Dansa till Sjöss på julafton 2017

10 Dec

Vill man slippa alla julstress på julafton eller är man ensam och vill fira jul med andra. Då kan kanske en kryssning vara ett alternativ. Jag har nedan lista vilka band som spelar på Viking Lines fartyg samt på Birka Stockholm

M/S Amorella: Trip Collective samt Taina Laiho & Timo Rautala

M/S Cinderella: Bengt Hennings, Voize, Matts Erics

M/S Gabriella: The Real Deal

M/S Mariella: Humbles orkester, Funky Miracle

M/S Viking Grace: Unelmavävyt, Hot Sand

M/S Viking XPRS: Transylvania Band

Birka Stockholm: Sandins

Grattis Finland

6 Dec

Idag säger jag grattis till alla Finländare och finlandssvenskar. Finland blev en självständig stat den 6 december 1917. Staten uppkom på det finska folkets eget initiativ och som en följd av långsiktigt arbete. Trots svåra tider har finländarna i snart hundra års tid byggt sitt eget land och fattat gemensamma beslut.

Bengt Hennings orkester har bestämt sig för en timeout

5 Dec

Bengt Hennings orkester har bestämt sig att ta timeout på obestämd tid. Sista spelningarna blir i Boråsparken den 7 december och Viking Cinderella på självaste julafton där de spelar nonstop med Voize,

Så här skriver bandet på sin facebook-sida:
”1967 bildades Bengt Hennings och när 2017 går mot sitt slut har det gått 50 år!
En lång tid och många medlemmar har passerat, många mil har rullats, många sena nätter, otroligt många upplevelser men framförallt så mycket roligt tillsammans med bandmedlemmar och er kära publik!
Allt har en början o ett slut o nu har vi bestämt oss för att ta en timeout i BH from 2018.
På detta sätt vill vi tacka alla – publik, arrangörer, skivbolag, management o medlemmar i bandet genom åren.
Våra sista jobb blir i Boråsparken 7 dec o på Viking Cinderella i jul.
Vi syns säkert i något annat sammanhang! BH”

Hedins ställer in på Hallunda

5 Dec

På grund av sjukdom så tvingas tyvärr Hedins ställa in tisdagens spelning på Folkets hus i Hallunda. Men misströsta inte. Det blir dans ändå. Sandbergs ersätter Hedins.

Förändringar i Johan-Martinez

3 Dec

Dansbandet Johan-Martinez har gjort förändringar i bandet.
Martin som spelade gitarr i bandet har slutat. Johan tog då kontakt med en gammal vän Pelle Marklund som nu hoppat in i bandet. Bandet håller på och arbetar med en ny singel som de hoppas kunna släppa under nästa år. De håller även på och spelar in lite covers som de kommer släppa på sin Facebooksida och youtube lite då och då. Man har nyligen släppt ”Dig ska jag älska” av Lasse Stefanz som är ett smakprov på den nya konstellationen. Sedan satsar de på att komma ut och spela ännu mera under 2018.