Holens med ny hemsida

12 sep

holensweb

Holens från Vingker har sedan en tid en het ny hemsida. Där kan du läsa om bandets historik se på bilder, lyssna på bandet och ta del av mycket annan trevlig information.
Adressen är www.holens.se


Publicerad: 2015-09-12 11:17:57

Conny och Hedins firar 60 år med nytt album

12 sep

hedinsamore15

Folkkära Hedins är ett av de mogenband som är ute mest och turnerar i landet och har en riktigt stor danspublik. En publik som tagit bandet till hjärtat dels för att de alltid stått fast vid sitt sound. På publikens begäran har nu Hedins spelat in en instrumental skiva då Conny Hedin ofta tar fram trumpeten på danskvällarna. Många människor har önskat sig en skiva med trumpetfavoriter och det har bandet tagit fasta på. Under våren har Hedins spelat in skivan i Donne Laitilas (Donnez) studio och har tillsammans med Donne som producent fått till ett underbart varmt sound som både går att dansa till eller bara att lyssna till.

Så här berättar Conny om skivan:
Äntligen är den här. En instrumentalplatta med 12 härliga trumpetlåtar.
Jag vet att denna skiva varit efterlängtad av en del av er dansare. Jag har väl lite medvetet inväntat detta tillfälle just för att bandet i år fyller 60 år. Det bildades 1955 av min far, som också är med och spelar dragspel på några av låtarna. Så därför tyckte jag att tillfället inte kunde bli bättre än att spela tillsammans igen på denna platta. Jag har valt låtar dels utefter vad ni i publiken gillat, sen även lite melodier som man alltid spelat i olika sammanhang och på så vis haft med sig genom livet. Jag hoppas du får en riktigt trevlig lyssnarstund.


Publicerad: