Populära Matz Rogers till Storfors Kulturhus

12 nov

dansbvarm_matz

Nu på söndag 15/11 är det Matz Rogers tur att svara för dansmusiken när Korpen Karlskoga arrangerar söndagsdans i Storfors Kulturhus. Mycket folk förväntas komma. Matz Rogers är ett av de band som har toppnoteringar publikmässigt i Storfors. Vi kan avslöja att dom kommande vårsäsong är inbokade två kvällar.


Publicerad: 2015-11-12 12:33:43

Fråga ut Jenny Salén i P4-Dans

12 nov
Jenny med sitt dragspel

Nu på söndag den 15 november kan du ställa Jenny Salén mot väggen. Nja det är inte så blodigt som det låter. Det är nämligen P4 Dans som fortsätter sin serie ”Fråga Dansbandsstjärnan”. Och denna gång har turen alltså kommit till populära Jenny Salén som tilsammans med maken driver bandet som bär hennes namn. Hör henne berätta om sitt liv. Dessutom bjuder hon på sina bästa låtar.


Publicerad:

Mona G släpper nytt album

12 nov

monagfavoriter

Mona släpper inom kort en ny full-cd. Hon är stolt och glad att få presentera sin nya skiva för Er, som kan beskrivas som en resa i tiden ur min karriär. Monas låtar är ju som en dagbok ifrån livet. Här finns Svensktopps ”Georgio” från 1980, till hennes allra senaste låt ”Jag ser livet gå förbi”. Samt några nyinspelningar av publikfavoriter och några countrylåtar som ligger henne närmast om hjärtat. ”Together again” är en låt som hon valt att lägga som första spår, för hon bara älskar den.

Mona trodde inte att hon efter drygt 40 år i branschen fortfarande skulle vara igång och sjunga. Visst har hon snubblat och fallit ett otal gånger under årens lopp, men alltid rest sig på nio… Genom sin karriär har hon fått många fina minnen att ta med mig sedan hon släppte sin första skiva 1975. Några minnen som betyder lite extra var när Thorleifs tävlade med hennes låt ”Lite av din tid, lite av din kärlek” i Hänts Meloditävling 1991. Och i samma tävling 1992 när hennes låt ”Dig ska jag älska all min tid” vann hela tävlingen. En låt som sedan följt Mona på varje spelning efter den lyckliga vinsten.


Publicerad:

Carisma med debut-cd

12 nov

carisma

Nu släpper det finlandssvenska dansbandet Carisma sitt första efterlängtade album. Bandet som funnits i ca fem år hör till ett av de populäraste dansbanden i Svensk-Finland och rönt bl.a. stor framgång på Radio Vegas ”Danslistan”. Trycket från danspubliken på en skivinspelning blev för stort så vi tog tag i saken och här är slutresultatet. På denna produktion blandas nyskrivet material med härliga nostalgilåtar från låtskrivare i både Sverige och Finland.

Här finns bl.a. succé-låten ”Vänd inte om”, skriven av Mats Larsson och Åsa Karlström, ”All my lovin´” av Paul McCartney och John Lennon och 70-tals klassikern ”Alla vägar bär hem till dig” och många, många fler svängiga danslåtar som går att både dansa och lyssna till.

Skivan är producerad och inspelad i KRS-Music studio av Tom Käldström (sångare i Tommys) vilket gör att produktionen blir i toppklass.

Källa: Ginza.se

Här följer ett smakprov från skivan. Låten heter Bara vi två och är skriven av Thoman Berglund och Henrik Sethsson


Publicerad: