Lars Kristoffersen Band med debutplatta

21 nov

lkbband

Efter 23 år som vokalist i Rainbow är nu frontmannen och sångaren Lars ute med en rykande färsk” CD, med sitt nya band Lars Kristoffersen Band. Ett band som fått en hel del spelningar i Sverige tack vare medverkan på ett dansbandsforum. ” På egne ben” är en platta som det verkligen svänger om . Här presenterar grabbarna allt från snabba bugglåtar till fina ballader.
Grunden låter Rainbow även om det andas en massa nytänk på denna plattan. Här har man tagit hjälp av låtskrivare eliten när det gäller låtmaterial. LEIF MULLE MELANDER, Lasse Holm, Kjetil Stokkan, och så klart Lars Kristoffersen Här trängs gamla bekanta låtar med helt nya alster. Ett platta som jag verkligen kan rekommendera. Ni kommer garanterat inte kunna sitta still.

Följande låtar finns med på plattan:
1. Wendys grill
2. På egne ben
3. Far og en sønn
4. Ingen stopper oss nå
5. Min mustang
6. Alexandra
7. Vilt og hemningsløst
8. Vent, ikke legg på
9. Belinda
10. Gamle fine låtar
11. Fremling
12. Jeg kan se en stjerne falle


Publicerad: 2015-11-21 03:14:07

Reproo lägger ner

21 nov

reproo
Foto: Pressbild

Ännu ett norskt dansband tackar för sig. Det är bandet Foremen/Reproo lägger instrumenten på hyllan. Det är tufft att driva dansband. Speciellt om man inte har hälsan med sig. Vi tackar bandet för över de 40 år som dom turnerat runt och glatt folk med sin sprudlande dansmusik.


Publicerad: