Efterlängtad danskväll i Lillestrøm

9 sep

kulturpuben15
Foto: Pressbild / lokalhistoriewiki.no

Sedan man rev Lillestrøms Folkets Hus har många längtat efter att hitta ett ställe där dom kan få dansa igen. Detta har Kulturpuben i Lillestrøm tagit fasta på och arrangerar en danskväll den 19 september. På scenen står dansbandsduon Me & You som spelar blandad dansmusik. Susanne och Frank har en hel del svenska dansbandslåtar på sin repertoar.

Vi kan tillägga att Kulturpuben har en mängd andra musikuppträdanden också som är väl värda ett besök

Källa: Kulturpuben / Me and You

Här kommer ett smakprov på duon


Publicerad: 2015-09-09 08:01:13

Janders till Grorud

9 sep

grafik_janders

Snart åker Janders och spelar i Norge igen. Den 18 september finns dom på plats vid Grorud Samfunnshus. Bandet gjorde stor succé när dom spelade där sist i våras. Spelningen fick dem genom en medverkan på Bergviksparkens dansbandsforum 2014. Så det lönnar sig att göra ett bra jobb för arrangörer.

Lördagen 19/8 tillbringar dom i Värmland där dom spelar upp på Soliden Koppom för Järnskogs Gdv.

Perfekt turné med norgejobb på fredagen och svenskjobb på lördagen. Förr när utbudet var större i Norge hade orkestrarna även lördagsjobb i Norge, men det var förr det.


Publicerad:

Karlstad tisdag 22:06

9 sep

Sitter just nu på Karlstad Busstation och väntar på buss linje 500 som skall ta mig hem till Kristinehamn. Så vad gör man för att fördriva tiden. Jo man tar sin mobil och plåtar lite. Håll till godo med dessa tre mästerverk

karlstadtsid1501

karlstadtsid1502

karlstadtsid1503


Publicerad: