En vanlig dag i Kristinehamn

12 mar

krhamn1503

Har hittills idag gjort en del småärenden på stan i jobbets tjänst. Lämnat diverse trycksaker och annat som vi gjort. Visar er en bild av vågbron i Kristinehamn denna fina vårdag. I övrigt är det mesta sig likt i stan en vanlig onsdag förmiddag. Nu blir det att åter dra sig iväg mot jobbet igen.


Publicerad: 2015-03-12 12:15:18

Gideons ersätter Jive på Alviks Medborgarhus Stockholm

12 mar
Gideons orkester
Gideons orkester

För er som tänkt dansa på Alviks Medborgarhus Stockholm fredag den 13 marskan vi berätta att det har blivit ändring av orkester. Det är Eskilstnabandet Gideons som kommer att ersätta Jive.


Publicerad:

Mycket dansgalor i Norge

12 mar
Mycket dansgalor i Norge
Mycket dansgalor i Norge

Som ni så ser så arrangeras det mycket dansgalor i Norge. Det är mycket populärt att idrottsföreningar arrangerar galor för att få ett välkommen tillskott till klubbkassan. Populärt är att man arrangerar både ett norskt och svenskt band för att få variation på musiken. Jag har själv upplevt dessa galor och det är för det mesta mycket folk och härlig stämning.

Vill du ha med information om ditt dansevenemang? Tveka inte att höra av dig till mig. Naturligtvis kostar det ingenting att få med sin affisch/annons här i bloggen. Gör som så många andra arrangörer. Annonsera GRATIS i min blogg.


Publicerad: