Liten spuspekt entré

20 dec

Många som inte vet vad som döljer sig om man går ner här kan tycka att detta ser ut som en suspekt entré. Men tror inte att det är något skumt där. Utan ta stegen ner till Tore Johansson och Klaus Pedersen på Knastret. I över 25 år har de sålt skivor i källarlokalen på Östra Torggatan. Mycket skivor finns det där. Det trevliga är att det finns plattor för alla smaker och plånböcker. Så har du vägarna förbi så ta er en till ner i källarn´. Det är inte alls farligt. Öppettiderna är vadagar 12.0 – 18.00 och lördagar 10.00 – 14.00


Publicerad: 2016-12-20 20:22:38

Julshopping i Karlstad

20 dec

Idag har jag varit till Karlstad och köpt lite julklappar. Delar med mig av lite bilder jag tog där.


Gågtunneln från Viken till Järnvägsstationen var förut lite läskig. Nu har de fräschat upp den lite med ljusare väggar och helt ny belysning.


I affärshuset Duvan fann jag denna fina tomte


Som jag stod och väntade men ingenting hände….

J

Lite snygga lampor att beskåda i ”Mitt i city”.


Publicerad:

Våran gran igen

20 dec

För en tid sedan visade jag ju er en bild på vår gran på torget. Fick en del mail om att bilden inte var nog julig. Så det har jag åtgärdat. Jag har inte gjort det själv. utan har haft god assistans av min bror Mikael. Tackar för hjälpen


Publicerad:

Julkorten skickade

20 dec

Idag har jag postat mina julkort. Så nu hoppas jag att jag får lika många tillbaka. Dock tror jag inte det. Men det gör ingeting. Jag vet att de jag skickar till bryr sig om mig ändå. Detta med julkort är bara en liten fin gest från mig.


Publicerad:

Får Jag Lov – julnummret ute nu

20 dec

I dag blir det mys i sängen med Får Jag Lovs stora julnummer som kommit ut. För er som inte vet kan jag berätta att FÅR JAG LOV är tidningen för dig som älskar dansband och vill läsa allt om det, samt om country, rockabilly och schlager! I tidningen möter du aktuella och folkkära artister, senaste nytt från både bransch och dansgolv, information om var banden spelar och var de bästa dansställena finns i landet, debatter, krönikor, recensioner och mycket mer. Så nu blir det sängmys med Jocke och Anders :)


Publicerad:

Solen som gick ned i kväll

20 dec

När man åker buss så hinner man med ibland att ta lite ögonblicksbilder. Detta bild är en utsikt från stadsdelen Stenstaliden i Kristinehamn.


Publicerad: