Reset nytt band från Karlstad

18 apr

resetkarlstad

Dansband lägger ner men det återuppstår även dansband och dom är nästan snudd på roligare att skriva om. Johan Kronesäter och Isabelle Ringsåker är medlemmarna i det nya bandet Reset.

Man har en stil är baserat på partymusik med covers från bland annat Robyn, Avicii och Adele, blandat med 80-talsschlagers och gammal hårdrock. Dock har man grundregeln att alltsammans skall vara dansant. På sin repertoar har bandet en bit över 300 låtar vilket gör att man kan anpassa sig efter vilken publik man spelar för. Spelningarna kan vara danskvällar, afterski/afterbeatch, covermusik på krogen. Möjligheterna är många.

Som utgånsort har man Karlstad. Man spelar från norr till söder, på båtarna samt på semesterorterna Gran Canaria och Mallorca.


Publicerad: 2016-04-18 22:54:49

Nya Charlies på dansbanorna

18 apr

nyacharlies

Får vi lov att presentera ”Nya Charlies”. Detta är en orkester från Allsång som spelade mycket på 70 och 80-talet Nu är man inte på banan igen och nu som duo. Det är Anders Björk som svarar för klaviaturinstrument, dragspel, sång och Ingmar Bäckström på saxofoner, gitarr, sång som bildar ”Nya CHarlies”. Spelställena är motionsdanser pro och trivseldanser.

Bjuder er här på ett smakprov. Låten Oklahoma skriven av J.C. Ericsson i Lasse Stefanz


Publicerad:

Mannerz med ny medlem

18 apr

mannerz16

Dansbandet Mannerz har ny sångerska på gång. Det är Karlstadbördiga Linn Gustafsson som kommer greppa mikrofonen efter
Johanna Lewin, som har valt att sluta för att mer fokusera på sina studier till husdjursagronom.

Nya sångerskan Linn har nu senast treårig artistutbildning på Performing Arts School. Hon har även tävlingsdansat och har dansen i blodet kan man säga.

Linn gör sitt första jobb med Mannerz näst sista lördagen i april.


Publicerad:

Nordbergs lägger ner

18 apr

nordbergs16

Efter att ha kuskat runt på vägarn ai 37 års tid har Nordbergs från Katrineholm bestämt sig för att lägga ner. På sin facebooksida har bandet skickat en hälsning till alla arrangörer och danspubliken.

– Vi i Nordbergs orkester vill på detta sätt tacka för alla årtionden som orkestern har funnits. Vi har tagit beslutet att avsluta när vi är på topp. Nu väntar nya utmaningar för orkestermedlemmarna.


Publicerad: