Karlstad idag!

5 maj

kdregn1505insta01
Att solen alltid lyser i Karlstad är ett stort jäkla reklamjippo. Det kan jag skriva under på. Sebara hur det såg ut i går då jag besökte ”Solstaden”. Jag var där och shoppade lite på några av deras Second Hand butiker som staden har. Det blev några skivor med hem i påsen. Han även med att besöka stadsbiblioteket. En trivsam mwn mycket blöt eftermiddag. Lite komiskt blev det att komma till busstationen och mötas av nedanstående löpsedel från Aftonbladet.

kdregn1505insta2


Publicerad: 2015-05-05 23:56:57

Sannex med nytt album

5 maj

sannexcd15maj

Denna skiva är Sannex sätt att betala tillbaka till alla dom som gång på gång kommer ut och dansar till dem. Utan publiken så hade inte Sannex kunnat leverera och växa på det sättet som man gör. Bandet har nu samlat några av sina mest omtyckta låtar och spelat in dem på ställen som dom tycker om och där publiken var på topp! Så Sannex säger som dom brukar,”Vill ni ha en till?”


Publicerad:

Grattis till Stefan och Niclas

5 maj

stefanniklas50

I dag säger vi grattis till två killar som tillsammans fyller 100 år. Den är Stefan Ryding som spelar bas i Casanovas och Niclas Olén keyboardist och dragspelare i Matz Bladhs som idag fyller 50 år var. Vi lyfter på hatten och säger STORT GRATTIS!!


Publicerad: