsta/Vålberg. Hon har tidigare jobbat med storheter som LaGaylia Fraizer, Triple and Touch, Daniel Lindström, Roger Pontare och Frank Åhdal.

Express orkester
Express orkester

Bandet är fortfarande aktuella med sitt album ”På oppfordring” som släpptes för drygt ett år sedan. Det som direkt slår mig vid en första lyssning är vilken begåvad sångerska Jessica är. Det var längesen jag fick en sådan här överraskning i min hand med ett norskt band. Om man nu får kalla dom norska. Kanske svorska är bättre? Sist jag hörde något sånt här bra var när jag fick hör Kolbus med Anne Nørdsti för första gången.

Martin Klaman har ett finger med i produktion och teknik. Och då förstår ni att det inte är något hastverk som vi pratar om. Det märks att man lagt ner hela sin skäl varenda låt på plattan. Flertalet av låtarna på skivan är covers som man hört förut. Men i Express arrangemang känns dom inte på något sätt uttjatade trots att flera band spelat in en del av låtarna. Bland favoriterna på plattan återfinns ”When ayou lie next to me”, ”På en gata utan namn”, ”Games people play”. Linda och Peter Dahl bidrar med låten ”Ärligt talat” och Arnie Nilsson och Annika Andersson med den starka låten ”När alla sinnen väcks till liv”.

På det stora hela är detta en utmärkt debut av bandet Express. En platta som fungerar lika bra i bilen som på dansfesten. Där samtliga briljerar både sångmässigt och instrumentalistiskt. Detta är ett band som jag gärna hör med av. Till nästa platta hoppas vi på lite mer eget material som profilerar bandet ännu mera. Lycka till framöver med speljobb!


Publicerad:

Jenny Saléns spänner bågen

30 dec
Jenny Saléns - För alltid
Jenny Saléns – För alltid

Jenny Saléns spänner bågen inför 2015 och satsar på ett nytt album som släpps i mitten av augusti. Under sensommaren bytte man medlemmar i bandet och har nu fått in två kanonkillar i Janne Auvinen på gitarr och Robert Nilsson på trummor. Det märks att hela bandet sprudlar av energi och spelglädje.

På bandets kommande skiva som får titeln ”För Alltid” medverkar ingen mindre än Kjetil Granli tillsammans med Jenny Salén, låten dom sjunger tillsammans heter ”Evig Kärlek” gjord av Mona Gustafsson och Mats Larsson. En riktigt fin låt i äkta ”Monastil”. Låten är tidigare inspelad med det norska bandet Dænsebændet. Nya plattan kommer delvis spelas i Nashville där man tagit hjälp av några av stadens förnämsta studiomusiker som gör det lilla extra på plattan. Jenny och grabbarna har under de senaste åren utvecklat sitt sound både på skiva och ute på sina danskvällar. Spelstilen är äkta mogendans med en tutch av country. Att detta går hem i stugorna visade dom om inte annat i orshaga Folkets Hus där bandet spelade i lördags

Källa: Jenny Salens


Publicerad:

Mats Grönberg slutar i Bengt Hennings

30 dec

Mats Grönberg slutar i Bengt Hennings
Mats Grönberg slutar i Bengt Hennings

Efter 35 år som keyboardist och dragspelare tackar Mats Grönberg för sig och lämnar bandet Bengt Hennings. Mats har totalt 50 års erfarenhet i dansbandssvängen. Sista spelningen gjorde Mats på Sjötofta fritid den 26/12

Så här skriver dom på sin facebooksida:

”Det är som så att våran Mats efter 35 år beslutat sig för att avsluta sin tjänst i BH och ikväll 27/12 är sista spelningen för honom. Vi övriga tackar Mats för alla roliga år tillsammans och inte minst hans Elisabeth blir säkert glad över att få ha honom hemma! ”


Publicerad:

”Dallas” tar över efter turbro i Lasse Stefanz

29 dec
Anders "Dallas" Dahlgren
Anders ”Dallas” Dahlgren. Foto lilla bilden: www.lasvegasorchestra.com

Nu står det klart vem som blir ny basist i Lasse Stefanz. Det är Anders ”Dallas” Dahlgren som kliver in i bandet efter att Henrik ”Turbo” Wallrin slutat. Första spelningen med ”Dallas” på bas blir 3 januari på Bellevueparken i Karlshamn. Han kommer ifrån Skåne och har senast spelat i Las Vegas Orchestra. Dessförinnan har han spelat lite olika sydsvenska dansband, bland annat Stig Lorentz.


Publicerad: 2014-12-29 01:11:15

Jenny Saléns förgyllde mellandagsdansen

28 dec
Jenny Saléns orkester
Jenny Saléns orkester

Jenny Saléns vilka godingar till att bjuda på sig själva. Som traditionen lyder så spelade dom upp till dans i Forshaga Folkets Hus i mellandagarna. Vi lämnande Kristinehamn ungefär halv åtta och landade ungefär en timme och en kvart senare utanför Forshaga Folkets hus. Med oss i bilen hade broder och jag vår vän Carina. Alltid lika trevligt är hon är med oss. Roligare när man är fler som åker på dans. Temperaturen ute visade på minus 14 grader så vi ställde oss frågan om fler skulle våga sig ut denna kväll. Och visst var det fler än vi som var sugna på lite dans till Jenny Saléns.

Jenny och Niklas
Jenny och Niklas

Jenny och grabbarna började som vanligt lite lugnt. ”I just wanna dance with you” fick inleda danskvällen i Forshaga. Sakteliga började golvet fyllas med dansglada värmlänningar och andra tillresta utsocknes dansare om man nu får kalla dom så.

Arrangörer för danserna är Prima Musik som tillsammans med personal från Forshaga Folkets Hus gör danserna så enormt trevliga. Bakom Prima Musik står bröderna Inge och Johnny Sandin som verkligen har näsa för vilka orkestrar som går hem i stugorna.

Robert bakom trummorna
Robert bakom trummorna

Hit till Forshaga kommer det dansfolk från när och fjärran. Och det är inte bara svenskar som kommer hit och dansar. Närheten till vårt grannland i väster gör att många norrmän kommer hit och dansar vilket är kul. En del av banden som spelar i Forshaga spelar väldigt sällan och en del inte alls i Norge. Det är en orsak till att om kommer hit för att uppleva bra dansmusik. Och det tackar vi för. Alltid trevligt med mycket folk på danserna här.

Jenny med sitt dragspel
Jenny med sitt dragspel

Åter till dansgolvet där Jenny och grabbarna är i färd med att öka på tempot. Det blev två härliga låtar från bandets senaste platta. ”Country Cowboy” och ” Vi får hoppas att allting går bra”. Jag klev upp på scenen och tog några bilder. Det var en fröjd att se hur ”alla” buggade runt på golvet, och snacka om disciplin på golvet. Inga sura miner om någon skulle råka krocka. Bara idel glada miner. Men det kanske inte är så konstigt. Har man en sådana leende orkester som Jenny Saléns är det inte så svårt att trivas. Den glädje som finns på scenen rinner av ner på oss i danspubliken.

Janne lirar gitarr
Janne lirar gitarr

Så har vi snart kommit fram till pausen då det vankas lite gammaldans. Jenny plockade fram bälgaspelet och tid för lite shottis, hambo och vals. Vilken glädje det är både på scenen och på golvet. Det är svårt att få ner detta i ord. Det måste upplevas live. I pausen blev det goda köttbulllemackor och sprite. Smakade gött som vanligt. Orkestern blev som vanligt bjuda på en underbar tacobuffé. Inte alla dansställens om serverar varm mat till orkestrarna. Men glöm inte bort att vi är i Värmland nu. Här vet man vad man ska göra för att få orkestrarna att trivas och göra ett bra jobb. Det är ett geende och tagande.

Danspublik i Forshaga
Danspublik i Forshaga

Efter pausen är det full fart på dansen igen. Glädje och fart är det i dansen. Ett påstående som bandet kan skriva under på är att leenden föder leenden. Vikingarna har ju nästintill pantent på ”Kramgoa låtar” men jag tror nog dom får dela med sig till Jenny Saléns. Kramgoare orkester får man nog leta efter. Romantiken flödar i många av de låtar som dom framför.
”Vår egen bröllopsdag” och ”Gammal kärlek rostar aldrig” står på tur i kommande två melodier följt av ”Hon följer linjen i sin hand” och ”Mer än en vän”.

Så har vi till slut kommit fram till det sorligaste kapitlet. Nämligen sista dansen. Vilken enormt trevlig kväll det blev med tillsammans med dessa trevliga musikanter från Halland och Östergötland. Stående ovationer framkallade två extranummer. Så härligt när en orkester bjuder på sig så. Efter lite kramade och tackade styrde vi kosan hemåt Värmland.

Här följer lite fler bilder från dansen:

Danspublik i Forshaga
Danspublik i Forshaga
Hela bandet på scenen
Hela bandet på scenen
Forshaga Folkets Hus
Forshaga Folkets Hus
Jenny Saléns orkesterbuss
Jenny Saléns orkesterbuss

Publicerad: 2014-12-28 23:37:13

Holens avslutade danssäsongen i Storfors

28 dec
Holens med Hans Östlund (Hans var med som vikarie)
Holens med Hans Östlund (Hans var med som vikarie)

Så var det då dags för säsongens sista söndagsdans på Storfors Kulturhus. På scenen stod Vingåkers stoltheter på dansbandshimlen, nämligen Holens orkester. Det har verkligen blivit en tradition att ha dom på scenen vid säsongsavslutningen av höstens danser. Så varför hitta på något annat i år. Traditioner är till för att hållas. I alla fall dessa.

Kent med sin bas
Kent med sin bas

I dag skulle mor och far med samt vår vän Carina. Så det blev två bilar upp till Storfors. Broder hade innan tagit sig en tur in till stan för att skulle köpa med en fin jul blomma till arrangörerna. Det brukar vi göra varje år. Ett kort stopp på Coop i Storfors för att köpa en dricka så var vi framme. Många bilar hade redan kommit vilket bådade gott. Vi steg in och hälsade glatt på Sven och Kerstin som var lika glada som oss att ses.

Danspublik
Danspublik

Kent, Monica, Jerka och Hans hälsade alla välkomna till Storfors. Ni som känner till orkestern väl kanske undrar vem Hans är. Han ingår väl inte i Holens? Hans inge mindre än Hans ”Osten” Östlund som annars spelar i Gideons orkester, men som denna dag var vikare för Roger som är ledig från orkester på grund av hälsoskäl. Det hade kommit många dansare till Storfors denna kväll för att dansa av sig lite innan julfirandet tar vid på allvar.

Monica sjunger
Monica sjunger

Kent hälsar publiken välkomman och möt applåder innan dom ens hunnit ta en ton. Vilken start på denna sista danskväll för säsongen i Storfors. Ni är för underbara det värmer i hjärtat säger han. Vi ska inleda och dra igång dansen så ni får dansa. ”En tro på kärleken” och ”När du ser på mig” fick inleda kvällens första dans.

Jerka håller takten
Jerka håller takten

”Du ger kärleken ett namn” och ”Lucky lips”. Så var dans nummer två igång. Efter den fjärde dansen var det så dags för kvällens första gammaldans. Det blev så klart en schottis. Sedan var det dags för lite instrumentala tongångar när Monika så fint i sin saxofon blåste ”No matter wath” med följande duett sång mellan Kent och Monika i ”Håll om mig”. Riktigt trevligt med variation på låtmaterialet.

Hans bakom sin klaviatur
Hans bakom sin klaviatur

Mamma har en speciell favoritlåt som Holens framförde på begäran. Hon hörde den på en platta med Gideons som Kent sjunger på. En fin thorleifsklassiker som heter ”Det ska komma en morgon” skriven av Mona Gustafson.

Holens har en skön blandning mellan covers, kända evergreens och egna låtar. Fullt blev det ganska snabbt på dansgolvet då Monika sjöng titelspåret från deras senaste skiva ”Jag drömmer om en man”. En låt det verkligen svänger om. Man skulle kunna säga att dom verkligen spelar publikanpassad dansmusik. Alltså precis den musiken som dansarna vill höra.

Överräckning av blomma
Överräckning av blomma
Sven håller tal
Sven håller tal

Efter pausen var det dags för en liten överraskning. Upp på scenen stegade ett antal människor med en stor rejäl blomma som var till Sven, Kerstin och Olle. Man hade på de tidigare danserna samlat ihop pengar till detta. De höll ett kort tal sedan fick de en stor fin blomma, allt under publikens kraftiga applåder. Sedangick också broder och jag upp och överräckte en blomma plus en liten julklapp. Publiken stod nedanför och klappade taktfast i händerna Sven tog micken och tackade alla och hälsade alla välkomna tillbaka i januari.

Danspublik i Storfors
Danspublik i Storfors

När dom sista tonerna ebbat ut ställde man till med ringdans så det stod härliga till. Ett potpuri av alla våra kända juldanslåtar blev det. Tack för denna trevliga kväll Holens. Tack även för trevliga danskvällar under 2014. Nu tar vi sikte på ett lika bra dansår 2015. Väl mött den 11 januari då Hedins står på scenen.

Här följer några fler bilder från danskvällen med Holens

Monica spelar sax
Monica spelar sax
Danspublik i Storfors
Danspublik i Storfors
Jerka har mycket att slå på
Jerka har mycket att slå på
Jag och Kent
Jag och Kent

Publicerad:

Dansbandsquiz

28 dec
Dansbandsquiz
Dansbandsquiz

Nu har jag satt ihop en liten dansbandsquiz på med temat geografi. Utmana dig själv eller dina vänner. 12 frågor är det som du kan besvara. Är du osäker på svaret så finns det som vanligt ett facit längst ner. Lycka till!!!

1. Från vilken stad kommer dansbandet Thor Görans?
1) Örnsköldsvik
X) Sundsvall
2) Östersund

2. Från vilka orter kommer dansbandet Holidays?
1) Åmål och Svaneholm
X) Karlstad och Åmål
2) Åmål och Segmon

3. Om jag vill dansa på Äpplet. Till vilken stad skall jag då bege mig?
1) Umeå
X) Kalix
2) Söderhamn

4. Från vilken ort i Västergötland kommer Elisa Lindström?
1) Tibro
X) Töreboda
2) Skövde

5. Vilken ort i Skåne har inte ett dansställe som heter Tingvalla?
1) Ystad
X) Tomelilla
2) Åstorp

6. Vilklen stad kommer dansbandet Getingarna ifrån?
1) Örebro
X) Kristinehamn
2) Köping

7. En stad i mellansverige har ett dansställe vid namn Pingvinen. Vilken stad?
1) Västerås
X) Eskilstuna
2) Borås

8. Christer Sjögren sjöng i Pelles orkester under en tid. Vart ifrån kom denna orkester?
1) Mariestad
X) Hagfors
2) Karlstad

9. En känd folkpark vid namn Cupolen har gått i graven. I vilken stad kunde vi finna denna?
1) Linköping
X) Lidköping
2) Katrineholm

10. Oléo är en mycket känd dansrestaurang. I vilket stad kan vi finna denna?
1) Växjö
X) Kalmar
2) Värnamo

11. Vilken stad förknippar man legendariska Ji Coo´s med?
1) Arvika
X) Hagfors
2) Sunne

12. King Edwards har ju som bekant lagt ner. Vart ifrån kom bandet?
1) Sveg
X) Villhelmina
2) Kalix

och här då kommer facit till frågorna.
Så jag hoppas att du svarat innan du kikar här
Jag gjorde det ganska enkelt då hela raden består av
enbart 1:or.


Publicerad:

Dansprogramen på bloggen

27 dec
Dansen i full gång
Dansen i full gång

Sitt inte hemma och dega utan åk ut och dans i mellandagarna och visa att ni vill ha era dansställen kvar och att det lönar sig att arrangera dans i mellandagarna. Själv drar jag i kväll till Forshaga Folkets Hus där Jenny Saléns svarar för dansbandsmusiken. Säsongsavslutning med allt vad det innebär. Trevligt kommer det att bli i alla fall.

Jag har som vanligt så här i slutet av året listat en del av vårens danser i Värmland. Observera att ALLTID kolla med arrangören innan ni åker i väg. Det kan bli ändringar i sista stund. Samtliga danser är publicerade med reservation för eventuella ändringar. Jag tar inget ansvar för eventuella felaktigheter som kan förekomma i dansprogrammen. Så kolla en extra gång om du åker långt. Försöker i den mån jag kan att meddela ändringar här i min blogg.


Publicerad: 2014-12-27 19:16:17

Jenny Saléns avslutar i Forshaga

26 dec
Jenny Saléns
Jenny Saléns

Det är Hallänningarna Jenny Saléns som avslutar höstsäsongen i Forshaga Folkets Hus. Dansen varar mellan 21.00 – 01.00
Sedan startar man upp vårsäsongen redan den 10 januari då Jontez kommer på besök.

Vårens program för Forshaga Folkets Hus
10/1 Jontez
24/1 Claes Lövgrens
07/2 Junix
21/2 Matz Bladhs
07/3 Donnez
21/3 Sandins
05/4 Claes Lövgrens
18/4 Fernandoz
02/5 Streaplers


Publicerad: 2014-12-26 23:55:59

Det blev en grön jul

25 dec

Det blev en halvgrön jul eller frostvit om man så vill. Det blev ingen snö men likväl lite frostvitt på marken. Alltid något. Det lyste upp lite i alla fall när solen tittade fram. Började med lite julmiddag tillsammans med mor och far samt brorsan som kom på besök. De gäster som vi haft tidigare år finns tyvärr inte bland oss längre. Men det är ju så det är. Allt har sin tid.

Vi började med lite trevlig julmiddag.

Julmiddag
Julmiddag

Så här såg det ut från balkongen där jag bor. Nu har det börjat skymma och jag var bara tvungen att ta en bild. Visst är det fint?

Utsikt från där jag bor
Utsikt från där jag bor

Årets julvärd på SVT var komikern Herik Dorsin. Läste i tidningen idag att 82% tyckte han gjorde en lysnde insata.s Jag kan lugnt sålla mig till dom 82%. Henrik gjorde ett ärligt och seriöst intryck. Han tog lagom stor plats i rutan och lät programmen vara i fokus. Mycket bra Henrik!!!

Henrik Dorsin - Lysande julvärd
Henrik Dorsin – Lysande julvärd

”O helga natt” från Stortorget i Örebro har blivit en tradition. Många fina artister var med och förgyllde denna konsert. Tyckte på det stora hela att det flesta artister passade in utom bananen. Förstår inte riktigt vad han hade där och göra. Man hade kanske bokat in honom för att på en bredd på det hela och att det skulle finnas något för ”alla”. Mina favoritartister Carola och Peter Jöback var med och bjöd på julgodis. När dom två är i rutan behöver man inte bli besviken. Duktiga Åsa Fång var även hon med och gjorde mycket bra ifrån sig.

Sedan blev det julklappsutdelming. Jag fick många trevliga julklappar. Tak för detta mamma, pappa och bror. Jag fick dessutom jättefina paket från ett par bekanta i Nykroppa. Stort tack för denna värme om tanke säger jag till Thomas, Eva och Robert. Det värmde verkligen i hjärtat. Det blev bland annat lite trevliga dvd-filmer med Flamingokvintetten, bussar, underkläder samt ett spel om Melodifestivalen. Jösses vad kul!

Ett axplock av mina julklappar
Ett axplock av mina julklappar

Julaftonen avslutades som så många gånger förr i Österviks Kapell där det var Midnattsmässa. Det är så otroligt fint i kapellet. Känslan av att sitta där och finna ro, lyssna på prästen och lyssna på julpsalmerna går knappt att beskriva.

Midnattsmassa i Österviks Kapell
Midnattsmassa i Österviks Kapell

Publicerad: 2014-12-25 14:14:40

Konstverk eller??

25 dec
Konstverk eller??
Konstverk eller??

Är detta ett konstverk? Nej det är bara ett par av mina jeans. Men dom ser ut som ett konstverk baktill tycker jag. Så man skulle kanske ta några bilder på liknande jeans som jag har och rama in och ha dom som just konstverk. Lite udda kanske?


Publicerad:

Härligt att ni inte glömmer en bloggare.

25 dec
Rödare än så här kan nog inte en postlåda bli
Rödare än så här kan nog inte en postlåda bli

Rödare än så här kan nog inte en postlåda bli? Gick förbi posten idag och såg denna röda brevlåda, och var bara tvungen att fånga den på bild.

Tack till samtliga för era trevliga julkort som ni skickat in och delat med er utav. Både handskrivna kort via postverket och dom digitala. Tack även för alla gillamarkeringar och hälsningar via facebook. Jag tror det nog måste ha varit rekord i år med julhälsningar. Även om jag nu har julledigt så skall jag försöka hålla bloggen uppdaterad med nyheter. Allt för er läsare.


Publicerad:

Jonas Näslund med debut-cd

25 dec
Jonas med debut-cd
Jonas med debut-cd

Jonas Näslund som vi känner som tidigare sångare i både Mats Bergmans och Cavalkad har nu både flyttat till Finland och även passat på att göra en cd med gamla godingar från förr. Numera ser vi honom ofta uppträda ensam med bred repertoar eller i olika orkester konstellationer. Dessutom kan vi berätta att Jonas och Tom Käldström från Tommys, har inlett ett samarbete som duo vid sidan om deras vanliga roller.

Följande låtar finns med på skivan:
1.I love you because
2.King of the road
3.Welcome to my world
4.In your arms
5.Crazy
6.Pop a Top
7.Lovers live longer
8.Oh lonesome me
9.Garden party
10.Little sister
11.The farmers daughter
12.He´ll have to go


Publicerad:

Alvenfors Orkester till Grums

24 dec
Alvenfors Orkester
Alvenfors Orkester

På juldagen den 25/12 är det traditionsenlig dans på Gruvan Grums (Folkets Hus). I år är det en orkester från Mariestad som spelar upp till dans, nämligen Alvenfors. Arrangör är Lions Club i Grums Inträde: kr 160,00
Väl mött till en trevlig danskväll!!!


Publicerad: