Hemsidan + bloggen = sant

2 feb
Hemsidan + bloggen = sant
Hemsidan + bloggen = sant

Välkommen till bloggen
Du som är van besökare kanske ser att den ser lite lite anorlunda ut. Varför gör det då? Jo jag håller som bäst på att bygga om bloggen, eller rättare sagt bygga ihop den med min andra hemsida markuz.se

Vilken adress som kommer huvudadress bli vet jag inte än. Men www.dansbandsprofessorn.se kommer ju fungera som förut. Det är ju en rätt rolig adress dessutom. Inte minst för att den retar en del personer som seriöst tror att jag är en dansbandsprofessor som kan precis allting. Sådana som inte kan se det roliga med adressen.

Så framledes kommer jag att bygga på med fler sidor. En del sidor kommer flyttas rätt av och i samband med detta kommer jag även uppdateras. En del information på gamla hemsidan är lite halvt och halvt inaktuell.

Du är varmt välkommen att följa med mig på min resa mot den nya kombinera hemsidan/bloggen Det ska bli riktigt kul att få samla alltsammans på ett och samma ställe.


Publicerad: 2015-02-02 23:01:10

JAN og SUNNY BOYS – 25 år

2 feb

janogsunnyboys

JAN og SUNNY BOYS är ett danskt dansband som jag fastnat för. Bandet är kända från den danska topplistan ”Top Charlie”.

Jan & SUNNY BOYS firar 25 år i år. Gruppen grundandes redan 1985 , med Jan Madsen i spetsen. Kort därefter släppte man debutsingeln ”Hjallerup Marked”. Sedan dess har bandet givit ut ett flertal singlar, full-lp och cd.

JAN & SUNNY BOYS huserar ofta på DR’s program Dansktoppen, där dom haft fina 1:a platser. Då TV – hitlistan ”Dansk på Toppen” var aktuell var JAN & SUNNY BOYS flera gånger i toppen, bland annat med deras genombrottslåt ”jeg glemmer aldrig Melodien”. Den toppade listan i 10 veckor.

Bandet har aldrig under hela sin karriär haft abintionen att spela på heltid. . Man har andra civila jobb i veckorna. Kapellmästaren tillägger att han aldrig skulle göra detta för enbart pengarna. Det måste finnas en stor portion spelglädje också.Man driver och orkestern ytterst seriöst. Man har utrustning för två miljoner, och är helt och hållet professionella fritidsmusiker. Jan & Sunny Boys skulle lätt kunna spela mer än 150 gånger under ett år, så vi skulle kunna leva på det. Men det är trevligare att vi kan säga nej till jobb för att det inte ska bli så att vi spelar för brödfödan.

Jag har flera gånger då jag sände dansbandsradio på dansbandsdax haft nöjet att presentera och spela denna fina dansorkester.

Bandet består av:
JAN DALGAARD MADSEN – Truymmor & Leadsång
PETER BLOHM – Gitarr
OVE RASMUSSEN – Bas & Sång
HENRIK OLESEN – Keyboard & Sång


Publicerad: