Wickströmz med debutsingel

20 jan

Wickströmz orkester har släppt en rykande färsk debutsingel. ”Kyss mig” heter låten som ni absolut skall lyssna in er på. Skriven av Mats Larsson och Agneta Mårtensson. Producerad och mixad av Tomas Edström. Låten finns på spotify.


Publicerad: 2019-01-20 23:23:40

Säsongspremiär med Lövgrens i Forshaga

20 jan

Här följer lite bilder från en trevlig säsongspremiär i Forshaga med Lövgrens danskapell. Som vanligt när dessa herrar spelar här så artade det sig till en riktigt trevlig afton. Härlig danspublik och bra musik bjöds vi på.

Lövgrens var som vanligt på bra spelhumör vilket smittade av sig på oss värmlänningar som var där och dansade. Härligt sväng och bra tryck. Det kanske inte är så konstigt att det ljudmässigt låter så bra om dem eftersom de konsultat ”Ljudgunnar” Åkerlund.I bland kan man fundera över hur banden låtit utan hans rattande.

Självklart blev det lite fler dansbilder som du kan se på danslogen.se Jag försöker hålla kollen på som inte vill vara med på bild. Men skulle det vara så att du trots att hamnat på bild så kontakta mig så raderar jag bilden.

Avslutningsvis vill jag tacka samtliga inblandade för en riktigt trevlig kväll. Vi ses på nästa danskväll i Forshaga på Sandins kommer på besök. 26 januari är datumet för den dansen.


Publicerad: