Glimmrande debut för Annelie Lundhs

4 aug

annelielundhsFoto/Copyright: Annelie Lundhs

Det blev en härlig debut för Annelie Lundhs orkester som hade premiärspelning under Malungs dansbandsvecka. Lovorden haglade över orkestern. Publiken som var på bana 5 under fredagen dansade och njöt av Annelies härliga röst. Bandet tackar via sin facebooksida för allt beröm och fina ord dom fick.


Publicerad: 2015-08-04 22:49:53

En lugn och trevlig fryksdalsdans

4 aug

fryksdalsdansen15Foto/Copyright: Fryksdalsdansen.se

Det blev en trevlig och städad fryksdalsdans i Sunne. Reine Flodin, VD för Sunne Turist säger att det har varit tre intensiva men lyckade kvällar.
Trots ett ganska grått och regnigt väder så räknade man ändå in en bit över 16 000 besökare på festivalområdet under festivalens tre dagar.
Mycket norrmän var som vanligt på plats. Detta trots att man i år inte bokat in ett enda norskt dansband. Det vittnar om vilken dragningskraft festivalen har. Liksom tidigare år hade man i år blandat dansband med artister.


Publicerad:

Årets match med Dansbandslandslaget

4 aug

Dansbandslandslaget med spelare fr. Arvingarna, Streaplers, Flamingo, Lasse Stefanz, Drifters, Bhonus, Elisas, Barbados m.fl.

Nu är det åter dags för Dansbandslandslaget att snöra på sig dansskorna igen. Söndag den 9 augusti kl 16.00 spelar de nämligen match mot Holmalunds damlag på Magracana stadion i Magra.

DansBandsLandslaget består av musiker från Arvingarna, Bhonus, Drifters, Donnez, Date, Glennartz, Flamingo och MejDej.
Samtliga enteavgifter man får från fotbollsmatchen kommer att skänkas till Barncancerfonden.
På kvällen bjuder Donnez upp på dans på Stommens Loge kl 18.00-22.00


Publicerad: