Nicklas Mörk till Holidays

24 jan
Nicklas Mörk till Holidays
Nicklas Mörk till Holidays – Fotomontage: Markus Redman

Det blir Nicklas Mörk som ersätter Håkan Wikström i Holidays. Håkan lämnar bandet då han har svårt att kombinera spelandet med ordinarie jobb och familj. Nicklas kommer senast från Jenny Saléns. Han är supertaggad och tycker det ska bli skoj att spela igen. Holidays spelplan känns ganska lagom och på så sätt kan man kombinera familjelivet samt att vara ute och spela säger han.

Då jag sett Nicklas i Jenny Saléns vet jag att dom kommer få en riktigt stadig trummis och en riktigt go kille. Dock är han frölundait. Men det får man väl ta med en nypa salt :)


Publicerad: 2015-01-24 22:55:48

Mona G utmanare på finska Yles Danslistan

24 jan

Nu utmanar Mona G med sin nya singel och låten ”Jag glömmer ej men jag går vidare” på finska YLE:s danslista. Det är första gången Mona testas på denna lista. Utanför Finland kan man endast lyssna på direktsändningen av radioprogrammet. Det sänds söndag 1/2 kl. 13.06 (svensk tid) och tisdag 3/2 kl. 12.03 (svensk tid)

Så här röstar du: (hur enkelt som helst)
1. Klicka in dig på hemsidan: http://svenska.yle.fi/form/danslistan.
2. Välj Mona G + två andra låtar som är dina favoriter.

Du kan rösta fram till och med torsdag 29/1 kl. 14:00.

http://svenska.yle.fi/form/danslistan


Publicerad:

Bjarnes söker keyboardist

24 jan
Bjarnez
Bjarnez

Bjarnez som vi skrivit om tidigare är ett ungt och fräscht dansband som är på väg framåt i sin karriär är nu ute efter en glad och duktig pianist, som är redo för att satsa på dansbandslivet. Deras förra keyboardist följde sin dröm och kom in på juridikskola i Stockholm. Därför söker bandet nu en ersättare. Så ta tillfället i akt och hör av er om ni är intresserade!

Bjarne Håkansson: Tel. 0730 26 31 32
Mail: bjarne.hakansson@hotmail.se
Hemsida: www.bjarnez.n.nu

Källa: Bjarnes


Publicerad: