Arbetet med Stora Folkparksdansen 2017

12 jan

Ja nu kan man ju nästan på ett sätt kalla sig för arrangör. Eller festivalarrangör dessutom. Ni kanske undrar varför? Jo jag och min bror är en del av ett team som jobbar med den ”Stora Folkparksdansen” som går av stapeln i Mariestad varje år i slutet av sommaren. Det är inte mindre än nio olika folkparker som går samman om denna helgen och arrangerar en stor dansfestival på Karlsholme Folkets Park i Mariestad.

I år är festivalen den 18-19 augusti. Personligen tycker jag att vi fått hit gräddan av sveriges dansbandselit. På fredagen gästas vi av Sannex, Expanders, Streaplers och Flamingokvintetten. På lördagen dyker Casanovas, Blender, Claes Lövgrens och Donnez upp på scenen. Dessutom uppträder ”dansbandstrubaduren” Gunnar Wallmon båda dagarna.

Vi har till uppgift att sköta om sociala medier som idag omfattar facebook, hemsida och instagram. Det är mycket spännande och givande jobb. Jag har riktigt nöjd med vår hemsida som är utvecklad av Kust-IT men som jag har hand om och uppdaterar. Den är dessutom helt mobilanpassad och funkar lika fint att beskådas på datorn som i smartphonen eller paddan. Det är inte illa.

Så nu hu hoppas jag att vi får se just er på Karlsholme i augusti. Skynda er att boka boende. Förra året blev det fullt. Inte en enda sängplats ledig. Det säger en del om populariteten över denna festival.


Publicerad: 2017-01-12 00:28:04