Julshow med Sten & Stanley, Thorleif och Carina Jaarnek

22 nov

djuronaset15

Sten & Stanley och deras låtar är ett stycke svensk underhållningshistoria som inte är slutskriven än, de är ständigt på jakt efter nya idéer och utmaningar. Nu kommer de till Djurönäset med sin senaste show och du kan uppleva dem tillsammans med vårt välkända julbord. Boka julbord och konsert på Ticnet här.

Djurönäset bjuder in till en underbar kväll med ett äkta hemlagat, smakfullt julbord. När mörkret tränger sig på tänder man lyktor och lyser upp vägen utanför. Din varma glögg är bara början på kvällen. Kockarna överträffar även i år förväntningarna och de egna juldelikatesserna serveras tillsammans med läckra klassiker, allt hemgjort och tillagat med kärlek.

Kvällen inleds med en julkonsert med Sten & Stanley, Carina Jaarnek och Thorleif. Efter konserten bjuder Carina Jaarnek med band upp till dans och gästas då av Sten Nilsson och Thorleif Torstensson. En kväll för hela företaget, familjen eller som en perfekt avslutning på en vinterkonferens. Boka era platser nu till årets julbord och show. Varmt välkommen till en riktig jul på Djurönäset.

Läs mer på:www.djuronaset.com


Publicerad: