Bosse Möllberg in memoriam

15 maj

bossemollberg

I dag möttes jag av det trista beskedet att Bosse Möllberg somnat in. Han var legendarisk medlem i dansbandet Streaplers. Övriga band han varit med i är bland annat; Sounders, Kjell-Christers och Five Teddys. Bosse blev 68 år.
Vila i frid!


Publicerad: 2016-05-15 23:59:13

Nya medlemmar

15 maj

rezarmartinezglenn16

Rezar har en ny keyboardist. Det är Patrik Lindqvist som tar platsen efter en kortare tid som vikarie. Han kommer senast från Good Timers, där han spelat på heltid under de senaste 12 åren. Patrik har också skrivit och producerat låtar till flera dansband. Detta kommer bandet så klart att dra nytt av när det håller på att sammanställa sitt andra album.

Gunnar Carlsson har tagit över efter Stefan Lund som slutat i Glenn-Endys. i Detta band kommer han att spela bas. Han kommer närmast från nyss nedlagda Nordbergs.

Martinez har fått en ny keyboardist. Han heter Jonas Nordqvist. Han är utbildad på Musikhögskola i Piteå. En del av danspubliken har redan träffat på honom då han i höstas var vikarie i bandet.


Publicerad:

Lite nya färger

15 maj

markuzweb16
Välkommen alla läsare till min blogg. Ni som är stamgäster kanske märker att jag bytt lite färger på hemsidan samt gjort en logga. Lite smått rockabilly inspirerat. Blev så glad hemmavid när jag hittade fram mina snickarbrallor från Dickies. Därav föddes idén till att designa om hemsidan lite. Hoppas att ni gillar det nya stuket på sidan.


Publicerad: