Inga spelplaner men väl nyhetstips

10 okt

danslogprogram

Det har kommit förfrågningar på varför jag inte tar med dansbandens spelplaner här på min hemsida. Svaret är enkelt.
Av egen erfarenhet är det ett enormt jobb att hålla dessa uppdaterade. I stället hänvisar jag till danslogen.se och Dansaktuellt som har uppdaterade turnéplaner för vart banden spelar. Dock tar jag gärna emot tips på dansgalor och annat kul som händer inom branchen.

Och skall man ta med en spelplan skall man ta med alla eller inga alls. Dock så förekommer det att jag i anslutning till ett reportage kan tipsa om bandets kommande spelningar men det är något helt annat.

Som någon sa. Varför uppdatera hjulet två gånger? Danslogen är Sveriges största sida när det gäller spelplaner och dansprogram. Så det skulle bara vara fånigt att jag också skulle ta med dem här. Så vill du se orkestrarnas spelpaner är det bara att klicka på.

Så i stället för att skicka spelplaner till skicka dem gärna i stället till info@danslogen.se

samzonsdfs1507


Publicerad: 2015-10-10 00:48:08

Canyons anno hösten 2015

10 okt

canyons15
Foto/Copyright: Canyons

Här om dagen skrev jag om Canyons nya sångerska. Idag tänkte jag presentera en alldeles färsk gruppbild på badet. Håll till godo!!


Publicerad:

Stötta Otterbäckens Folkets Hus och Alvenfors

10 okt

alvenforsotter15

Om di bor i närheten bör du ta sig till mysiga Otterbäckens Folkets Hus där du kan dansa till Alvenfors Orkester.
Ett litet mysigt folket hus som inte har allt för många danser. Så passa på och slut upp när dessa grabbar från trakten spelar upp till dans.


Publicerad:

The Mule Skinner Band släpper vinyl

10 okt

skinnerlp15

The Mule Skinner Band består av Gert Lengstrand, Håkan Liljeblad, Göran Liljeblad och Bjarne Lundqvist – alltså fyra originalmedlemmar från ett av 60-talets populäraste rock- och popband The Streaplers.

I september släppte man plattan ”Together again”. Nu är det så dags igen att släppa den igen. Nu snackar vi om det hederliga vinylformatet. Jo ni läste rätt. Skivan släpps på LP i begränsad upplaga. Så vill du ha ett exemplar beställ ett redan idag från ginza.se

”Together again” innehåller en härlig mix av gamla och nya godingar och naturligtvis finns deras hits från 60-talet med på plattan. Gruppen har nämligen återinspelat Diggity Doggety, Mule Skinner Blues, Rockin´ Robin och Three Steps To Heaven i den egna studion i Ubbhult. Dessutom finns hyllningen till deras vän och musikerkollega Lasse Larsson som en värdig avslutning och med sång av bandets trummis Bjarne Lundqvist. Lasse som dessvärre gick bort 26 augusti 2004 efter en tids sjukdom.


Publicerad: